Şimdi Ara

Hat değerleri nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçende hattınız destekliyor diye adsl den vdsl e geçtik. 16 mbps di eski hız.1.4mb/sn görüyordum internetten indirdiğimde . 1 ay olacak hala vdsl e geçemedik.Modem ara yüzünden bağlantı türünün vdsl yaptığımda dsl bağlantısı gelmiyor mesela.Bu arada 24 e geçerken ne kadarını kullanabileceğim ?

• Vdsl olduğunda 24un hepsini alırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom'u arayın gerekirse santrale gidin sizi VDSL2'ye geçirmeleri gerek. Ayrıca VDSL2'de 24 mbps modeminize tam olarak girer ancak modem, pc ve ek bileşenlerin performansına göre ortalama 22 mbps hız alırsınız. MB olarak da 2.7 ile 3 MB/s arası hız alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&amp;#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum
  • vdsl de daha yüksek değerler alabilirisiz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerleri?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.