Şimdi Ara

Hastaneden yeni geldim [Ciddi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün öğlen 11.00-13.00 arasında basketbol antrenmanım vardı. Bayağı yüksek tempolu oynadım ve haliyle ateş gibi ısındım. Koç maçı bitirince soyunma odasına kendimi zor attım yüzümü falan soğuk suyla yıkadım üstümü falan değiştirdim 2dkda. Çıkışta bir yorgunluk çöktü üstüme. Yürüyecek halim yoktu ve 5 dk oturup öylece bekledim. Biraz enerji toplayınca eve kadar gelebildim. Sonra işte duş falan aldım yorgundum fakat uykum yoktu. Akşam amcam da bize gelince gece 1e kadar uyumadım.

1de yattım fakat uyuyamadım. Sebebi ise -takıntılı biriyimdir- kalp ritimlerimdeki bozukluk ve baş dönmesiydi. Bunu kafaya taktığım için saat 4e kadar öylece yatakta kıvrandım, bir an deliriyorum bile sandım. Çünkü öyle garip geliyordu ki bana kalp çarpıntısı, beraberinde gözlerimi kapattığım anda bir baş dönmesi vurup geçiyordu ve son 15 saniyede ne düşündüysem hatırlamıyordum.

Sonunda 4te uyumuşum -annem söyledi- sabah da tam saat 7 de uyandım. Tuvalete gittim ve elimi yüzümü yıkayana kadar hiçbir şey kalmamıştı gecedeki olaylardan. Yıkadıktan sonra kendime geldim ve hepsi yeniden başladı.

7buçuk 8e doğru Gazi Hastanesi acil servisine gittim ve hemen yatırdılar kan falan alındı ekg cihazını bağladılar falan işte doktorlar sırayla geldi sorular falan sordular. Sonra ekg grafikleri falan düzenliydi fakat cihazdan gelen kalp ritmimi dinleyince bana Duman'ın bateri ritimleri gibi geldi . Biraz tedirgin oldum fakat doktor sorun yok falan dedi.

Röntgen çekimleri, kan tahlilleri, sevkler, tekrar ekgler falan derken az önce eve geldim. Doktor bana şuan ciddi bir şey olmadığını söyledi fakat asıl sonucun yarınki yapılacak tahlillerin açıklayacağını söyledi. Şuan hala hafif bi çarpıntı hissediyorum ve dün geceki olayları tekrar yaşamaktan korkuyorum. Yardımm, hakkınızı helal edin bu arada

Not: Ben acilde yatarken bir hasta daha geldi, inşaattan düşmüş 4. kattan 12 metreden. Adamın sadece belinde sorun vardı ayaklarında falan morluk bile yoktu. Birde mübarek aşiret gibiydiler yine hastanede kavga çıkartıyorlardı

• Uppp

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Arkadaşlar dün öğlen 11.00-13.00 arasında basketbol antrenmanım vardı. Bayağı yüksek tempolu oynadım ve haliyle ateş gibi ısındım. Koç maçı bitirince soyunma odasına kendimi zor attım yüzümü falan soğuk suyla yıkadım üstümü falan değiştirdim 2dkda. Çıkışta bir yorgunluk çöktü üstüme. Yürüyecek halim yoktu ve 5 dk oturup öylece bekledim. Biraz enerji toplayınca eve kadar gelebildim. Sonra işte duş falan aldım yorgundum fakat uykum yoktu. Akşam amcam da bize gelince gece 1e kadar uyumadım.

1de yattım fakat uyuyamadım. Sebebi ise -takıntılı biriyimdir- kalp ritimlerimdeki bozukluk ve baş dönmesiydi. Bunu kafaya taktığım için saat 4e kadar öylece yatakta kıvrandım, bir an deliriyorum bile sandım. Çünkü öyle garip geliyordu ki bana kalp çarpıntısı, beraberinde gözlerimi kapattığım anda bir baş dönmesi vurup geçiyordu ve son 15 saniyede ne düşündüysem hatırlamıyordum.

Sonunda 4te uyumuşum -annem söyledi- sabah da tam saat 7 de uyandım. Tuvalete gittim ve elimi yüzümü yıkayana kadar hiçbir şey kalmamıştı gecedeki olaylardan. Yıkadıktan sonra kendime geldim ve hepsi yeniden başladı.

7buçuk 8e doğru Gazi Hastanesi acil servisine gittim ve hemen yatırdılar kan falan alındı ekg cihazını bağladılar falan işte doktorlar sırayla geldi sorular falan sordular. Sonra ekg grafikleri falan düzenliydi fakat cihazdan gelen kalp ritmimi dinleyince bana Duman'ın bateri ritimleri gibi geldi . Biraz tedirgin oldum fakat doktor sorun yok falan dedi.

Röntgen çekimleri, kan tahlilleri, sevkler, tekrar ekgler falan derken az önce eve geldim. Doktor bana şuan ciddi bir şey olmadığını söyledi fakat asıl sonucun yarınki yapılacak tahlillerin açıklayacağını söyledi. Şuan hala hafif bi çarpıntı hissediyorum ve dün geceki olayları tekrar yaşamaktan korkuyorum. Yardımm, hakkınızı helal edin bu arada

Not: Ben acilde yatarken bir hasta daha geldi, inşaattan düşmüş 4. kattan 12 metreden. Adamın sadece belinde sorun vardı ayaklarında falan morluk bile yoktu. Birde mübarek aşiret gibiydiler yine hastanede kavga çıkartıyorlardı

İdman sonraları bol sıvı ve gıda al. Öyle oturup eve gidersen böyle olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

Arkadaşlar dün öğlen 11.00-13.00 arasında basketbol antrenmanım vardı. Bayağı yüksek tempolu oynadım ve haliyle ateş gibi ısındım. Koç maçı bitirince soyunma odasına kendimi zor attım yüzümü falan soğuk suyla yıkadım üstümü falan değiştirdim 2dkda. Çıkışta bir yorgunluk çöktü üstüme. Yürüyecek halim yoktu ve 5 dk oturup öylece bekledim. Biraz enerji toplayınca eve kadar gelebildim. Sonra işte duş falan aldım yorgundum fakat uykum yoktu. Akşam amcam da bize gelince gece 1e kadar uyumadım.

1 litre su içmiştim ama gıda olarak bir şey almadım doğru. Fakat sorun şu ki neden belirtisi gece beni yatakta kıvrandırdı

• Bende çok ağır spor yaptığım zamanların ardından kendimi pek iyi hissetmiyorum . Fakat ben söylediğinin aksine yorgun olduğumda direk yatağa yattığım gibi uyuyorum . Geçenlerde bayağı bi ağır idmanın ardından duş alıp direk yatmıştım , sabaha karşı uyandığımda sağ kolumu omuz başımdan itibaren hissetmiyordum . Çok fena bi duygu ya , üzerine yatmışım ayağa kalkıp ufalıyorum falan yok , parmak oynamıyor kolumun hiç bi bölgesini hissetmiyordum . Bi kaç dakika sonra toparlamaya başladı . Ama hissiz olduğu dönemde çok berbattı gerçekten . O kadar yorgunmuşum ki metabolizma , kolum o hale gelene kadar uyandırma refleksini göstermemiş bile .

şakayı falan bırak bir yana da gidici olmayasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • psikolojik olabilir moralini bozma hemen.Bende de oluyor bazen çarpıntı geceleri uyurken.Kafama takınca daha da artıyor ama uygun pozisyonu bulunca geçiyor uykuma devam ediyorum Geçmiş olsun bu arada
  • Psikolojiktir dostum bende bazı şeyleri kafaya takınca öyle olmasa bile artık nasıl inandırdıysam kendimi öyleymiş gibi geliyor. Örneğin bu süt bozukmu lan diyorum sonra hiç bir sorunu olmasa bile garip kokular gelmeye başlıyor tadı değişik geliyor aslında hiç bir problem yok Kafaya takma bence doktorda bir şey yok demiş rahat ol

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

1 litre su içmiştim ama gıda olarak bir şey almadım doğru. Fakat sorun şu ki neden belirtisi gece beni yatakta kıvrandırdı

Ağır idmanlardan sonra vücudundaki bütün enerji kaynaklarını tüketiyorsun. Ek olarak terleme ile bol miktarda tuz atıyorsun dışarı.
    E üstüne yemek yemedin, vitamin almadın, mineral (izotonik sıvı) almadın. Vücut ne yapsın bu durumda

ekleme;
    Mesela benim ağır idman sonrası program şudur.
    Önce beni hemen kendime getirmesi için kola içerim, bi su bardağı falan. Bununla beraber de Snickers türevi bir çikolata.
    Sonra girerim duşa, önce buz gibi suyla bi yıkanırım, üstüne normal duşumu alıp çıkarım (Çabuk iyileşmek için soğuk su iyidir)
    Daha sonra yemek yaparım, bol protein (tavuk göğsü iyidir). Yemeğimi yedikten sonra vitamin ve mineral haplarım var. Onları alırım.
    Zaten o ara kendime gelmiş oluyorum tamamen.
    Ondan sonra günlük yaşantıma devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 21 Mayıs 2012; 17:30:33 >

• Sağolun arkadaşlar

Orijinalden alıntı: wheaston

Bende çok ağır spor yaptığım zamanların ardından kendimi pek iyi hissetmiyorum . Fakat ben söylediğinin aksine yorgun olduğumda direk yatağa yattığım gibi uyuyorum . Geçenlerde bayağı bi ağır idmanın ardından duş alıp direk yatmıştım , sabaha karşı uyandığımda sağ kolumu omuz başımdan itibaren hissetmiyordum . Çok fena bi duygu ya , üzerine yatmışım ayağa kalkıp ufalıyorum falan yok , parmak oynamıyor kolumun hiç bi bölgesini hissetmiyordum . Bi kaç dakika sonra toparlamaya başladı . Ama hissiz olduğu dönemde çok berbattı gerçekten . O kadar yorgunmuşum ki metabolizma , kolum o hale gelene kadar uyandırma refleksini göstermemiş bile .

niye uyanasınki zaten kolu hissetmiyorsun

benim başıma okadar çok geliyorki, uyku sersemi bakıyorum kolda his yok, kalkmıyor
    öteki kolumla tutup yerine koyuyorum uyumaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

Bende çok ağır spor yaptığım zamanların ardından kendimi pek iyi hissetmiyorum . Fakat ben söylediğinin aksine yorgun olduğumda direk yatağa yattığım gibi uyuyorum . Geçenlerde bayağı bi ağır idmanın ardından duş alıp direk yatmıştım , sabaha karşı uyandığımda sağ kolumu omuz başımdan itibaren hissetmiyordum . Çok fena bi duygu ya , üzerine yatmışım ayağa kalkıp ufalıyorum falan yok , parmak oynamıyor kolumun hiç bi bölgesini hissetmiyordum . Bi kaç dakika sonra toparlamaya başladı . Ama hissiz olduğu dönemde çok berbattı gerçekten . O kadar yorgunmuşum ki metabolizma , kolum o hale gelene kadar uyandırma refleksini göstermemiş bile .

niye uyanasınki zaten kolu hissetmiyorsun

benim başıma okadar çok geliyorki, uyku sersemi bakıyorum kolda his yok, kalkmıyor
    öteki kolumla tutup yerine koyuyorum uyumaya devam

Aynı şeyi bende yapıyorum bazen sol kolum uyuşmuş şekilde uyanıyorum felç inmiş sankigram kımıldamıyor omuzdan parmak uçlarına kadar dieğer elimle kaldırıp yerleştiriyorum sonra uyumaya devam

Konu sahibinede antreman sonrasında 1 tane soda içmesini tavsiye ederim bol minarelli
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.