Şimdi Ara

Harry Potter Reboot (2027) | HBO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
6
Favori
4.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam hayranların istemesi değil olay. Bu kadar özdeşleşmiş bir karakteri yeniden canlandırma riskini almak istemeyebilir teklif edilen oyuncu. Örneğin American Psycho tekrar çekilmek isteniyor ancak en ünlü oyuncular bile Patrick rolünü geri çevirmiş. Çünkü kim oynarsa oynasın Bale in canlandırdığı karakter ile karşılaştırılacak. Ve sosyal medyada linç yiyip kariyerine zarar verecek. Bence burada da aynı durum olabilir.

Ben işin sjw lere güzel görünelimden çok daha somut bir sorun olduğu düşüncesindeyim çünkü diğer cast lar mükemmel duruyor.

@Doom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 28 Mart 2026; 7:39:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • şu arkadaş gibi ölümüne hayran olsaydım, ana avrat söverdim zenci Snape'i görünce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Snape i zenci yapanlar kim bilir diziyi nasıl LGBT ve Woke saçmalıklarıyla dolduracak..

Öyle Harry Potter fanı falan değilim çocukluğumda baştan aşağı 2 defa falan izlemişiğim var, sevdiğimde bir seri ama özüne sadık kalmadıkları için bu diziye inanılmaz soğuğum. Adam gibi yapsalardı açar eski günlerin hatrına izlerdik, filmlerde verilmeyen detayları da görmüş olurduk

Hatta Snape’in Lily yerine James’e aşık olmasını falan bekliyorum bak şaşırmasın kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 29 Mart 2026; 3:34:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.