Şimdi Ara

Hastahane anılarınızı anlatalım beyler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
9
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowEviL

Yerimizi alalım tutar konu.

• ilk sayfadan alayim yerimi
  • 2 sene önce gece 4 5 gibi hastahaneye gittim neyse ateş çok fazla olduğu için novanjin vuracaklar daha önce 2 3 kere olmuştum biliyorum çok fena yaktığını. Neyse doktor vurdu novanjini inanılmaz bi ağrı yok böyle bişey bacağımı koparsalar belkide böyle acımazdı. Eve kadar topallıya topallıya yürüdüm. Neyse sabah oldu ateş yine tavan yaptı tekrar doktora gittim doktor yine novanjin yazdı vurulmamam lazımdı ne pahasına olursa olsun vurulmucaktım babamdan aldım kağıdı dedim baba ben hemen vurulup geliyorum sen bi meyve suyu al bekle dedim. Hemen içeri girdim 2 3 dakka oturup topallaya topallıya çıktım içeriden sonra babamla tekrar eve geldim ama kusa kusa öldüm resmen iğneyi keşke olsaydım dedim ama pişmanda değildim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up beyler konu çürümesin bence :)
  • 1)

Kolum kesilmişti acile gittim. Stajyer bi eleman vardı. Doktor sadece dikiş dikilcek diye sigara içmeye çıktı. Stajyer dikmeye başladı hiç iğne vurmadı ben vurulmuycak galiba diye düşündüm. Acıdan ölcek gibiydim duvarı filan yumrukluyodum çocuk canlı canlı dikiyodu 6 dikişde doktor geldi. '' ne olum sesin kapıya kadar geliyo uyusturu iğne yapıyoz ne bagırıyosun die azarladı beni. Doktor odadan çıktı stajyer bana baktı iğne vurmadım dimi sana dedi bende vurcakmıydın dedim. Sonra iğne vurdu 5 dk sonra 2 dikiş daha attı ses soluk yok doktor odaya geldi ben toparladım çıkıyodum. Çocuk arkamdan geldi. '' kardeşim çok özür dilerim hakkını helal et filan felan. Öle geçti toplam 8 dikiş atılmıştı.

2.Kesilen yerden estetik ameliyat olcaktım. Pmyo sınavları için kadın doğal olarak lokal anestizi yaptı. ben görüyodum kolumu kesdi. Bizdede merak var

Ben: şu beyaz ney dedim
    Doktor: Onlar kana kırmızılıgını veriyo
    Ben: Şu sarı olanlar ney dedim
    Doktor: Onlar yağlar
    Ben: Şu beyaz uzun ney
    Doktor: Oda kemik dedi
    Ben Hadi yaaa
    Doktor: Senin hasta görmedim istersen veriyim sen dik dedi
    Ben: Olur saten sağ kolumu kullanıyorum
    Doktor: Saçmalama ciddimisin sen

Öle geçti

3:Bu sefer kaşım açılmıştı denizde yüzerken su bulanıktı yagmur yagmıstı kaşım açılmıstı

Doktor: Neyiniz vardı
    Ben: Şekil A da görüldüğü gibi kaşım açıldı
    Doktor: Şekil A gayet iyi gözüyo tmm şu iğneyi vuruyum 5 dk sonra gel
    Doktor: İstersen gözünü kapatıyım korkarsın
    Ben: Yok ben alışkınım siz dikin
    Doktor 1 dikiş attı ben en iyisi gözünü kapatıyım gözüne bakınca kendimi tuhaf hissediyorum, yada sen kapat
    Ben: Görsem olmuyomu ya filan
    Doktor: Ben Tuhaf oluyorum.

öle 6 dikiş attılar eve gittim

4: Bu sefer vizeye girermemiştim uyuya kalmısım rapor al dediler bende devlete gittim acilde rapor vermyomus doktor polikiniklere rica et felan dediler çıktım

Girdiğim oda Jinokelog Doktoru

Ben: Sınava giremedim doktor hanım rapor almam gerek ama 1 günlük rapor verebilirmisiniz
    Doktor: Sen ne okuyosun
    Ben: Üniversite
    Doktor : Bölüm
    Ben: Dış ticaret ve pazarlama
    Doktor : Ben sana rapor verirsem 1 kabul etmezler 2 beni görevden alırlar
    Ben: Alt tarafı rapor filan ne olcak
    ( Hemşire var odasında kahkahadan ölüyo ben hala çakmadım durumu )
    Doktor: Kapının ilersinde güvenlik var git sor ablam jinekolog ne demekmiş sonra gel
    Ben: Tamam

güvenliğe sordum durumu izah ettim kadın güldü felan git karşıda doktor X bey varmış slm söle yardımcı olsun

gittim o doktora oda bel fıtıgı filan bişey yapan doktoru ne diyerek rapor veriyim dedi ben ameliyat yapıp rapor veririm genelde dedi bende yogum bel agrısı nedeniyle verin gitsin dedim 1 gün rapor almıştım

5:Deniz Anası ve hastaneen kaçış

Denizde arkadaşlarla yüzerken bir arkadaşım yüzüme deniz anası attı suratım yanıyodu acile gittik.

Sigortalı olmadıgım gözüküyodu okuldan dolayı sigortalı olmam gerek ve babamdan üstümde hiç para yoktu arkadaşlardada yoktu kadın muane ücreti 15 tl dedi arkadasın adına olcaktım oda üni ögrencisi oda aynı oldu kardeşim adına oluyum dedi kardeşin nerde filan o bursadaydı biz orduda olmaz filan. Git rica et dediler

Ben: Hanımefendi arkadaş muane kaydımı yaptırıyo muane olabilirmiyim
    Sekreter: Evet ama fişi getirin
    Ben : Arkadaş getircek

Doktor yüzüme ıslak bişey bide buz verdi 10 dk beklet dedi ben bekliyorum arkadaş girişde beni arıyo olum para mara yok napcaz ben tamam çaktırma diyorum

10 dk yüzümde durdu sekretere hemen fişi alıp geliyorum dedim. Girişe geldiğimde telefonu hemen kulagıma dayadım efendim baba bişey yok filan ( arayan filan yok sinyal sadece ) kapıya geldim arkadaşlar orda ne oldula naptın hadi hadi gidiyoz olum dedim bastık gittik :D hastaneden kaçtık

Daha çok varda aklımda olan bunlar :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

2 sene önce gece 4 5 gibi hastahaneye gittim neyse ateş çok fazla olduğu için novanjin vuracaklar daha önce 2 3 kere olmuştum biliyorum çok fena yaktığını. Neyse doktor vurdu novanjini inanılmaz bi ağrı yok böyle bişey bacağımı koparsalar belkide böyle acımazdı. Eve kadar topallıya topallıya yürüdüm. Neyse sabah oldu ateş yine tavan yaptı tekrar doktora gittim doktor yine novanjin yazdı vurulmamam lazımdı ne pahasına olursa olsun vurulmucaktım babamdan aldım kağıdı dedim baba ben hemen vurulup geliyorum sen bi meyve suyu al bekle dedim. Hemen içeri girdim 2 3 dakka oturup topallaya topallıya çıktım içeriden sonra babamla tekrar eve geldim ama kusa kusa öldüm resmen iğneyi keşke olsaydım dedim ama pişmanda değildim :)

"novalgin" olmasın o

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypérion

quote:

Orijinalden alıntı: IamEwiL

2 sene önce gece 4 5 gibi hastahaneye gittim neyse ateş çok fazla olduğu için novanjin vuracaklar daha önce 2 3 kere olmuştum biliyorum çok fena yaktığını. Neyse doktor vurdu novanjini inanılmaz bi ağrı yok böyle bişey bacağımı koparsalar belkide böyle acımazdı. Eve kadar topallıya topallıya yürüdüm. Neyse sabah oldu ateş yine tavan yaptı tekrar doktora gittim doktor yine novanjin yazdı vurulmamam lazımdı ne pahasına olursa olsun vurulmucaktım babamdan aldım kağıdı dedim baba ben hemen vurulup geliyorum sen bi meyve suyu al bekle dedim. Hemen içeri girdim 2 3 dakka oturup topallaya topallıya çıktım içeriden sonra babamla tekrar eve geldim ama kusa kusa öldüm resmen iğneyi keşke olsaydım dedim ama pişmanda değildim :)

"novalgin" olmasın o

he he :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BesBur0519

quote:

Orijinalden alıntı: XREVOLUTİONX

siyah ishal şikayeti için acile gittim mide kanaması geçirmiştim 2 tane hemşire geldi etrafımı kapattılar perde ile hemşire arkanı dön pantolonunu indir tıpta utanma olmaz vb. Gülüyorlar bende indirdim makatıma öyle bir parmak soktuki ben bağırdım sonra çıkardı tmm dedi güldüler falan sonra içeri geçtim yattım serum bağladılar 5 saat kaldım sonra uzman hekim geldi ne yedin dedi bende süt içtim dedim(süt içtikten sonra mide kanaması geçiren bir ben varımdır heralde) sonra hap yazdı birde surup tabi ben hap içemiyorum içmedim zaten dedi mutlaka üniversite hastanesine endoskopiye git

Devamını sonra isterseniz paylaşırım

isteriz devamını

devam ediyorum o zaman
    Ertesi gün kalktık sabah 5te 6da gittik dahiliyeye aldık numarayı 9 da girdik dedi siz gastroentoloji ye gideceksiniz ertesi gün yine aynı saatte yine aynı yerde gittik orda 20 li yaşlarda bir tane hekim vardı minyon tip dedi endoskopiye numara alsanız 1ay sonraya (bende kara kara düşünüyorum daha hap içemeyen biri endoskobiye nasıl girer yaş bu arada 18) neyse bu hanım kızımız da dön arkanı dedi bu daha kötü soktu acıttı bayagı ... Dedi durumun acil olabilir endoskobiye acil olarak yazdırıyorum.

Neyse gittik endoskobiye içeride onlarca hasta var hepside yaşlı beni görünce şaşırıyolar içeriden seslendiler polikinlikten bi hasta yollandı(tabi her sabah 7de kan tahlili yaptırdığım için aç geliyorum birde dışkı tahlili yaptılar tam rezillik sidik kabının içine yapmaya çalışıyosun)
    Ben tırstım nettende araştırma yapmıştım hafif uyku ilacı gibi bişey veriyolar diye duydum içeri girdim öyle bişey yok sedyede oturuyorum bir tane erkek hemşire bir tane bayan saçma şeylerden konuşuyolar
    Adam dedi aç ağzını boğaza ağıza uyuşturucu sprey sıktı ulan dilimi boğazımı hissetmiyorum devamlı ögürüyorum doktor geldi bayağı iri yarı hayvan ağzıma plastik verdiler ortası delik tam ağzıma soktu boğazıma geldi bi ögürdüm tekrardan doktor sokamadı heralde dışarıda sedyede acil hastada bekliyo ondan olsa gerek bağırmaya başladı bu alet kaç para biliyonmu gibisinden (ben ölüyorum resmen aşırı halsizim kan kaybetmişim 44kg ya düşmüşüm) 2kişi tutuyo beni biri üstüme çıktı(erkek olan hemşire) en sonunda içeriden görüntü alındı yeeaaa bişii yok bunda 2 tane ülser dendi ve sonra doktora gittik (parmak atan minyon tipli olana) dedi sen nasıl hap içemiyosun ya falan bayağı konuştuk( halbuki verdiği şurubun reçetesinde yazıyor ülser yaralarının kapatılmasında diye)
    Yarın yine gel dedi kan testine yaptırdık 13 saat bekledik ve giremeden eve gittik 4 ay oldu 51 kiloya ulaştım iyiyim şu an

• Ya 4 ya 5 yaşındayım yaz tatiliydi ailecek memlekete gitmiştik dedem ben babam çarşıya çıktık gittik bi dondurmacıya dondurma söyledik ama açık dondurmaydı ben bitirdim bi daha istedim sonra bi daha istedim falan bayağı açık dondurma yedim yani sonra geldik eve geceleyin bir ateş bastırdı bi ishal oldum yanıyorum resmen hemen hastaneye götürdüler beni doktor soruyo bi hastalığı filan var mı diye veya değişik bir şey mi oldu diye bizimkiler yok diyo bi türlü bulamadılar neden ateş olduğunu bu süre zarfında iğne yaptılar, soğuk su dolu küvete sokup çıkardılar çünkü havale geçiriyormuşum az kalsın ne olduğunu anlamadılar sonra babamla anneme sormuşlar işte omur iliğinden mi ne sıvı alıcaz demişler tahlil için ama tehlikeli bir şey enfeksiyon kaparsa felç kalma ihtimali var filan annem başlamış hüngür hüngür ağlamaya sonra kabul etmişler doktor enjektörü belimden sokarken hatırlıyorum ağlıyordum acıyor diyordum doktora doktor kızıyordu öyle işte bi şekilde aldılar sıvıyı sonra tahlil yaptılar o da temiz çıktı bi türlü bulamıyolar sonra doktor sormuş buna farklı bir şey mi yedirdiniz falan babamlar demiş açık dondurma yedirdik acaba ondan mı demişler doktor ulan o kadar uğraştırdınız bizi demiş sabaha kadar ishalle atar bir şeyi olmaz demiş ondan sonra iyileştim zannedersem devamını hatırlamıyorum o gün bugündür açık dondurma yemem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BesBur0519

quote:

siyah ishal şikayeti için acile gittim mide kanaması geçirmiştim 2 tane hemşire geldi etrafımı kapattılar perde ile hemşire arkanı dön pantolonunu indir tıpta utanma olmaz vb. Gülüyorlar bende indirdim makatıma öyle bir parmak soktuki ben bağırdım sonra çıkardı tmm dedi güldüler falan sonra içeri geçtim yattım serum bağladılar 5 saat kaldım sonra uzman hekim geldi ne yedin dedi bende süt içtim dedim(süt içtikten sonra mide kanaması geçiren bir ben varımdır heralde) sonra hap yazdı birde surup tabi ben hap içemiyorum içmedim zaten dedi mutlaka üniversite hastanesine endoskopiye git

Devamını sonra isterseniz paylaşırım

isteriz devamını

devam ediyorum o zaman
    Ertesi gün kalktık sabah 5te 6da gittik dahiliyeye aldık numarayı 9 da girdik dedi siz gastroentoloji ye gideceksiniz ertesi gün yine aynı saatte yine aynı yerde gittik orda 20 li yaşlarda bir tane hekim vardı minyon tip dedi endoskopiye numara alsanız 1ay sonraya (bende kara kara düşünüyorum daha hap içemeyen biri endoskobiye nasıl girer yaş bu arada 18) neyse bu hanım kızımız da dön arkanı dedi bu daha kötü soktu acıttı bayagı ... Dedi durumun acil olabilir endoskobiye acil olarak yazdırıyorum.

Neyse gittik endoskobiye içeride onlarca hasta var hepside yaşlı beni görünce şaşırıyolar içeriden seslendiler polikinlikten bi hasta yollandı(tabi her sabah 7de kan tahlili yaptırdığım için aç geliyorum birde dışkı tahlili yaptılar tam rezillik sidik kabının içine yapmaya çalışıyosun)
    Ben tırstım nettende araştırma yapmıştım hafif uyku ilacı gibi bişey veriyolar diye duydum içeri girdim öyle bişey yok sedyede oturuyorum bir tane erkek hemşire bir tane bayan saçma şeylerden konuşuyolar
    Adam dedi aç ağzını boğaza ağıza uyuşturucu sprey sıktı ulan dilimi boğazımı hissetmiyorum devamlı ögürüyorum doktor geldi bayağı iri yarı hayvan ağzıma plastik verdiler ortası delik tam ağzıma soktu boğazıma geldi bi ögürdüm tekrardan doktor sokamadı heralde dışarıda sedyede acil hastada bekliyo ondan olsa gerek bağırmaya başladı bu alet kaç para biliyonmu gibisinden (ben ölüyorum resmen aşırı halsizim kan kaybetmişim 44kg ya düşmüşüm) 2kişi tutuyo beni biri üstüme çıktı(erkek olan hemşire) en sonunda içeriden görüntü alındı yeeaaa bişii yok bunda 2 tane ülser dendi ve sonra doktora gittik (parmak atan minyon tipli olana) dedi sen nasıl hap içemiyosun ya falan bayağı konuştuk( halbuki verdiği şurubun reçetesinde yazıyor ülser yaralarının kapatılmasında diye)
    Yarın yine gel dedi kan testine yaptırdık 13 saat bekledik ve giremeden eve gittik 4 ay oldu 51 kiloya ulaştım iyiyim şu an

eziyett :(

• Geçen forumda yazmışdı biri o aklıma geldi yanlışlıkla morg'a filan giriyordu
  • daha neler geçti başımdan 2011 yılı yazı ağır bi trafik kazası geçirdim ondan 3 ay sonra mide kanaması geçirdim kazadan sonra ne skandallar ne polemikler anlatsam ağzınız açık kalır
  • İleri derecede doktor,hemşire ve hastane fobim var.her kan aldırmamda mutlaka bayılrım o hastane mutlaka birbirine girer:) 3-5 kişi zor acile taşır falan:) bi kere 3 tüp kan vercektim verene kadar 3 kere bayılmştım:D doktorlar özellikle dişçiler falan tanır beni:) kardeşimde de var bu.bi gün kan aldrcaktı.annem de var tabi.annem çok pimpirktr.bu içerde baylmış.kütt dye ses gelmişti zaten:D odayı boşalttlar.annem destek olacağı yerde köstek oluyo.yok ne varmış az cesaretli olmuş ......annemi de attılar odadan:D bu hale ayılmıyo.en son acilden sedye istediler.acile götürüyolar tekerlekli sedyeyle.adam çok hızlı sürüyo:D bu da sarsıldı biraz:D adama bağırdı gerizekalı falan baya gülmüştük.ne ara ayıldı ne ara adamla kavga etti anlayamadık:)
  • mesaj durusn
  • Bir keresinde baş dönmesi şikayeti ile doktora gittim doktor şeker düşüklüğü felan dedi tahlil yazdı tabiki hemşire tanıdık, yok doktor bey şunada bakalım şuna bakalım elimde 4 sayfa tahlil.kan alma katına çıktım işte kan alacak hemşire sarışın çok güzel bakımlı bir kız.ben tabi can atıyorum sıra hemen gelsin diye neyse sıra geldi.hemşire aaa ne kadar tahlil yazılmış felan dedi kan almaya başladı tüpleri sıra sıra dolduruyo en nihayetinde 5 tüp kan aldı.ama içim bir çekiliyo anlatamam hiç bozuntuyada vermiyorum.hemşire tamam kan alma isleminiz bitti biraz dinlenin aşağı inin felan dedi tabi ben haşin erkeğim kıza hava atıcam ya hemen kalktım kolidorda yürüyorum ama sadece sondaki ışığı seçebiliyorum başım çok felaket dönüyo daha ilerleyeyip 1.80 yere düştüm.sonra hatırladığım o hemşirenin aaa beyefendi demesiydi.daha sonra uyandığımda kolumda serum vardı.çok büyük bi rezillikti kimseye tavsiye etmiyorum :D :D

• ameliyat olacagım zaman hemşire damaryolu açarken elimi tutmuştu.

Bu da bir anım işte.

• Bir keresinde kan tahlili verecektim. Oturdum koltuğa, hemşire geldi, iğneyi hazırladı. Sonra iğneyi soktu ama damarı bulamadı, iğneyi çıkardı tekrar soktu, yine damarı bulamadı. Sonra tekrar çıkardı iğneyi diğer koluma soktu ve burada da bulamadı, bulamayınca iğneyi çevirmeden içerde çevirmeye başladı, yine olmayınca iğneyi çıkardı. Allah'a şükür bu denemesinde tutturdu.
  • ben eskiden küçüktüm.t-o zamanlarda anneannem ameliyat olmuş cerrahpaşada.ben eminönüne gittim önce ördek aldım.ordan hastaneye gittim.ördek kese kağıdı gibi birşeyin içinde poşette duruyor.ufakta ağzı açık ki nefes alsın hayvan.bıraktım odayayere kapının dışana çıktık annemle filan.anneannem yatıyor..odaya girdik.baygın bir şekilde anneannem birşey dolaşıyor odada dedi.ana bir baktım ördek çıkmış poşetin içinden odada dolaşıyor..tek kişilik oda Allahtan.ve Allahtan doktor-hemşire filan girmemiş odaya..

böyle birşey işte..

3-4 ay sonra da ölmüştü Abidin...
  • 1.gün git şu triotlerini ultrasonda çektir gel
    2 hafta sonra git kan tahlili zart organı
    3 gün sonra git kan tahlili zürt organı
    5 gün sonra git kan tahlili zort organı
    7 gün sonra kan tahlili şeker
    11 gün sonra kan tahlili karaciğer

her defasında sorulan aynı sorular

dahada gitmedim buda böyle bi anımdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 6 Şubat 2012; 1:35:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

hastanede komik anı mı olur la. 3 defa ameliyat oldum bikaç güne 4üncüyü olacam hiç eğlenceli bişey yaşadığımı hatırlamıyorum

haklısın kardeşim ama komik olaylarda oluo morga yanlışlıkla girmeler falan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.