Şimdi Ara

hat değerlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hat değerlerim bunlar, normal midir?

Alma Gönderme
    SNR marjin: 9.8 15.0 db
    Hat Zayıflaması: 9.3 7.2 db
    Veri Oranı: 14993 797 kbps
    Maks Hız: 16396 961 kbps
    Güç: 18.7 11.3 dbm

• Hiz ideal geldi bana..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vnd3

Arkadaşlar hat değerlerim bunlar, normal midir?

Alma Gönderme
    SNR marjin: 9.8 15.0 db
    Hat Zayıflaması: 9.3 7.2 db
    Veri Oranı: 14993 797 kbps
    Maks Hız: 16396 961 kbps
    Güç: 18.7 11.3 dbm

8 mbps'de çok daha stabil olur. Bu haliyle sallantıda Snr marjınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zayıflamaya o snr olmuş mu hiç ? Olmamış. Snr seviyeniz 10un altına düşmüş pek iyi diyemiyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

O zayıflamaya o snr olmuş mu hiç ? Olmamış. Snr seviyeniz 10un altına düşmüş pek iyi diyemiyeceğim.

8 snr üstünde baglantında fazla sıkıntı cıkarmaz. 5.1 le 30dk kopmadan baglanınca öğrendim 9415 le

8 9 snrde tam verim alır tabiki herzaman yüksek iyidirde. İnsan alışıyor bir süre sonra 6mbit ve 12 snrye
  • Mesajımı tekrar okursanız kötü demedim , iyi değil dedim.
  • quote:

O zayıflamaya o snr olmuş mu hiç ? Olmamış. Snr seviyeniz 10un altına düşmüş pek iyi diyemiyeceğim.

İnternetim 16mpbs 8'e mi çekmeliyim sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 16mbit tarifesinde olduğunuza göre , paketi değiştirmeniz daha uygun olur. 8mbite kadar tarifesine geçebilirsiniz.
  • quote:

quote:

8'e çekersen 18 db civarına yükselir Snr sınırı. Kopma riskide oldukça düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

8'e çekersen 18 db civarına yükselir Snr sınırı. Kopma riskide oldukça düşer.

Hiç kopma yaşamıyorum.Tek sıkıntım ping. 8'e çeksem birşeyler fark eder mi?

• Yukarıda belirttim , 8e çekerseniz yine 16 parası ödersiniz. Tarife değişmeniz lazım sizin.
  • quote:

Yukarıda belirttim , 8e çekerseniz yine 16 parası ödersiniz. Tarife değişmeniz lazım sizin.

Hocam şimdi ttnet internet sitesinden ultranetlimitsizden, netlimitsiz'e geçecektim fakat kampanya taahhüt diye birşey yazıyor. WiFi Aylık 600 dk Ücretsiz, ULTRANET LİMİTSİZ, TTNET Güvenlik McAfee VirusScan, Aile Koruma Sifresi, Kampanya Taahhüt bu şekilde?
  • O zaman geçemezsin. Taahhüt imzalamışsınız , onun süresi bitene kadar paket değiştiremezsiniz. (alt paketlere geçiş yapılamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Nisan 2013; 23:50:10 >
  • quote:

O zaman geçemezsin. Taahhüt imzalamışsınız , onun süresi bitene kadar paket değiştiremezsiniz. (alt paketlere geçiş yapılamaz)

Geçsem ne olur peki açıklama bulamadım da
  • Geçersen cezai bedel çıkar taahhütü bozduğun için.
  • quote:

Geçersen cezai bedel çıkar taahhütü bozduğun için.

Yarın müşteri hizmetlerinden tarife değiştirmeden hızımı 8mpbs'ye çektirsem, daha öncede yapmıştım bu işlemi o konuda yardımcı oluyorlar en azından.Yine aynı faturayı öderim ama amacıma ulaşır mıyım?
  • Ya hızı 8e çekersin ama 16 parası ödeyeceksin , bunu kendine yediriyorsan hiçbişey demem ara şimdi düşür.
  • quote:

Ya hızı 8e çekersin ama 16 parası ödeyeceksin , bunu kendine yediriyorsan hiçbişey demem ara şimdi düşür.

Bunu kendime yedirmekle alakası yok daha iyi olacaksa 5 lira fazla ödesem ne olacak

• Hocam anlamadın sen ne demek istediğimi. Sen 16mbite başvurmuşsun yani 16 parası ödüyorsun. 16 parası ödeyip 8 kullanmak sence akıl karımı ?
  • quote:

Hocam anlamadın sen ne demek istediğimi. Sen 16mbite başvurmuşsun yani 16 parası ödüyorsun. 16 parası ödeyip 8 kullanmak sence akıl karımı ?

Anlıyorum hocam anlıyorum. Fakat durum şu ki 16 ya geçtiğimden beri pingim hiç düşmedi. Online oyun oynayan biriyim bu benim için önemli bir etken.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.