Şimdi Ara

hasarlı araç i30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özel bir serviste 1 aydır beklemede olan perte çıkmış araç sigorta şirketi satıyor bugün iş için gittiğim anlaşmalı calıştıgımız özel serviste karşılaştım airbagler açılmış gördüğünüz gibi , motpr şanzıman sağlam yan çamurluklar bile hasar almamış radyotor değişecek Atiker marka lpg yeni takılmış işletilmiş trafiktende çeklimiş doğal olarak 10000 TL satılıyor (1 aydırda alıcısını bulamamış ) tahmini 6000 Tl hasar var denildi 7000 olsun ıvır zıvır 18000 bin TL bulsa degermi binici için Degerli yorumlarınızı bekliyorum .

2010 model 1.4 manuel 28000 km Team paket

http://i.imgur.com/He4ylLS.jpg

http://i.imgur.com/OVpjf5L.jpg

http://i.imgur.com/Z3mjDBn.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 8 Şubat 2013; 20:59:17 >

• no
  • daha iyi seçenekler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

daha iyi seçenekler var.

?
  • Binmek için alınabilir bence.fakat sağlam toplanması lazım çok büyük bir hasarı yok airbag harici.18000tlye bu kmdeki 2010bir araç bence gayet mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

daha iyi seçenekler var.

?

18bin liraya i30'dan daha iyi bir araç alamazsınız ama aldığınız i30 da pek iyi olmaz. hadi araç dizel, style donanım veya her ikisi birden olsa ve piyasasının çok altında olsa alınabilir ama fiyatta da çok fark yok. aradaki fark için riske girdiğinize, satarken uğraşacağınıza değmez.
  • Bence değer.

İyi araba, iyi-lpg uyumlu ve ekonomik motor.

Rengi de fena değil, 20'ye mal olsa bile çok iyi.
  • Bizim yürüyen Kartal'la takas edelim..toplarız bunuda
  • alacağınız servisten teklif isteseniz acaba ne çıkartırlardı
  • Alınır.

2airbag, kaput, tampon, radyatör ise eğer... Servisten bir fiyat isteyin diyeceğim ama onun yerine eğer iyi bir tanıdık varsa kaportacı, motorcu filan öyle girişin. Yoksa bu aracı yaptırırken, içindeki parçalar, motor aksamında eksilen parçalar olur...
  • Hava yastığı patlamış araçtan hayır gelmez, daha farklı alternatiflere bakmalısınız
  • 1 sınıf daha düşük bir araca binebilirsin bence o fiyata
  • Bu araç niye perte çıkmış :S Hava yastığı açılmış flan tamamda bence yapılırdı en ufak şeyleri perte çıkarır oldular. 7-8 bin servis fiyat vermiştir kasko şirketi aracı perte çıkarmasa 5 bine aracı yaptırır servise.

Çok büyük hasar yok fotoğraflardan anladığım kadarıyla binilebilir bir araç. Bu kadar bir kaza ile aracın dayanıklılığınada birşey olmaz. Ama piyasa fiyatından çok farkı yoksa da bulaşmayın.
  • arabanın hasarı nerdeyse hıc yok gıbı bırsey. saselerde oynama yok. ön şase kolu egrılmıs bır tek. bırde 2 airbag.. ancak aracın donanımı en dusuk olanı. style olsa deger dıcemde bence bunun ıcınde deger. 17 18 cıvarı bu araca bınılır. hasarsızı tahmınen 27 28 cıvarıdır. on bın tl gıbı kar etmenız soz konusu. mantıklı gibi duruyor
  • Tavan hasarlı
    Airbag açan araba alınmaz
  • İyi incelenirse ekmek çıkar gibi.

Hakkınızda hayırlısı ..
  • Kilometresi kaç bin birde ona bakmak lazım artı daha öncede başka bir yerinden kazası varmı? Bütün bu şartlar uygun ise alınır 3-5 sene binilir daş gibi araba bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Tavan hasarlı

tavan hasarlı veya airbag açan araç alınmaz ( genel yazdınız sanırım )
    tavan hasarsız resimleri kendim çektim ve resimde görünen yer dışında çizik dahi yok .

evveliyatında kazası yokmuş yarın net bilgi alacam tramerden ..

km yi yazmıştım ama soran için tekrar yazıyorum 25 30 bin aralığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 8 Şubat 2013; 22:39:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyus

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Tavan hasarlı

tavan hasarlı veya airbag açan araç alınmaz ( genel yazdınız sanırım )
    tavan hasarsız resimleri kendim çektim ve resimde görünen yer dışında çizik dahi yok .

evveliyatında kazası yokmuş yarın net bilgi alacam tramerden ..

km yi yazmıştım ama soran için tekrar yazıyorum 25 30 bin aralığında

Valla bence alınır ve binilir.Ama kısa süre içinse satarken çok zorlanırsınız.Fiyat makul.Hayırlısı olsun

• Valla ne oldugu belirsiz 2. El alip kumar oynamaktansa ne oldugunu bildigin bir araba al bunun gibi. En azindan adam gibi yaptirir binersin. İstersen yan sanayiden 3 bine yaptirir binersin 15.e de satarsin. Satarkende soylersin. Sonucta her fiyata araba var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.