Şimdi Ara

Ziraat Bankası Vezneden 1000 Lira Eksik Para Verdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yaşlı bir amca ziraat hesabından 5.000tl para çekti ama 50 ve 5 tl birbirine benzediği için biraz ( ben benzetemiyorum ama öyle dolandırıcılık çok oluyormuş ) 50 yerine çoğuna 5 koymuşlar ve 1000lira parayı eksik almışlar ki yanlışlıkla olması düşük ihtimal çünkü sıralıymış mesela 10 tane 50 bir tane 5 gibi parayı orda saymamışlar eve gelince anlamışlar geri bankayada gitmemişler eksik diye napabiliriz sizce ? Benim aklıma gidelim amca orda güvenlik kameraları var mutlaka vezne çekmiştir ve kasaya sayılı para giriyor yani fazla çıkması gerekir ama adam cebe attıysa zaten açık çıkmaz tek umut kamera başka önerisi olan var mı ?

• bu gün cumartesi bankalar kapalı
  • FAİL mi acep
  • Zaten bir hata varsa hemen anlaşılır kasada açık çıktığından dolayı.Ama veznede görevli cebe indirdiyse işin biraz zorlaşır ama ne olursa olsun bırakma işin peşini kameralarda fılan anlaşılır herşey.Eğer görevli cebe attıysa olay çıkar.
  • hocam bugün değil zaten olay geçen hafta olmuş bana babannem söyledi ee dedim neden gitmediler dedi işte evde saymışlar iş işten geçti diye gitmemişler aradan baya zaman geçti yani bence zor ama pazartesi sabahtan gitcez bakalım.Fail deil arkadaşlar bence kasadan fazla çıkmaz çünkü adam aralara koymuş yani makineden saydırsa parayı anlar bence onu daha önce ayarladı öyle baktı yaşlı adam saymaz ayağına kaktırdı parayı kasada açık çıkmaz diye cebe indirdi ordan ümitli değilimde tek ümit kameralar ama ordada eğer deste önceden hazırladıysa bantladıysa belli olmaz bakalım sizleri bilgilendiririm bırakmayız 1000lira az mı meblağa değil sonuçta ee madem para çekersin 5.000 lira neden saymazsın ki
  • Babam Ziraat Bankasında çalışıyor akşama sorayım ona ne yapılabilir.
  • Hemen pazartesi günü bankaya başvurun. Böyle birşey varsa zaten kasada fazlalık çıkmıştır. Böyle fazlalık çıktığında onu hemen bir hesaba aktarıyorlar. 1 ay sonra da devlet hazinesine geçiyor para. Yani para devlet hazinesine geçmeden başvurun bankaya, yoksa geri alamassınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    akbank artı para
    geçen yıl önce açıldı
    Akbank artı para
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babamı arayıp sordum.Dedi ki;

Normalde kasada fazla para çıkınca ayırıyorlarmış.Eğer parayı veren kişi kasamda fazla çıktı diye paranın çekildiği gün bildirmişse 1000 lirayı alabilirler.Ama adam bilerek eksik verdiyse ve akşamında kasasında fazlalık yok diye gösterdiyse yapacak pek birşey yokmuş.Keşke o gün gitselermiş dedi.Kameralardan pek sonuç alınamayacağını söyledi.
  • bizede bir kaç sene önce türkiye iş bankasının ATM sinden para çektigimizde 6 tane 50 ytl ligin 3 tanesi sahte çıkmıştı.öyle işte senin elinde sahte para var veriyosun güvenlik görevlisine sıkıştırıyo atm kasasının içine atm den kim şüphelenirki
  • oha vay be atm ya bak biz kırışık para versek almaz ama kendi sahte veriyor vay adi atm.Pazartesi gitcez ama günahını almak gibi olmasın bence adam bilerek yapmıştır izi çıkmaz çünkü 50 ve 5 benzer araları sıkıştırmış bu adamlar normalde 2 kere saydırıyor parayı eğer önceden hazırladıysa 5bin lira kamerada işe yaramaz ya yine de bi gitmek lazım inş yanlışlık olmuştur da kasadan fazla çıkar ilgin için sağol rasqutin ve diğer öneri görüşlerini sunan arkadaşlarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 28 Ağustos 2010; 20:12:04 >
  • yuh ya olaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

yuh ya olaya bak

valla yapcak bir şey yok =) tv lerde falan çok çıkardı yok yurtdışından emekli olanların hesaplarını sömürenler falan bu amca da öyleydi yani pek dikkat etmemiş hoop cebe inş öyle değildir ama
  • Banlıydım sonuç :) Amca para çok geldi heralde veya rezil mi olmak istemiyor ne artık gitmedi bankaya.Zaten paraları alırken makinada saydırmamış direk adam cümleten geçmiş olsun olay kesinlikle yalan değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

Banlıydım sonuç :) Amca para çok geldi heralde veya rezil mi olmak istemiyor ne artık gitmedi bankaya.Zaten paraları alırken makinada saydırmamış direk adam cümleten geçmiş olsun olay kesinlikle yalan değildir

Geçmiş olsun. Olay kasti gibi görünüyor ama onlar bankaya gitmiyorsa yapacak birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

Banlıydım sonuç :) Amca para çok geldi heralde veya rezil mi olmak istemiyor ne artık gitmedi bankaya.Zaten paraları alırken makinada saydırmamış direk adam cümleten geçmiş olsun olay kesinlikle yalan değildir

Geçmiş olsun. Olay kasti gibi görünüyor ama onlar bankaya gitmiyorsa yapacak birşey yok

Daha öncede olmuş Uşak Ziraatte öyle olaylar ama kamera kasa sayımları vs vs çıkmış ortaya ( başka biri söyledi ne kadar doğru bilmiyorum ) Zaten bir tane banka var ziraat olarak yenisni açtılar ama tam işlevinde değil. Her zaman tıklım tıklım arada yapsalar kimsenin ruhu bile duymaz yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.