Şimdi Ara

Harry Potter için çok mu geç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz harry potter kitabı serisi biraz eski bir seri. ( 2001 Felsefe Taşı - 2007 Ölüm Yadigarları )
    Geçen Halikarnas kitabevine gittim. Adama Felsefe taşı ile sırlar odasını gösterdim işte bunu alıcam falan.
    Adam bana "bunun modası geçti hala okumadın mı " gibi birşeyler dedi. Bende kitabı orda bıraktım eve geldim.
    Ben bunun filmini zaten şubatta izledim ve o kadar fazla etkilendim ki kitap serisininde alıp okuyup rafa koymak istedim.

Sorun şu bunun modası gerçekten geçti mi ?Sizce kitapları almalımıyım ?

• kitapta moda mı olur?mesela lotr serisi hala okunuyor ve alınıyor.
  • Kitapta moda aramakta nedir ya? Bence gayet yersiz konuşmuş. O zaman klasik diye tabir edilen, bundan 100-110 yıl önce yazılmış kitapları kimse okumasın.
    Bence yanlış bir mantık. Siz okumak istedikten sonra, size hitap ettikten sonra, modası geçse ne olur? Ben Hary Potter serisine Ölüm Yadigarları Part 1 filmini izledikten sonra başladım mesela. Diğer filmleri de izlememe rağmen direk gittim Felsefe Taşını aldım. Büyük bir keyifle de okudum. Hatta ayrıntıları daha iyi anladım. Gözden kaçırdığım şeylerin farkına vardım. Bence okumak istiyorsanız, gidin alın ve okuyun. Güzel bir seridir, tavsiye ederim..
  • Kitabın modası olmaz.Ayrıca Hp hala güncel,sevilen,konuşulan bir seridir.
    Arkadaşın dediği gibi LOTR kaç sene oldu.Hala okunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz çok geç olmamışken okumaya başla bence

• Kitabın modası mı olur yahu Al oku hocam ne alaka
  • O adam işi bıraksın bence! Ya klasikler nolsun o zaman. Beğendiysen al oku mutlaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Popüler kitap duydum da modası geçen duymamıştım. Modası geçmez.
  • Ne modası al oku.
  • Bunun modası mı olur yahu

Gayet güzel bir seri. Al oku , beğenerek okuyacağına eminim. Sonuçta kalitesini kanıtlamış bir seri.

• Çok satıldığı dönemler geçmiş olabilir ama modası geçmez. Kitap bu. 50 yıl sonrada açıp okunabilir gayette. Yani onun modası geçtiyse klasiklerin şuan kilerde yakılıyo olması gerekirdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderDucks

Arkadaşlar biliyorsunuz harry potter kitabı serisi biraz eski bir seri. ( 2001 Felsefe Taşı - 2007 Ölüm Yadigarları )
    Geçen Halikarnas kitabevine gittim. Adama Felsefe taşı ile sırlar odasını gösterdim işte bunu alıcam falan.
    Adam bana "bunun modası geçti hala okumadın mı " gibi birşeyler dedi. Bende kitabı orda bıraktım eve geldim.
    Ben bunun filmini zaten şubatta izledim ve o kadar fazla etkilendim ki kitap serisininde alıp okuyup rafa koymak istedim.

Sorun şu bunun modası gerçekten geçti mi ?Sizce kitapları almalımıyım ?

Bence seriyi oku.Yazar kızı çok istediği için Harry Potter evreninde geçen yeni kitaplar yazmayı düşünüyomuş.
  • Kitapları okudum ama ilk 2 filmden sonra çok çocukça geldiği için izlemedim. Filmleri sevdiysen kştapları daha çok seversin.

• Zaten adamın kitapla ilgilendiği yok oturup müzik dinleyip bakıyordu müşterilere :D Sağolun arkadaşlar hemen kitaplarınıda okuyacağım :)
  • Yaşım 21 oldu. Bu yaz bu seriyi okuyacağım. Çünkü yaş kemale eriyor en azından bu seri için.

• Adam, altın semer vurulmuş eşek demek ki

• Kitapta moda aramak... Zihniyete bak.
    Sen okumak istiyorsan oku dostum. Zırvalıkları dinleme.
  • Oku oku ne modası.

Bu yaz ikinciye okurum belki
  • Kitabın modası mı olurmuş? İstediğin zaman gidip okursun.
  • birde bu lafı kitapçı demiş ya..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.