Şimdi Ara

Ertan Sinan Şahin sistemi nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyelim ki bölüm 2 daki fasikülü 25 liraya satın aldık, sonra bir de 18 liraya elektrik akımı ve devrelerini, 12 liraya mıknatıslar ve manyetizmayı, 20 liraya basıncı ve 17 liraya da kaldırma kuvvetini mi satın almamız gerekiyor?
    Yani bu fasikülden tam anlamıyla yararlanmak için, 92 lira vermek mi gerekiyor?
    Konuların video anlatımı sadece fasikülü çözmek üzerine mi, Kaf ya da Mikail hoca gibi bir sistem mi? Çünkü sayfa sayısına 96 diyor. Az gibi geldi bana, eğer ufak bir konu anlatımı varsa. Fasukül harici şeyler de mi anlatıyor aynı konu üzerine?
    Alan/memnun kalan/kalmayan biraz aydınlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da çok pahalı geldi. Bu arada fb Fenerbahçe değil sanırım 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18C681D08

Bu mesaj silindi.
    Teşekkür ederim, hiç bilmiyordum bu kanalı. Kitabın full sorularını çözüyor heralde. Bir bakayım, buraya.

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Fizikle Barış gençlerin gönlünde taht kurmuş bir kraldır..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ertan Sinan Şahin'in anlatımını beğendim ama pahalı. Emeğine saygı duyuyorum ama... Bilemiyorum. Bir de Barış hocayı deneyelim..

• Ne kadar geniş içerikli bir ürün alırsan pahalılaşma azalıyor. Örneğin fasikülleri tek tek almaya çalışırsan çok fazla bir miktar çıkıyor. Ancak toplu bir şekilde alırsan yine pahalı birmfiyat ortaya çıkmasına rağmen en azından alınabilir bir fiyat ortaya çıkıyor.

Yani toplu bir şekilde alırsan indirim kuponu filan da veriyorlar. Ben mesela tyt fizik paketini 200 Tl ye aldım.Sonra indirim kodu verdiler, baktım tek tek fasiküllerde geçerli değiş bu kod. Tek tek alınca da aşırı pahalı tutuyor. Toplu bir şekilde kodsuz alırsan 180 TL. Ama kodu kullanınca kargo dahil 124 TL'ye aldım. Yine pahalı ama en azından verilebilir bir ücret.

• fiziklebarış+umut öncül soru paketi efsane ikili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yok artık Nihat Doğan da mı....
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 110 tl vermeye değermi hocam sence
  • arkadaşınla birlikte alınabiliyor mu öyle
  • hmm izleme hakkı olayı var yani bilmiyordum,ben de diyorum tüm donanım haber ekibi bi hesap alsakta kullansak ozaman :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eathatfrog

hmm izleme hakkı olayı var yani bilmiyordum,ben de diyorum tüm donanım haber ekibi bi hesap alsakta kullansak ozaman :D
    Hocanın çok emeği var sonuçta. Ana paketi bence hakediyor parasını yotube a göre çok daha iyi içerikler

• de konu başı 25-30 tl de çok fazla be hocam
  • Umut Ömcül daha mı fazla soru çözüyor, daha mı iyi anlatıyor? Nedir onu daha iyi yapan? Kitap alıyor muyuz Umut Öncülle de çalışsak?

• gelen geçeni tokatlıyorlar yav Youtubeun daha da derinliklerine in barış hoca ayarında güzel hocalarda var. hatta adam bir tane fasikülü çözüyor, onu da satın alırsın daha ucuza ve hızlı denk gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.