Şimdi Ara

HATALI BASIM PARA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla hocam izmirdeki koleksiyoncu bin 500 tl verdi kabul etmedim. Gazetedeki okuduğum haberde eski parayla 9 milyar vermişler. Millet gırgıra alıyor burada fakat paranın gramajından ölçütüne hepsi tutuyor. Değerlendirmek isterseniz görüşebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metain

valla hocam izmirdeki koleksiyoncu bin 500 tl verdi kabul etmedim. Gazetedeki okuduğum haberde eski parayla 9 milyar vermişler. Millet gırgıra alıyor burada fakat paranın gramajından ölçütüne hepsi tutuyor. Değerlendirmek isterseniz görüşebiliriz.

sahte olma ihtimali çok yüksek, bu fiyata gider para yalnız ben ilgilenmiyorum
  • metain M kullanıcısına yanıt
    kimin zekası kücük cok belli ben orda bellirttim ama senin düşünme yeteğin olmadığı icin anlayamışsın. belkide sarı cizgide hatalı oldu nerden biliyorsun maedem hatalı basılmış. iq olsa anlardın ancak

2005DE CIKAN BİR PARANIN sende 2003 basımı olduğunu söylüyorsun. SALAK OLABİLRİSİN ANCAK BUNU BELLİ ETME. ve daha konulara yorum yazma forumun iq ortalamasını düşürüyorsun. git ilkokulunu bitir öyle gel.
  • lak lak etmeyi sevmem ödeyemeyeceğim miktarlarıda teklif etmem, 20 bin tiko uyarsa çaldır kapat aldırayım seni evinden.
  • byob kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru ilk akla gelen sahte olup olmadığı elimde sadece 1 tane var merkez bankasından tespit edildi zaten elime bankada çalışan babam tarafından şans eseri geçti. Ziraat bankasında çalışıyordu o dönemde. Gramjından büyüklüğüne kadar hepsi birebir tutuyor ayrıca.
  • delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    3 üniversite bitirdim diploma lazım olursa verebilirim ayrıca senesini yanlış yazmış olabileceğimi belirttim. Laf olsun diye yorum yapan sensin sazanlık yapan sensin. İnanırsan ekime inanmzsan .. yolun var. ilkoukl seviyen mi var yoksa anaokul mu bilemeyeceğim ama lütfen artık yorum yazma güzel kardeşim. rica ediyorum
  • quote:

Arkadaşlar tüm ilgilenenlerin dikkatine!! Elimde 2003 senesine ait 2 tarafıda basılmamış 25ykr mevcuttur. Bunun değersiz bir metal parçası olduğunu düşünüyordum taki posta gazetesinde çıkan bir habere kadar eski 25in olan birisini haber yapmışlar. Bu para ile ilgilenen varsa bana ulaşsınlar fiyat hakkında görüşelim. Başlık açmayı beceremedğim için buradan yazdım. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürlerimi sunarım. Koleksiyoncular için eşsiz bir parça olduğunu trilyonda bir ihtimalle böyle paranın çıktığını öğrendim.

Yemişler seni..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metain M kullanıcısına yanıt
    3 üniversite tabi tabi eskiden liseli olduğunu sanıyordum ve artık eminim ilk okul en fazla 5-6 zekanıda cok güzel belli etti.
  • quote:

sizinle görüşebileceğim mail adresi gibi birşey varmıdır ?

Eleman ciddiye aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tarafı basılmamışsa ona para denmez sadece metal parçasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.