Yüzbaşı
04 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri
İngilizce kursu için izmitteki amerikan kulture kaydolmayı dusunuyorum. Daha once giden var mı acaba onerir misiniz? Veya izmitte onerdiginiz bir dil kursu var mıdır?
tam 1 hafta önce bi televizyon aldık vatandan ama hiç memnun kalamadım değişim yapabilir miyiz acaba?

Aynı zamanda bir de ütü almıştık onun daha kutusunu bile açmadık onu da iade edip hediye çeki almak istiyorum ona ne derler fikri olan var mı?
Kardesime telefon alıcam bütçe 1000-1100 lira civarı yalnız kvk ve teleservice garantili olmasi oncelikli, ithalatci garantili filan istemiyorum.
sil
Konaktan, Aöf Bürosuna gitmem lazim

Adres: Mithatpasa caddesi No:520 Yalı Durağı Konak
Arkadas ne kadar sacma bir guvenlik sistemi yapmislar. Mobilden giriyorum IP degisti diyor sifre istiyor, sonra pcden giriyorum yine IP degisti diyor sifre istiyor, disari cikiyorum telefon mobil aga baglaniyor yine IP degisti diyor sifre istiyor. Derdiniz ne siziin. Istemiyorum ulan guvenlik filan
Siparişi vereli 20dk oldu hala hazırlanıyor aşamasında ya sistem takıldı yada daha çıkmadı, yol nerden baksan cidden motorla gaza basıp gelse 7-10dkdan kısa sürmez, geldiğinde süre geçmiş olucak sanırım sizce parasını vereyim mi yoksa bedava yiyim mi pizzayı

Dominostan sipariş verdim/ 50 DAKİKADA GELDİ BEDAVA PİZZAMI YİYORUM SSLİ
 Dominostan sipariş verdim/ 50 DAKİKADA GELDİ BEDAVA PİZZAMI YİYORUM SSLİ

Edit: son ana kadar parayi vermeyi dusunuyordum, ama balkondan asagi bakarken baktim motorcu geliyor geldi motoru park etti elinde telefona baka baka yavas yavas bizim apartmana geldi sonra 30sn filan durdu kapinin onunde bi yandan telefon elinde sonra zile basti kapiyi actim filan ev 3.katta merdivenlerden oyle bir kosturdu sanki asagi biraz once yavas yavas oyalanan o degilmis gibi ondan da sinir oldum vermedim bende para
Merhaba arkadaşlar,
Henüz mezun olmadım ama mezun olunca yüksek lisans yapmak istiyorum yavaştan araştırmalarıma başladım, açıkcası not ortalamam oldukça kötü her dönem tembelliğimden zar zor 2'yi tutturarak gidiyorum. Mezun olurken büyük ihtimalle ortalamam 2.1 filan olucak. İngilizcem oldukça iyidir. Benim merak ettiğim şimdi başvurduğumuzda atıyorum senin ortalaman 2.50 altında başvuru yapamazsın gibi bir şey var mı yoksa, mesela ortalama %30 etkiler, ales %50 etkiler mülakat %20 etkiler vs. vs. şeklinde mi yoksa, ortalama 2.50 altında başvuramazsın veya ales 60'ın altında başvuramazsın gibi bir şey mi var?
 Adminden yediğim utandıran ayar

Utandım lan

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.797
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 13.244 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.711 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.