Şimdi Ara

hastaneden randevu alamama ( kör mü olayım ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
8.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyKalDa


    quote:

    Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

    Benim de ortopediye gidip muhtemelen mr çektirmem lazım randevu en erken 13 gün sonra. O da 160 km uzaktaki ilçede. Randevusuz denemiştim mümkün değil olmuyor. İyiyiz dedikleri hangi konu varsa hepsinde kötüyüz. Hepsinde rezillik diz boyu

    siz o 160 km yi 1 saatte gidersiniz istanbul çöplüğünde biz 16 km yi 2 saatte gideriz



    Peki arabam yoksa? Ankara'nın en uzak ilçesine çıktı. Rezillik değil mi sizce de? Otogara gidip otobüse mi binmem gerekiyor hastaneye gidip muayene olmak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi bir kaç ay önce yaşadım..Hastaneye gidene kadar önerilerim şuanlar :
    Telefona gece ekran uygulaması indir bu uygulama ile ekran parlaklığı normalin altına inebiliyor,özellikle geceleri en kısık ayardaki ışık bile gözleri çok kötü etkiliyor.Bilgisayarada flux yükleyebilirsin oda benzer şekilde bir uygulama daha çok turuncu bir gölge gibi..Bu arada olabildiğince bilgisayardan,telefondan uzak kalmaya çalış.Bir noktaya saatlerce odaklanıp öyle kalmak yerine başka yönlere bakmayı dene her 30 dakikada bir mesela.Dışarıda görebilceğin en uzak noktaya bakmayı deneyebilirsin buda iyi geliyor ve son olarak gözleri sağa-sola,aşağı-yukarı şekilde hareket ettirmeye deneyebilirsin.
    Birde havalar soğuk olduğu ve evlerde sürekli kalorifer yandığı için nemden dolayıda olabiliyormuş bu olay bana göz damlası vermişti doktor ama gözlerde bozulmada olma ihtimali var hocam.Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 18 Şubat 2018; 9:35:0 >




  • Senden kesilen sgk kesintileri, Suriyelilerin hiç beklemeden, bedava sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlıyor. Ümmet için bu kadar fedakarlık ta sen yap bari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin şikayetçi oldugunuzun 10 kati klinikte çalişanlar şikayetçi emin olun..

    Önceden bu randevular haftalık verilirdi yazmissiniz haftalik verilmesi bile saçmalik...

    Randevu ve performans sistemi madem bukadar iyi tüm memurlara ögretmenlere polislere mühendislere vs getirsinler de görelim yiyorsa..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Suriyeliyim de, alılar bakarlar hemen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Sağlık sistemi berbat, hastanede para almıyorlar eczanede para alıyorlar bizim cahil köylü memet ağada ne güzel parasız hastane sanıyor.. En yakın randevu 3 hafta sonraya veriliyor, acillerde abartısız minimum 40 kişi sırada oluyor nerden tutsan sistem elinde kalıyor.

    Problem sadece sistemde değil. Kusura bakmayın bizim insanımız da acayip. Başı ağrıyan hastaneye koşuyor. Geçen hastaneye gittim arkadaş yani tabi kimin hasta kimin olduğunu anlayamazsın ama yarısı hasta değil gibi duruyor. Sistem her zaman suçlu değil sırf hükümet eleştirmek için sisteme bok atmanın mantığı yok. Ha bu demek değil ki herşey çok iyi. Tabiki şu eczanenin aldığı parayı çözmek lazım. Hastanelerin çıkardığı farkları engellemek lazım.



    Acil konusuna hiç girmiyorum orada rezalet malesef bizden çıkıyor. Adam ateşi çıktı diye sülalece çocuğu acile götürüyor. Doktorun yanına 5 kişi birden giriyor 1 çocuk için. Sıra nedir hak nedir bilen yok önüne gelen dalıyor odaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu randevu sistemi baştan aşağı hatalı. Geçen komşu randevu için benden yardım istedi MHRS'ine girip 2 hafta sonraya göz polikliniğine randevu aldım. Komşunun randevuyu hallettikten sonra son zamanlarda göz kuruluğu yaşadığımdan kendim için de randevu alıp bir göstereyim dedim, aynı hastane aynı bölüm bende randevular çıkmadı. Kendi hesabımdan çıkıp tekrar komşunun hesabına girdim, 2 hafta sonraya 5 farklı doktordan hala randevular görünüyordu. 2 yılda bir göz'e gidiyordum onu da alamadım. Sonra eczaneye gidip 2 yıl önce aldığım ilacın aynısını 20 TL ödeyerek aldım.

    Eskiden Kızılay'da bile ücretsiz adam akıllı tedavi olurduk. Şimdi gidiyorsun 60 TL muayene ücreti alıyorlar, doktorları tamamen değişmiş daha bakmadan 50 liralık göz kuruluğu testi istiyor, inip vezneye ücreti ödeyip geri dönüp testi yaptırıyorsun. Orda da bir dünya bekleme, arada giren çıkan da cabası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revoltx -- 18 Şubat 2018; 12:58:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı


    quote:

    Orijinalden alıntı: Veysigz

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

    Cahil cahil eleştirme. Randevu bulamama ihtimalin yok. Birinde yoksa diğerinde vardır. Ha bulamadın sabahtan gidersin sıranı alırsın beklersin. Gidip evinin tam yanındaki sehirin en iyi hastanesinden en iyi doktorundan randevu bakıp da bulamazsın tabi. Ayrıca durumunun aciliyeti olsa acilden girersin ordan aktarım yaparlar. Boş boş sallıyorsun. Adam sistem kurmuş sistemden bihabersin bi de üstüne laf ediyorsun. Tam bir cahil eleştirisi. Belli ki konuyu eleştirmek için açmışsın sorununa çözüm bulmak için değil.



    AKPli vs. Değilim. Doktor adayıyım ve doğrudan yanayım. O karne ile sabah 6da gidip 5 saat kuyrukta beklediğimiz zamanları da çok iyi hatırlıyorum. Sistemi beğenmiyorsan özel hastaneye gideceksin demektir buraya konu acmana gerek yok


    İnsanlar Bilimde gelişir,teknoloji üretir bizimkiler var olan şeyi övüyorlar.



    Bu gün hastanelerdeki ameliyat malzemelerinin çoğu 2.el olarak kullanıldığını biliyormuydun.Sen doktor adayıysın tuttuğun aletin tarihçesini bilmessin ama ben o kullandığın aletin 2.kez farklı bir ameliyatta kullanıldığını biliyorum.Ha bana yazmadan önce GOOGLE da aramanı tavsiye ederim.Ücretsiz bir arama motorudur.Oraya yazarsın a haber gibi sonuçlar vermez 😉

    İşte problem de bu. İnsanlar googledan aratarak buldukları bilgileri salt gerceklikmis gibi bilmeden araştırmadan başkaları ile paylaşıyorlar.



    Ameliyatta kullanılan 2.el şeyler çok fazla evet senden daha iyi biliyorum lakin 2.el olması demek steril olmaması demek değil. Önemli olan steril olması. Sıfır bir iğne steril değilse seni öldürebilir. Ameliyatlarda herşey sterile edilmiş şekilde hazır bulundurulur. Belki de 20bin kez kullanılmış neşter veya ekartor sizin ameliyatınızda kullanılabilir lakin temizlik açısından bunlar sıfır mikrop içerirler. Sadece prion icerme ihtimalleri vardır sterilizasyondan sonra prion da zaten oldurulemeyen bir molekül olduğu için herhangi birseyden de size bulaşabilir. (Deli dana hastalığı)



    Herşeyi bildiğini iddaa etmeden önce karşındakinin bilgisini tart.

    Problem bu olsaydı konuyu açan şahıs randevuyu rahatlıkla alırdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe


    quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Sağlık sistemi berbat, hastanede para almıyorlar eczanede para alıyorlar bizim cahil köylü memet ağada ne güzel parasız hastane sanıyor.. En yakın randevu 3 hafta sonraya veriliyor, acillerde abartısız minimum 40 kişi sırada oluyor nerden tutsan sistem elinde kalıyor.

    2 ameliyata girdim. 3 ya da 4 kere röntgen çekildim. İlaçlarla birlikte 20 lira tuttu

    Odadaki arkadaşa devlet ücretsiz her ay 2000 liralık iğne yapıyor.

    Okuldaki arkadaş 1 senedir bedavaya kemoterapi görüyor. Onun da aylık masrafı 2000 küsürdü.

    Siz anca buradan dünyadan haberi olmayan bilgisayarına yapışmış asosyal veletleri kandırırsınız.

    Edit: Geçen sene de acile gittim. Yaklaşık 5 dakika bekledim. Doktorlar hemşireler vs herkes güleryüzlüydü ilgiliydi. Acaba siz hangi ülkede yaşıyorsunuz hayret ediyorum.

    Bakırköy Dr. Sadi Konuk hastanesi' nin acil bölümüne gitte göreyim seni. Durumun çok kötüyse, saatlerce Sıra beklerken ölme ihtimalin var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Promayz00

    5 sene sonrasına randevu fln olmaz yalan konuşma birader

    yalancının ve işkembeden sallayanın taaa... diye küfür edelim mi?bakalım kime dokunacak.....
    abuk sabuk konuşma ve git çapayı ara sor bakalım kaç yıl sonraya veriyorlar randevuyu.

    Ulan nasıl insanlarsınız, yanlışı savunmak için bile hiçbir dayanağınız olmadan klavyeden atıp tutuyorsunuz.
    5 sene sonraya vermiyorlardı da ben çok mu meraklıyım 5000 lira verip, özelden çocuğumu tedavi ettirmeye.
    Hem çok biliyorsan kaç sene sonrasına verdiklerini de söyle de aydınlat insanları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Yahu siz nasıl insansınız adam kızım var diyor şöyle böyle yaptım diyor hala yalan konuşuyorsunuz diye sacmaliyorsunuz siz nasıl insansınız?

    http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/haber/saglik/454630/Dis_teli_sirasi_6_yilda_geliyor.html



    Oldu mu ? inandın mi?

    hırsıza hırsız diyemeyen kendi malı çalınınca kuyruğuna basılmış kedi gibi viyaklıyor.
    O zaman da ben herkes hakettiğininle yüzleşir diyorum.Çevremde çok örneği oldu,
    rüzgar eken fırtına biçermiş.
    İnşallah bu kişinin de başına benzer birşey gelmez, o zaman anlayacak ama çok geç olacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Promayz00

    Valla ister kabul et ister etme şuan sağlık sistemi amerikanın 5 katı avrupa ortalamasının en az 3 katı ötede.(Amerika da uzun site yaşadım) Senin gibi diyaframdan sallamıyoruz yani

    amerikaya hiç gitmedim, yorum yapamam ama Almanyada doğdum büyüdüm.Hala da aile eşrafım orada.
    hem iş için hem onları ziyaret için gidip gelirim her sene.
    O yüzden ben ce avrupa için işkembeden sallama , Avrupa diye kastettiğin hangi ülke bilmiyorum ama
    Almanya için mukayesen komik olmuş..
  • Şaka maka eğer tanıdıklar olmasa ve en önemlisi PARA olmasa ben epey sorun yaşardım. Neyseki bu ikisi var da hemen işlerimi halledebiliyorum.


    Para yoksa ülkede yaşamak epey sorun. Malum ülkede Amerikan kapitalizmden daha sert bir kapitalizm rüzgarı esiyor...
  • Sonra sağlık sistemi çoh eyi derler

    Geçen sene dişimde iltihap vardı cerrahi operasyonla alınması gerekiyordu.Gittiğim tüm devlet hastaneleri 1 ay sonraya randevu ondan sonra da 1.5 ay ileriye operasyon tarihi veriyordu.Yani tam 2.5 ay beklemem gerekiyordu.

    Gittim özele 500 lira verdim hallettiler 2 gün içinde.Şükür ki verebilecek paramız vardı ya olmayanlar ne yapacak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RavenoLL

    Sonra sağlık sistemi çoh eyi derler

    Geçen sene dişimde iltihap vardı cerrahi operasyonla alınması gerekiyordu.Gittiğim tüm devlet hastaneleri 1 ay sonraya randevu ondan sonra da 1.5 ay ileriye operasyon tarihi veriyordu.Yani tam 2.5 ay beklemem gerekiyordu.

    Gittim özele 500 lira verdim hallettiler 2 gün içinde.Şükür ki verebilecek paramız vardı ya olmayanlar ne yapacak ?

    Olmayanlar mehterle geçinir artık.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.