Şimdi Ara

hastaneden randevu alamama ( kör mü olayım ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
8.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay sonrasına Mr sırası verdiler. Benim saatim geldiğinde aynı gün muayenesini para verip (döner sermaye) profesöre olan başka hastayı aldılar. Ben de 1 saat sonrasında girebildim. Ne yazık ki bu ülkede sistem bu hizmet bu ayrıca gittiğim yer de kendi eğitim aldığım Üniversite Hastanesi. Sadece 300-500 liran varsa işin yürüyor. Yoksa ambulans çağırsan niye kendi arabanızla gelmiyorsunuz derler. Anlatamazsın 17 tansiyon olduğu için araba kullanmadığını. Ayrıca acile bu halde gittiğim halde sıra vermeleri 2 saat sonra almaları da cabası. Burası zenginin ve parası olanın ülkesi Fakirler şehit olur, fakirler sıra bekler, fakirler iş bulamaz Zenginler sadece ağlar. Ve körü körüne işi görüldüğü için savunan güruh da alkış tutar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git hastaneden al hocam. İlla telefondan mı alınıyor bu randevu? Kardiyoloji den randevu almam gerekiyordu en yakın hastane bir hafta sonra idi. Ertesi sabah gittim 8 de aldım hastaneden randevuyu 9 da muayene oldum. Herşeyi ayağınıza beklemek sorun çıkarmak yerine birazda çözümcü olun lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kami-sama

valla benim de goz doktoruna gitmem lazim ama birak 2 marti hic randevu yok. eskiden hastanede kuyruk bekleniyordu simdi bilgisayarda, tek farki mekan

Hocam çok istiyorsan yine hastanede sıra bekleyebilirsin. Şaka bir yana eğer randevu yoksa hastaneye sabahtan gidip sıra alabilirsiniz.
  • Bende diş için almaya uğraşıyorum haftalardır sıra vermiyorlar dişim döküldü illa özele gidip para bayılacaz

• evet onu biliyorum da her zaman randevu olmuyor maalesef ve en azindan burdaki hastanede en az 3-4 saat bekleniyor (ogle arasi falan da girerse yazik) o yuzden evde beklemek daha iyi cok agir bir sey degilse

• İlla telefon şartmı gidin sabah sıra alin ben nezaman çocukları gotursem sabah herzaman öglen olmadan muayene oluyorlar bazen öğleden sonra bile gidip muayene olabiliyor sanki eskiden hastanelere hangi saat gidersen git muayene oluyormuş gibi konusuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Sistem başarılı. Sorun olan ise en ufak şeyde hastaneye hücum eden insanlarda.

sorun bence neye oy verdiğini bilmeyen insanlarda.
  • Geçen kardeşimi devlet hastanesinin aciline götürdük. 3te 2si suriyeli Dedim başlarım böyle işe doğru özel hastaneye. 150 tl para aldılar ama gerçekten insan olduğumuzu hissettim. Hizmet üst düzeydeydi. Bu ülkede ne kadar paran varsa o kadar insansın maalesef durum böyle.
  • İyi olmayan bir şeyi savunmanın anlamı yok büyük şehirler için söylüyorum sağlıkta o çok eleştirilen eski günlere döndük önceden kapıda sıra beklıyorduk şimdi bilgisayarada.

• Keratokonus hastalığı olabilir hocam ben de rahatsızım. Şu an gözlerim yanıyor resmen. Randevuyuda mhrs'den gece tam 12'de alıyorum. O zaman açılıyor o da 2 hafta sonrasına veriyor zaten. Yarım saat sonra da bitiyor, hastaneler ayrı çile zaten.
  • Her şehirde her hastanenin farklı prosedürü vardır.Misal bir şehirde bir hastanede kesinlikle randevusuz hasta bakılmezken başka yerde sabahları erken gelene yada öğleden sonra vs bir kaç randevusuz hasta bakabilir. telefonla arayıp sormak lazım.
    şimdi randevu neden alınmayıyor diyenler için tek çözüm var o da sevk sisteminin geri gelmesi.Aile hekimine gidersin o seni göz doktoruna sevk eder sevkinle gidip bir kaç igün içinde muayene olursun.Sevk sistemi olmayınca herkes her hastaneye gidebiliyor.gitsin güzel ama bu sefer de ciddi yoğunluk oluyor.
    Hastane hastane doktor doktor gezen bir kesim var bunlar sabahtan çıkar yola düşer tüm gün dolanır.
    ne tetkik varsa yaptırmaya çalışır ne muayene varsa olmaya çalışır.bir nevi bedava bulduğu için suyunu çıkarma kafasyıla dolanır durur hastane hastane mr , tomografi kolonoskopi endoskopi eko ne ve varsa yaptırır.Bu kişilerin sayısı az da değildir.Hal böyle olunca randevular şişer.
    Sadece istanbulda olan mr sayısı tüm ingiltereden fazladır.buna rağmen mr a geç randevu alıyorsanız burda sorun mr cihazının az olmasında değil her isteyene mr çekilmesindendir.
    Tabi bu sistemin ciddi bir eksisi.
    diğer taraftan hastanede yatıp binlerce liralık ilaçları para ödemeden alan sağlık sisteminden düzgün yararlananlar da var.Onlar da sistemin doğru olduğunu savunuyor.Gerçekten de bu şekildedir.kanser vs gibi bir hastalığa yakalanınca hastaye yatıp tedavinizi alıp hiç para vermeden tedavi olabilirsiniz.
    sistemin sadece kendi gördüğünüz tarafını savunup yada eleştirirseniz düzgün bir yargıya varamazsınız.
    Feryat figan edenlerin bir çoğu ciddi hastalığı olmayan ama hizmetlerden memnun kalmayan kimseler malesef.Sağlık sistemi bir çok avrupa ülkesinden iyi durumda.

• Çünkü insanlar artık daha rahat tedavi oluyor. İşi olanda olmayanda en küçük rahatsızlıkta hastaneye gidiyor. Örneğin grip olan eskiden hastaneye gitmez yatardı evde. İnsanlar artık çok hassas. Hiç bir zorluğa ve hastalığa gelemiyor. Evde eşin öksürse ve sen hastaneye götürmesen bana ilgi göstermedi oluyor. Sadece sağlık sistemi değil insanların geneli de arızalı
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    harika bir bakış açısı
  • Randevur tarihi veriyor sistem super, vakif guraba icin cildiye de tek randevu yok, sukur et

• Sabah erken kalkıp sıra almaya git. İnternetten öyle sıralar görmen normal.

• Arkadaşlar sizce de devlet hastaneleri az değil mi ? İstanbul bölgesinden bahsediyorum. Çevremde gidebilceğim 2 tane var 2 side full dolu oluyor her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut.. -- 17 Şubat 2018; 16:7:54 >
  • tanıdığın olduğu zaman bakın nasıl alınıyor randevusuz.. 2 kez başıma geldi müşterim vardı hastanede doktor, sayesinde hatta kendi tc mi kullanmadan babam üzerinden işlem yaptırdım. şu an tanıdık falan yok söylediğiniz gibi kapıda yatmak lazım nolur muayene edin diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Randevur tarihi veriyor sistem super, vakif guraba icin cildiye de tek randevu yok, sukur et

Randevu lazımsa ayarlayayım hocam sana.

• malesef ülkede sağlık sistemi çöküm durumda tavsiyem yıllık 600-1000 lira arası tamamlayıcı sigorta yaptırmanız özelde herşeyi karşılıyor
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Atatürk'ün söylediği sözü tiye alır gibi kullanma birader. Milletin söylediği lafı niye Atatürk'e getirerek cevaplıyorsun sıkıntın mı var? Soyağacında yunan çıktı herhalde deden
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.