Şimdi Ara

Hasar miktari girilmeyen kaza??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
31.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi araca bakiyoruz.hatasiz diyo ve kazali, 2 parca boyali. nasil hatasiz oluyo o zaman.ustelik hasar kaydi da girilmemis?tramer kaydi ise soyle
    Sizce alinir mi?hasar kaydi neden girilmemistir?kazanin boyutunu nasil ogrenebiliriz?

Arac su (sahibi araci galeriye de vermis sanirim)

Hasar miktari girilmeyen kaza??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hasar kaydı elbet girilmiştir.

Satıcı dolandırıncıya benziyor.

• Hocam neden gizlemislerdir?gormenin bir yolu varmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIME -- 27 Haziran 2017; 14:41:34 >
  • Tramer sorgusunda arac kazaya karismistir serviste yapilmamissa kaza tutari cikmaz

Kaza yapmissinizdir tutanak tutulmustur gidip sanayide ahnet ustaya yaptirmissinizdir nerden bilinicek

Ilana bakmadim bile nedir ne degildir bilmiyorum genel olarak dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Hasar kaydı elbet girilmiştir.

Satıcı dolandırıncıya benziyor.

Dolandırıcı olduğunu nereden anladın? Adam 2 parça boyalı orjinal yazmış.

E değişen yoksa doğru. Böyle düşünmenize sebep olan nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatasız demek nokta boyasız demektir. Başlığa hatasız yazıyorlar giriyorsun boyalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al-Yeleli Arslan -- 27 Haziran 2017; 14:56:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Tramer sorgusunda arac kazaya karismistir serviste yapilmamissa kaza tutari cikmaz

Kaza yapmissinizdir tutanak tutulmustur gidip sanayide ahnet ustaya yaptirmissinizdir nerden bilinicek

Hasar kaydı sadece serviste yapılan araçlarda çıkmaz. Sanayideki ahmet usta aracı sigortadan onarırsa ondada hasar kaydı çıkar.
    Olay ahmet usta mehmet usta değil.

bedelsiz kayıt görünmesinin 2 nedeni vardır:

1. araç kazaya karışmıştır. Tramer sonucunda suçlu çıkmıştır. arabasını kendi cebinden yaptırmıştır. bu kazalarda sadece çarpma bilgisi görünür. sigortadan para alınmadığından herhangibi bedel gözükmez.

2. araç kazaya karışmıştır. Tramer sonucunda suçsuz çıkmıştır ama gidip arabasını yaptırmamıştır. Eksper dosyayı bedelsiz olarak kapatmıştır ya da araç sahibi tazminat almaktan vazgeçtiğine dair feragatname imzalamıştır.

----

Son olarak; sigorta şirketinin ya da eksperin ya da servisin şişirme fiyatları diye birşey yoktur. ilana bunu yazan yalan söylüyordur, yalancıdır, dolandırıcıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zincirleme kaza ve sigorta
    13 yıl önce açıldı
    Kaza Kusur Oranı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Tramer sorgusunda arac kazaya karismistir serviste yapilmamissa kaza tutari cikmaz

Hasar kaydı sadece serviste yapılan araçlarda çıkmaz. Sanayideki ahmet usta aracı sigortadan onarırsa ondada hasar kaydı çıkar.

1. araç kazaya karışmıştır. Tramer sonucunda suçlu çıkmıştır. arabasını kendi cebinden yaptırmıştır. bu kazalarda sadece çarpma bilgisi görünür. sigortadan para alınmadığından herhangibi bedel gözükmez.

2. araç kazaya karışmıştır. Tramer sonucunda suçsuz çıkmıştır ama gidip arabasını yaptırmamıştır. Eksper dosyayı bedelsiz olarak kapatmıştır ya da araç sahibi tazminat almaktan vazgeçtiğine dair feragatname imzalamıştır.

----

Son olarak; sigorta şirketinin ya da eksperin ya da servisin şişirme fiyatları diye birşey yoktur. ilana bunu yazan yalan söylüyordur, yalancıdır, dolandırıcıdır.

Bazen şöyle yazıyorlar; sigortadan para almak için abartılmış hasar kaydı var. Sanki sigorta herkese bedavadan para dağıtıyor.

• Uzak durayim degil mi arkadaslar?bosuna ekspertize masraf etmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

----

Ahmet mehmet ustaya gider yaptirirsindan kastim buydu.eksik yazmisim eyvallah

• Bu tip sorgusu olan araç alınır ama nasıl ?

Ustana gidersin bunda bir kaza varmış ama dersin nerde sorun dersin kaportacına oda tak tak tak sayar.Ayrıca rakam yazmaması satarken sana sıkıntı rakam yazmıyorsa hasarın boyutu belli değildir.Sanayide kendi yaptırmıştır.Tutanak tutturmamıştır.Diyen vatandaşlar saçmalamış adam çarpıp sessiz sedasız yaptırırsa tramere kim işlicem çarpma kz1 diye olay şu bu arabay o boyalı dediğin yerden çarpmışlar.Çarpan kişinin sigortası ödemiş hasarı çarpan kişiye yazılmış tüm hasar.Ben şahsen alma derim hele sahibinin laflarından şüphe ettin hiç alma.Hatta hatadız diyor ya 2 boyaya sırf bu sebepten bile alınmaz.Ona hatasız denmez ayıp.Saf bir adam gelse kandıracak it.Hatasız diye bilmen için sadece plastik aksamda boya olması lazım ön arka tampon ve darbeden kaynaklı olmamalı bu boyalar sürme taş izi boyası olmalıki bu namuslu ülkede az rastlarsın

• Şöyle sığ yorumlar yazmayın.

Benim aracımda da tutarı olmayan hasar kaydı var. Arkadan çarpmışlar sigortacıya sorunca tutar çıkıyor. Karşı taraf hatalı olduğu için ona yansımış sanırım tutar. Ben detaylarını öğrendim sıkıntı olmadığı için aldım. Ben satmaya kalkınca tutarsız oluşu ile dolandırıcı mı oluyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Şöyle sığ yorumlar yazmayın.

Benim aracımda da tutarı olmayan hasar kaydı var. Arkadan çarpmışlar sigortacıya sorunca tutar çıkıyor. Karşı taraf hatalı olduğu için ona yansımış sanırım tutar. Ben detaylarını öğrendim sıkıntı olmadığı için aldım. Ben satmaya kalkınca tutarsız oluşu ile dolandırıcı mı oluyorum?

+1 aynen öyle sizin araç geçmişte kaza yapmış sonuçta karşı taraf hatalı çıkmış
  • Benim aracimda da 2 adet bedelsiz gozukuyor 1. de hasar olusmadi suclu bendim diger arac icin tutanak tuttuk 2. De sucsuzdum kendi cebimden duzgun bir yerde yaptirmak istedim sigortanin yonlendirdigi yere guvenemedim acikcasi

• Ben bir araç aldım. Satıcı değişeni işlem yapılanı yok ve hasar kaydı yok belden aşağı boyalı dedi. Ayrıca motor ve şanzıman bir kuruş masraf istemiyor düzgün araç dedi. Araca baktırdım. Sanayide tavan altı boyalı sol ön çamurluk değişmiş kaput ucunda işlem var ama şasilerde işlem yok dendi. Bende aldım. Lakin araçta elektrik işi (tavan lambaları çalışmaması) çıkınca gittiğim usta soket yerleri açarken ön torpidonun çıkma takıldığını, hava yastıklarının değiştirilmiş olduğunu (orijinal mi nedir bilmiyorum), iç trimlerde, klima beyninde, iç aydınlatmalarda, uzaktan kumandalı merkezi kilit sisteminde vs bazı sıkıntılar olduğunu gördük. Satıcı bunları söylemedi. Ekspertiz yaptırmadım zira bir önceki aracımda ekspertiz raporu olmasına rağmen kandırıldığımı satarken öğrendim. (Tavanda boya yok dendi, cihazla ölçtü ama satarken macunlu boya çıktı, cihaz ölçümlerini yazmadığı için orijinal dendiğinde doğal olarak inandım aldım) Yani ekspertiz de işi sağlama almaya biliyor. Üstünden çok zaman geçmemiş olsaydı inanın o ekspertizi de galericiyi de çekinmeden dava ederdim.
    Konumuza dönecek olursak şimdi ben bu aracın şanzımanın da yine masraf çıkacağını öğrendim. Kaldı ki az değil, otomatik şanzıman rektefe olacak veya elektro hidrolik beyin değişecek belki her ikisi de değişecek. Nereden baksak 7-12 bin TL gibi masraf söz konusu. Şimdi bu satıcıyı mahkemeye verirsem kesinlikle zararının temini yönünde karar çıkacak. (Avukat ile görüştüm, bilinen veya bilinmeyen her türlü gözle görülmez sorunlardan satıcı sorumlu ve Yargıtay örnek kararları da neredeyse%100 alıcıdan yana çıkmış.) Satıcının yalanları madde olarak şöyle

Şanzıman masrafsız dedi ama masraflı
    Boya var değişen işlem yok dedi ama değişen ve işlem var
    Hasar kaydı yok dedi ama hasar kaydı var
    Airbag açma ciddi darbe yok dedi ama airbagler hatta göğüs konsol değişmiş
    Elektrik elektronik dört dörtlük dedi ama aracın beyinleri problemli. (Bazı sıkıntıları 20 yaşında araç olması nedeniyle mazur gördüm zaten, elbette satıcıyı idam edelim demiyorum.)
    Lakin şanzıman sorununu, değişeni, airbag olayını, elektronik beyin sorunlarını söylemesi gerekirdi. Hepsini geçtim şanzımana garanti veririm demişti bütün görüşmelerde. Şanzıman vuruntu yok ama sıyırma kaçırma viteste tutamama sorunları var ve kesinlikle can sıkıyor. Kendim de otomatik şanzıman araç sattım ve her kusurunu anlattım. Sadece ekspertiz e güvenerek tavan hatasız demiştim. Hata çıkınca da fiyattan alıcının talep ettiği miktarı düştüm. Şanzıman dört dörtlük değil, geçişler hissedilir, sorunsuz demek yalan olur, motoru düzgün, bakımları tam, çalışmayan aksamı yok diyerek sattım. Ekstra sonradan yapılan donanımları da kusurları ile beyan ettim. Alıcı ona göre aldı. Neden şu MÜSLÜMAN ülkede insan gibi 2.el araç alamıyoruz? Neden?
    Mahkemeye verip senelerce uğraşsam karşıdaki de insan ona da yazık. Neden üç kuruş için yalan söylenir. Ben yine Allah'a havale ediyorum. Başka sözüm yok.
    Baksaydın baktırsaydın demesin kimse. Ekspertiz de ustası da satıcısı da yalan söyleyebilen bir memlekette yaşıyoruz. Zaten sadede satıcı dürüst olsa ötekilere ihtiyaç mı kalır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.