Şimdi Ara

Hasan Ali Kaldırım, yeni Gökhan olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Hasan Ali Kaldırım, yeni Gökhan olurmu ?

geçen sezon son maçlarda yakaladığı iyi formu sürdürerek başladı sezona.
    tempo olarak,hız olarak çok iyi.
    ilk geldiği güne göre kademe anlayışı çok gelişti, önemli atakları kestiğine şahit olabiliyoruz.
    sıkıntısı hücumdaki efektifliği. gökhan gibi ortaları vasat, ilk geldiği zamanlarda tercih etmiyor diye kızıyordum şimdi iyi kötü ortalar kesiyor içeriye.
    ekstra çalışmalar yaparsa geliştirebilir kendisini.

şuan bana göre takımda yeri garanti olması gereken 2 adamdan biri, diğeride mehmet topal'dır.
    siz ne düşünüyorsunuz?

• Ben ilk geldiğinde sevmemiştim bu adamı ama kadleci gördükten sonra h.ali bende carlos etkisi yarattı.

Kesinlikle sol bekte o olmalı.Baya geliştirmiş kendisini.
  • Her zaman söylerim yine söylüyorum. HAK'ın 2. GG olacağına canı gönülden inanıyorum. Gerek oyun tarzı, gerek çalışma hırsı, gerekse efendi kişiliği ile. Üstelik henüz daha oldukça genç bir yaşta. Bu çocuğu zamanında yerden yere vuranlar tükürdüklerini yalayacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın hevesini kırmazlarsa olur , semih gibi yapmazlar inşallah . İyi oynadıkça yedeğe çekmeye kalkıyorlar , geçen sezon mis gibi oynuyordu , ziegler' i aldılar . Ziegler geldi , yedeği olur çocuk dinlenir diye sevindik , bir daha oynattığını görmedik . İnş Ersun Yanal Kadlec'te ısrarcı olmaz .
  • Dunku macda birine cok fena kapakliyordu uzatma devresinde. Belki 1 sezon performans olarak GG'nin seviyesine cikabilir ama devamliligi olacagini sanmiyorum, adamlik babinda Gokhan'la yarisamaz bile.

i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • HAK'ı FB taraftarı neden beğenmiyor anlamıyorum. Sakatlanmaz, kart görmez, lig için çok iyi bir sol bek oyuncusu. Hücum gücünü arttırırsa, biraz futboluna tecrübeyle beraber beyin eklerse; bir tık atlatabilir kendine. GG olması için artık tren kaçtı ama fena bir bek olmaz.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Topali cok abarttiginizi dusunuyorum h.ali su formu ile kadlecten acik ara onde kadlec stoperde değerlendirilebilir. Topali nasil garanti 11 furyasi basladi anlamak guc bence topal oyunu skoru korumak icin 2. Yari hamlesi olmali orta saha emre alper meirelessten kurulmali salih forma almaya baslamali.

Fenerbahçe S.K
  • topal'ın oynadığı maçlarda kaybetme oranımız daha düşük.
    alper ve emre oyun karakterleri benzer ikiside delici orta saha ama iş yaratıcılığa gelince yetmiyorlar. ikisinin aynı anda sahada olduğu bir Fenerbahçe şuursuz hücum eder.
    Salih'in pas yeteneğinden faydalanmalıyız.

emre/alper/holmen-salih/meireles/cristian
    topal/selçuk

birbirlerini yedeklemeleri açısından orta saha bence üstteki gibi olmalı.
    topal'ın yokluğunda orta alanda selçuk'a güvenmem tabi, o zaman Meireles kilit rol oynar çünkü topal'dan sonra kesiciliği en iyi olan oyuncu

@f@ithline
  • Gs süper kupa maçında mükemmel bir performans gösterdi. Sadece defans anlamında değil hücumada yardım etti ve yaşı 23 ben kesinlikle Gökhan gönül gibi vazgeçilmezimizin olacağını düşünüyorum. Umarım bunu Ersun hocada görmüştür.

• ne insanlarla futbol konuşuyoruz.bir maca adami kadro dişi bir macta efsane yapiyolar hey gözünü sevdiğimin memleketi.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Olur , bir ay olur iki ay olur ondan sonra Gökhan nerde demeye başlarız.
  • Hasan Aliyi trabzon maçında detaylı olarak izledim. Alıcı gözüyle baktım. Soldan güzel gidiyor bazı açtığı ortalar ceza sahası dışına çıkabiliyordu Bundan adam olur futbolcuda olur çok rahat kadlecide keser.
  • HasanAli'yi ben de begeniyorum fakat birsey soyleyecegim GS macinda iyiydi diye goklere cikarmayin zira karsisinda Hamit gibi dikine oynamayan bir oyuncu vardi yani rahatti. Ama yine de kalitelideir bence Kadlecten. Mesela H.Balta da bizi sasirtti cunku sagdan Sow Webo yada Kuyt kim geliyorsa kademede iyiydi.

Arsenal macinda karsisinda Wallcott olucaktir heralde bide oyle degerlendirin dicem de o da kotu bi eslesme :D

• Herkes orta falan demişti hasan alinin zayıf yanı omuz omuza mücadele ve kademe hatası. Bunu geçeene çok yaptı ve çok gol yedik o kanattan. Ama bunu önündeki en yakın adamın sol forvet oynadıgını ve defansa gelmediğinden kaynaklandığını düşünüyorum yoksa önünde 4-4-2 gibi bir sistemde caner gibi defanslı bir kanat oynasın hem defansif anlamda rahatlar hemde ileri çıkışlarla atağınıda iyi seviyelere çıkarır.

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

HAK'ı FB taraftarı neden beğenmiyor anlamıyorum. Sakatlanmaz, kart görmez, lig için çok iyi bir sol bek oyuncusu. Hücum gücünü arttırırsa, biraz futboluna tecrübeyle beraber beyin eklerse; bir tık atlatabilir kendine. GG olması için artık tren kaçtı ama fena bir bek olmaz.

hocam daha 23 yaşında.gökhan 28 yaşında.gökhan seviyesine ulaşır diye düşünüyorum 2 sezonda düzenli oynarsa

(Soldan sağa)

HAK - Kadlec/Egemen - Alves - GG

savunma dörtlüsü denenmeli. Savunma yedeği olarak Bekir ve Serdar kalacak gibi.(yetersiz olsada en azından Anadolu maçlarında, kupa maçlarında rotasyon için gerekicekler, Berkaycan'ı da unutmamak gerek.)

Hasan Ali'de gördüğüm en büyük eksik özgüven. Onu aşarsa çok gelişecek.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.