Şimdi Ara

Harry Potter (25 Aralık 2026) | HBO (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
6.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • McGonagall'ı siyahi yapıp geçecektiniz herkesin gönlü olacaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Dizinin ikinci sezonu daha yeni yazılmaya başlanmış. Ardından prodüksiyon aşaması var. Filmler en azından her yıl yayımlandığı için sınıf maceralarını güzel yansıtabiliyordu. Yeni bebeler büyümeye başlayınca Stranger Things gibi saçma sapan bir şey olacak. Veya GoT.

Usta sen hala birilerinin orjinal eseri , onun dokusunu önemsediğini falan sanıyorsun.

Bu herifler multi milyar dolarlık dizide . Galadriel , Zenci elf ve Ork'a el ele verdirip Sauron avlattırdiklari senaryo yazdı. Gariban , iyi niyetli , karısına çocuğuna bakan mazlum orklar soykırımcı/ tahammülsüz elfer tarafından zulme uğruyor altmetnine sahip senaryo yazdı bu adamlar .

Bu herifler 150 kilo , kas yığını, özel kuvvetler mensubu Arnold Predator'u görünce kaçacak delik ararken 1.50 boyunda , 50 kilo , oyuncak yay ile tavşan avlamaya çalışan kızı Predator'un üzerine atlattirip erkekliğe geçiş töreni için predator avlattırdı.

Yapisokumu diye bir teknik uydurdular . Buna göre geçmişin bütün güzel eserlerini alıp parçalayıp içine kendi politik mesajlarını doldurup sizin önünüze tekrar koyuyorlar . Fakat insanın bilinçaltı bütün bu yapay/ dayatma dusunceleri reddediyor ve ortaya milyarlarca dolarlık felaketler çıkıyor.

Senin bu evrenle ilgili hassasiyetlerini bu diziyi yapan ekibin umrunda bile değil. Çok değil 6 ay / 1 yıl içinde bu konu herkesin dalga/ şamata yaptığı bir yere dönüşecek. Üzgünüm ama gerçek bu .

Snape'in Zenci yapılması tamamen ABD'de zenciler ayrımcılığa uğruyor, aslında zenciler iyi vb vb mesajı vermek için planlı yapilmis bir seçim. Senin kitap yanlış anlaşılacak dediğin noktalar zaten yanlış anlaşılsın vd politik amacımıza hizmet etsin diye bilinçli biçimde seçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 31 Mart 2026; 2:0:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyse buna da şükür snape rolüne zendeya'yı oynatıp harry potterin annesinin teen age lezbiyen sevgilisini de üstlendirebilirlerdiHarry Potter (25 Aralık 2026) | HBO 

Filmde birinden birini siyahi yapacakları kesindi, albus filan zenci olacağına snape olsun. Zaten son kitaba kadar itici bir karakterdi herhalde böyle bir rolle de hem wokelerin kalbini kazanıp hemde iticiliğini arttırmak istediler diye düşünüyorum. Kitaplardaki gibi işlendikten sonra çok önemli değil ten rengi kendi adıma, şimdilik fragmanın giriş kısmı bana kitapları hatırlattığı için sesimi çıkarmıyorum.

Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Periah kullanıcısına yanıt
    Aklıma ne geldi zenci L death notetta bunu bile yaptılar

Japon

JustStillPendingyoutube
    he’s such a cutie 😗 (2006) L death note
    https://www.youtube.com/shorts/Pvn07_wbVCM?si=JbxOznkDtDEKdIQR

Netflix versionu zenci L

Netflix Latinoaméricayoutube
    L confronta a Light | Death Note | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?si=-E91OcEmimq8dApr&v=WOhVZd1iOtk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 31 Mart 2026; 10:54:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Harry Potter serisinde Harry, Hermione ve Ron karakterlerini canlandıran çocuk oyuncuların 1. sezon için her birinin 660.000 dolar kazanacağı bildiriliyor.

Harry Potter (25 Aralık 2026) | HBO

Hemen hemen tüm film ve dizilerde 'zenci' oyuncuları 'iyi' karakterle özdeşleştirip 'kötü' karakterleri 'beyaz' yapıyorlar.Şu Death Note filmine ilaki zenci koyacaklardı ve amaçları sadece oyunculuktu o halde neden 'L' karakterini 'beyaz' bırakıp, karşısındaki Yagami Light'ı 'zenci' yapmadılar?Ya da neden her ikisini zenci yapmadılar?

Zira amaç hiçbir zaman iyi oyunculuk olmadı.Bu Harry Potter dizisinde de Snape karakteri oldukça kritik bir karakter ve kendisini aslında iyilik amacıyla feda eden birisi...Ama nedense kitaplarda açık açık 'beyaz tenli' olarak tasvir edilen bu karakteri 'zenci' yaptılar.Verilecek mesaj oldukça net...İzleyicilere Harry Potter'ın babası James Potter'ın bir 'beyaz' olarak sırf kötülüğüne zenci 'Snape' zorbalık yaptığı izlettirilecek ve hafızalarda öyle kalması amaçlanacak.Zenci Snape ise 'iyilik timsali' olarak gösterilecek.Kitlelerin kitap okumadığı günümüz Dünyasında özellikle çocuklar için bu sahneler 'gerçek' olarak bilinç altlarına kodlanacak.

Bugün Titanik filmi yeni baştan çekilse Jack karakterini bile zenci yaparlar ama Jack'ın karşısında yer alan milyoner iş adamını yine 'beyaz' olarak bırakırlar.Günümüz Amerikan ve Avrupa yapımlarında anormal şekilde zencileri ve göçmenleri 'iyi' ama beyazları 'kötü' olarak gösterme furyası alıp başını gitmiş vaziyette.Bir tek 'Tarzan' filminde Tarzanı asla zenciye oynatmayacaklar buna eminiz.En fazla Tarzan'ın aşık olacak kızı 'zenci' yaparlar.

Mesela bir dönem Netflix'te ilgiyle izlediğim Star Trek Discovery dizisini sırf bu zenci güzellemesi ve woke kültürü yüzünden 3 sezonun başında izlemeyi bırakmıştım.Dizinin ilk başlarında bu zenci güzellemesi ve woke kültürü fazla değildi ancak bölümler ilerledikçe ve sezonlar geldikçe dizi Star Trek evreninden çıkıp zencileri,kaçakları,lezbiyenleri,gayleri yücelten ve sağlıksız,kilolu insanları normalleştiren bir şekle dönmüştü. Öyle ki dizide karakterlerin karşısına çıkan düşmanlar eğer 'insan' ise muhakkak beyaz tenli,kaslı,renkli gözlü erkekler oluyordu.Yani dizinin verdiği mesaj o kadar açıktı ki mesajı senaryo içerisine yerleştirip gizlice vermek yerine adeta açık propagandaya döndürmüşlerdi.Şuan bile dizinin ismini google yazsanız gelen afişlerden dizinin Star Trek dışında her şeye benzediğini görebilirsiniz.

Aynı haltı Doctor Who dizisinde de yaptılar.Önce kadın bir oyuncuyu ardından zenci bir oyuncuyu diziye sokarak Doctor Who evrenini 'woke' propagandası yapan bir evrene dönüştürdüler.

• Periah kullanıcısına yanıt

Bu yeni yapılan dizilerin ve filmlerin tamamı Cem Uzan'ın 1990'larda Show Tv'de yayınlanan Kemal Sunal'ın yer aldığı filmlere rakip olsun diye kendisinin aceleyle çektirdiği ve kendi kanalı Star Tv'de yayınladığı 'çakma' Kemal Sunal filmlerine benziyor.Kemal Sunal'ın filmleri bugün bile iyiyken,Cem Uzan'ın çektirdiği filmleri hatırlayan kimse yok.

Bunların durumuda öyle olacak.Yüzüklerin Efendisi serisi on yıllar sonra bile tekrar tekrar izlenir ancak Rings of Power asla izlenmeyecek ve bir kült yapım olamayacak.

Predator filmleri içinde bu durum geçerli...Bir tek günümüze en yakın çekilen 2010 yapımı 'Predators' filmi 1980'lerde çekilen  Predator filmlerinin ruhuna uygundu.Ondan sonra çekilenler woke saçmalığından başka birşey değil.Bu yüzden hiçbir zaman hatırlanmayacaklar..

Hindistanli slyhterinlilerle doldurmuslar. Ayrica kravatlara bak mor Filmdeki kravatlara bak bir de bu ucuz işe.

x (formerly twitter)
    Severus (@SeverusChud) on X
    https://x.com/severuschud/status/2039720146697089377?s=46

• Ben cüppe,logo gibi tasarımların filmler ile alakası olmaması olayını sevdim açıkçası ve destekliyorum aynı veya çok benzer yapılacaksa sıfırdan çekmenin anlamı ne aynısını izlerdik böyle hikayeye büyük etkisi olmayacak değişikliler iyi oluyor bence. Snape tercihi dışında fazlasıyla iyi gidiyorlar

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Rowling in Wb ile Harry potter hakları için yaptığı anlaşmada hayatta olduğu sürece kendi onayından geçmeyen hiçbir projenin hayata geçirilemeyeceğini onaylatmış. Reddit te böyle bir haber dönüyordu. Bana olası geldi çünkü inanılmaz sağılacak bir seri olmasına rağmen hiçbir genişletilmiş evren projesi olmadı. Fantastik Canavarı saymazsak ki o proje de Rowling onayı ile yapıldı.

Habere göre Rowlinge 2 proje önerilmiş biri Çapulcular zamanını anlatan bir dizi diğeri de 7. Kitap sonrasını anlatan bir seri ancak Rowling ikisini de kabul etmemiş. Büyük ihtimalle yazılı bir kaynak olmadığı için aşırı derecede müdahaleye uygun seriler olacaktı. Yeni seri için aylarca Rowling i ikna için uğraşmışlar ve sonunda yine diziye direkt müdahil olması koşulu ile kabul etmiş.

Haber ne kadar doğru bilmiyorum ama şuana kadar tek falsonun Snape olması bana haberin doğru olduğunu hissettiriyor. O yüzden Essiedu ya kaldılar çünkü Snape karakterini taşıyamayıp kariyerine zarar vermek istemedi kimse diye düşünüyorum yazdım bir önceki mesajımda.

Ben Rowling in Woke ve Sjw ye boyun eğeceğini düşünmüyorum. Bunca sene geri adım atmadı. Biraz da umudum ondan. Tersi olursa da izlemem zaten tıpkı Matrix 4 ü, Güç Yüzüklerini, Percy Jacksonı izlemediğim gibi.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• Batman kullanıcısına yanıt

Kitapta ilk trende giydikleri cüppeler ile yerleştirme sonrası giydikleri cüppeler farklı diye hatırlıyorum. Ayrıca her binanın ayrı cüppesi yok kitapta bu film serisinin eklediği birşey.

Bunun yanında yayınlanan fragmanda inanılmaz koyu filtre kullanılmış. Set fotoları ile yanyana gelince 2 farklı film gibi duruyor. Fragmanda Hermione nin şapkası mavi iken set fotosunda mor olduğu görünüyor. Bence tekrar bir düzenleme yapacaklar filtre konusunda. O elemanlar da o yüzden koyu tenli çıkmış olabilir.

Kitapta Patil ikizleri Hintli. Ancak kitapta çok fazla yeni karakter ile karşılaşmıyoruz. Cast açıklamalarında benim bildiğim Patil ler dışında Hintli oyuncu yok. Yine de Warner Bros bu belli olmaz.

Ben ilk sezonunun çok iyi olacağını düşünüyorum. Herkes çok sevecek. Hatta Snape için bile insanlar iyi oynamış ruhunu vermiş diyecek. Özenecekler çünkü olabildiğince izleyici çekmek için.

Seri patlarsa 2. Sezonda patlar.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• Harry Potter (25 Aralık 2026) | HBO

Çok doğru seçimler olur. Cast ekibini tebrik ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Sonu rings of power gibi olmazsa iyi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.