Şimdi Ara

Babam 8 senedir eve bakmıyor(CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar konu dışı özelden banlandığım için buraya yazacağım lütfen TROLL mesajlar atmayın.

15 yaşındayım bir kardeşim var 10yaşında. Anakolunda babam müzik sektörüne girdi sanatçı olmak istediğini söyledi bu işe girmeden önce annemi çok rahat yaşatıyordu. Bağcılarda bir stüdyo açtı her ay 1000₺ kira ödüyordu stüdyoya bilirsiniz 1000tl 2007-2008de çok değerliydi stüdyoyu kiralayan adam stüdyoya gelen adamları falan kovuyormuş bu sayede babama hiç müşteri gelmiyordu kirayı ödeyemeyince adam babamı stüdyodan çıkartmak için silah falan çekti olaylar karışık anlayacağınız hala mahkemesi sürüyor neyse bu stüdyoda iken çok borçlandı insanlardan borç aldı sonra burdan çıkınca unkapanında bir stüdyo açtı bu sıralarda annem ev temizliklerine gitmeye başladı öyle zamanlar olduki evde yiyecek birşeyler bulamadığımız zamanlar oldu çabuk olgunlaştırdı beni hayat, birkaç kezde eve haciz geldi hatırlıyorum hacize gelen abladan saklanıp hıçkıra hıçkıra ağlamıştın işte o zamandan beri annem ev işlerine gidiyor haftada 5gün hatta bazen 6 gün eve 2500-3000 tl para giriyor ama babamın 100tl getirdiği bile olmuyor. Toplum içinde pek adam yerine konulmuyor akrabalar tarafından sanat camiasının geneli tanır saygı duyar beni çok üzüyor bu durum zaten çok kötü özellikleri olan bir adam insanlara sürekli hakaret eder anlayışsız cahilin teki yetmiyor kadınlarla konuşuyor 5-6kez ben konuşmalarını okudum facebooktan uygunsuz şeyler(+18)konuşmuş kadınlarla. bugün annem sahura bize bişeyler koydu oda oturdu çay içti annem in heryeri yıpranmış dizleri kararmış elleri kesik içinde buna çok üzülüyorum falan dedi annem babamsa sanki annem suçluymuş gibi davrandı bende senin bu şeylere üzülmene üzülüyorum hani sanki boş birşeye üzülüyormuş gibi sinir ediyor beni bu adam saldırasım geliyor ne böyle bir insan olur ne böyle bir baba olur. 2ay önce anneannemlere gittik dayım onlarla yaşıyor babam gene aşağılar şekilde konuştu (herkese böyle der işte sen küçük beyinlisin falan) dayım çok sinirlendi babamın üstüne yürüdü zor sakinleştirdik kimsenin babamı çekecek hali kalmamış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baban anneni aldatıyor olabilir ve çocuklar yüzünden ikilemde kalıyor ve buda psikolojik bozukluk yaratıyor ve saldırganlaştırıyor bence bir şekilde psikoloğa götürmelisiniz ama gitmeyi kabul etmeyecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Senin yapabileceğin şeyler kısıtlı ama bundan ders çıkarıp
    Okuyup başarılı olmak
    Annene ve gelecekteki eşine çok iyi bakmak senin elinde.

* 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • Annen babandan soguyorsa emin ol tek umudu cocuklari olarak sizsiniz. Ileride iyi bir mesleğe baslayabilirseniz anneniz sizden cok mutlu olup gurur duyacaktir. Derslerine saril tum zoeluklara ragmen oku. Kendini ve amneni kurtar. Ve tabi daha tanismadigin esini ve dogmamis çocuklarini da.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.