Şimdi Ara

Hastahane anılarınızı anlatalım beyler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
9
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler hastahane de yaşadığımız anılarımızı anlatalım.
    Bi rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim hemşire üstünü cıkar dedi ama sıyır anlamında ben tabi başladım soyunmaya hemşire napıyosun sapık falan dedi sonradan caktım olayı cok utandım ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yerimizi alalım bi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E7BD02E2

Yerimizi alalım bi.
    bu konu tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

Yerimizi alalım bi.

al al :D bi kaç kişi yoruma başlasa konu sabaha kadar gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Klonoa

bu konu tutar

Alıntıları Göster
    hastanede komik anı mı olur la. 3 defa ameliyat oldum bikaç güne 4üncüyü olacam hiç eğlenceli bişey yaşadığımı hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesBur0519

quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

Yerimizi alalım bi.

al al :D bi kaç kişi yoruma başlasa konu sabaha kadar gider

İnşallahta,yarın okul varya herkes yatmıştır yarın up larsan tutar gibime geliyo.
  • quote:

Yerimizi alalım bi.
    Küçükken hastanede yatılı kalmıştım tuvaletlerden yan taraflar göründüğü içi mışmaya korkuyodum biri beni izler diye bikeresinde baktım adamın biri parça parça mıçıyodu korktum bidaha mıçmamaya tövbe ettim 2-3 gün sonra doktorum kontrole geldi boynumu filan eğmemi istedi değişik değişik hareketler yaptırırken bir güzel mıçtım donuma ...Küçüktüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi keresinde küçükken dişçiye götürmüşlerdi beni sırf dişçi iğrensin çekmesin diye evde soğan sarımsak yiyip dişçi dişime bakarken geyirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Küçükken hastanede yatılı kalmıştım tuvaletlerden yan taraflar göründüğü içi mışmaya korkuyodum biri beni izler diye bikeresinde baktım adamın biri parça parça mıçıyodu korktum bidaha mıçmamaya tövbe ettim 2-3 gün sonra doktorum kontrole geldi boynumu filan eğmemi istedi değişik değişik hareketler yaptırırken bir güzel mıçtım donuma ...Küçüktüm

Arkadaşta mıçma korkusu var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Arkadaşta mıçma korkusu var.

Alıntıları Göster
    Konu tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Konu tutar.

Alıntıları Göster
    tutar hacı tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candreva87

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tekerlekli saldalyeyle hemşirelere gezdiriyodum kendimi tek başıma dolaşmam yasaktı psikiyatride 1 hafta içinde yapmadığım halt kalmadı kolları sökülmüş camları bile açmıştım

• bi keresinde kkb ye gitmiştim doktor kadındı burnuma bakıyodu içine yani tam o arada aniden hapsurdum tüm sümüklerim kadının yüzüne fışkırdı
  • siyah ishal şikayeti için acile gittim mide kanaması geçirmiştim 2 tane hemşire geldi etrafımı kapattılar perde ile hemşire arkanı dön pantolonunu indir tıpta utanma olmaz vb. Gülüyorlar bende indirdim makatıma öyle bir parmak soktuki ben bağırdım sonra çıkardı tmm dedi güldüler falan sonra içeri geçtim yattım serum bağladılar 5 saat kaldım sonra uzman hekim geldi ne yedin dedi bende süt içtim dedim(süt içtikten sonra mide kanaması geçiren bir ben varımdır heralde) sonra hap yazdı birde surup tabi ben hap içemiyorum içmedim zaten dedi mutlaka üniversite hastanesine endoskopiye git

Devamını sonra isterseniz paylaşırım

• quote:

Konu tutar.

Alıntıları Göster
    Maçta arkadaşım sayesinde el bileğimi kırmışım acı çok azdı hareket ettirmiyordum.Doktorum mükemmel bir adamdır.Laf arasında oturdum geçici alçıyı çıkarttılar.Doktor "ee okul nasıl gidiyor" demesiyle beraber bileğimi komple çıkarması bir oldu. hafif bir acıydı ama doktorum kız arkadaşın var mı,dersler nasıl gidiyor,çok çabuk toplayacaksın gibi laflarla sakinleştirmeye çalıştı.sakindim aslında. en son kolumda boşluk gördüm,sündü gibi oldu taktı yerine bileğimi,pamukladı alçıladı kalktım bu da böyle bir anımdır hala doktorla güleriz anlatınca

Edit :İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enbariz -- 6 Şubat 2012; 0:00:06 >

• quote:

Konu tutar.

Alıntıları Göster
    Lise 2.Rapor almak için dişçiye gitmiştim..VS.VS.VS.Doktor okuldan kaytarmak için rapor alıcağımı anlayınca bana 5 dk öğüt verdi.Baya bir kızdı:D
    Neyse Dişçi koltuğuna oturdum.Doktor ,koltuğun yanına bir tane bardak koydu.Dişlerimi temizlemeye başladı.

Durdu.Ağzını çalkala ,bardağa tükür dedi.Neyse bardaktaki suyla ağzımı çalkaladım.Geri bardağa tükürdüm.

Yine dişlerimi temizledi.Çalkala ,tükür dedi.Koltuğa bakıyorum tükürecek yer yok:D.Azarlayacak diye birşeyde diyemiyorm:D.Yüzümde yok
    Ben daha önce gargara yaptığım iğrenç kokan,antibiyotikli ,intehaplı suyla 2 kere gargara yaptım.Kusacak hale geldim.Rengim soldu

Neyse işim bitti.4 kere gargara yaptıgım suya baktım.Daha fazla midem bulandı.Resmen kusacam.Hemşireler bardağa bakıp gülüyorlar.Iyy slk fln dediklerini duyuyorm.Doktor daha fark etmedi.
    Doktorun raporu vermesini bekliyorm.
    :Saat 10:00 .Okula yetişirsin.Derslerinden geri kalma.Ben sana yarım günlük rapor yazıyım dedi:D
    Ben hay ananı diyip tuvalete koştum.Yanlarından geçerken bana saydırıyorlardı.Salağa bak kocaman deliği görmemiş diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 5 Şubat 2012; 23:57:32 >

• Yerimizi alalım tutar konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enbariz

Maçta arkadaşım sayesinde el bileğimi kırmışım acı çok azdı hareket ettirmiyordum.Doktorum mükemmel bir adamdır.Laf arasında oturdum geçici alçıyı çıkarttılar.Doktor "ee okul nasıl gidiyor" demesiyle beraber bileğimi komple çıkarması bir oldu. hafif bir acıydı ama doktorum kız arkadaşın var mı,dersler nasıl gidiyor,çok çabuk toplayacaksın gibi laflarla sakinleştirmeye çalıştı.sakindim aslında. en son kolumda boşluk gördüm,sündü gibi oldu taktı yerine bileğimi,pamukladı alçıladı kalktım bu da böyle bir anımdır hala doktorla güleriz anlatınca

Edit :İmla

Alıntıları Göster
    Geçen sene kafamı çarpmıştım travma geçirdim biraz hastaneye gittik aslında bilincim yerindeydi fakat başım dönüyodu doktor 2 saat kalacaksın hastanede gözetimde dedi.Neyse kaldık arkadaşla o sırada 2 saat boyunca hep 1 tane hemşire ile kesişiyordum.Ondan sonra 2 saat sonra doktora ben gidiyorum dedim iğne olmanız gerek dedi neyse olalım dedim ben kolumdan olacam sanıyorum herkes meşguldu o kesiştiğim kız gelmez mi ben yaparım dedi utana sıkıla girdim odaya aç ben geliyorum dedi ondan sonra açtım kolumu bekliyorum ordan değil dedi sonra anladım ve boxeri indirdim direk yattım kendini sıkma demez mi bide o an bittim zaten.
    Zaten başka Hastaneye gitmişliğim yok ALLAH'A şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: XREVOLUTİONX

siyah ishal şikayeti için acile gittim mide kanaması geçirmiştim 2 tane hemşire geldi etrafımı kapattılar perde ile hemşire arkanı dön pantolonunu indir tıpta utanma olmaz vb. Gülüyorlar bende indirdim makatıma öyle bir parmak soktuki ben bağırdım sonra çıkardı tmm dedi güldüler falan sonra içeri geçtim yattım serum bağladılar 5 saat kaldım sonra uzman hekim geldi ne yedin dedi bende süt içtim dedim(süt içtikten sonra mide kanaması geçiren bir ben varımdır heralde) sonra hap yazdı birde surup tabi ben hap içemiyorum içmedim zaten dedi mutlaka üniversite hastanesine endoskopiye git

tee bundan yıllar evvel, daha 6. sınıftayım nerden baksan çok yıl hesaplayamadım şimdi... neyse ayağıma rabdiye batmış bizimkiler beni hastaneye götürecekler, tetenoz aşısı yaptıracaklar, bende tabi aşıdan korkarım, allem ettik kallem ettim yok götürecekler. Yer: ist. sarıgazi, ben tabi hala nasıl iğneden yırtarım onun derdindeyim hastane önüne geldik. Ben son bir hamleyle ellerinden kurdultum topallaya topallaya kaçıyorum... çok sürmeden yakaladılar hastaneye girdik en sonunda hala korkuyorum, iğne ne kadar büyüktür acaba ne olacak falan filan bildiğin korku filmi gibi. Orda tabi bu sefer ellerinde sıkı sıkı tutuyorlar ben sinirliyim bir kızgınım bir kızgın. Hemşire iğne vuracak bizimkiler kapı önünde bekliyorlar, ben hemşireye de kızıyorum bide üstelik yaşıma bakmadan küfür de ettim ama tabi küçüğüm o zaman kızgınlıkla çıkmış ağzımdan bir şeyler. Hemşire şöyle bir burnumu sıktı ki, o anda sustum, iğneyide öyle bir zalım vurdu amanın bir hafta kıçımın üstüne oturamadım ne yalan söyliyim...

Her yıl gırip aşısı olurum, o küçüçük iğneyi bile olurken ecel terleri dökerim. kelimeyi şahadet getiririm...

İşte benim hayatım boyunca unutmayacağım bir hastane anım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinandogan -- 6 Şubat 2012; 0:05:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XREVOLUTİONX

siyah ishal şikayeti için acile gittim mide kanaması geçirmiştim 2 tane hemşire geldi etrafımı kapattılar perde ile hemşire arkanı dön pantolonunu indir tıpta utanma olmaz vb. Gülüyorlar bende indirdim makatıma öyle bir parmak soktuki ben bağırdım sonra çıkardı tmm dedi güldüler falan sonra içeri geçtim yattım serum bağladılar 5 saat kaldım sonra uzman hekim geldi ne yedin dedi bende süt içtim dedim(süt içtikten sonra mide kanaması geçiren bir ben varımdır heralde) sonra hap yazdı birde surup tabi ben hap içemiyorum içmedim zaten dedi mutlaka üniversite hastanesine endoskopiye git

isteriz devamını

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.