Şimdi Ara

harman / kardon HK 970 HK 675

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki amphli yi nasıl bilirsiniz ... Harman a bozdu fln dıolar Nasıldır yorum lutfen tesekkurler

• bnce değmez almaya.ben beyenmiyorum harman ları.onlara bakçağına başka markalara yoğunlaş bnce
  • yok ben alıcagımı tasarladım denon1055r1500 son kararı orda verıcegımde hanı janjan ı bol dıye belkı kalıtesı de fena degıldır dedım ..
  • ben stereo anfide pek jan jan a sıcak bakan biri diilim... sanki bişeyleri örtmek istiyolarmış gibi gelio :)...
    bu arada teknosa da harmankardonun cdp sini ve modelini bilmedigim bi anfisini yakından inceleme şansım oldu (malzeme ve işçlik olarak) .... pma 1500 un yanına bile yaklaşamaz... bu fiyat segmentinde Denon, Onkyo ve Marantz işçilik ve malzeme konusunda en başarılı ürünler diye düşünüyorum
  • denon stereo amfiyi düşünüyorsanız biraz daha ekleyin 1500 modelini bile elerseniz bir accuphase, roksan, rotel, krell markalara yönelmenizi öneririrm.istanbul gibi bir yerde temiz ikinci elini bulursunuz.

H/K surround amfi sanırım amerikan çıkışlı h/k zaten severimde bazı sebeplerden ötürü ön dikkatliydim fakat av amfi için h/k gerçekten çok iyi.özelliklerini, linkini verirseniz iyi olur.
  • krell lerin 2.el cd playeri 1700$ accupaseninde ondan aşağı kalır bir yanı yoktur bnce fiyat olarak ama 2.el amfi fiyatlarını bilmiyorum.roksan kandy mk3 ler 650 GBP artı kdv,arcam bakabilirsin onlarda 1200 ytl den başlıyor iki firmada gayet başarılı ürünler ortaya koyuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

denon stereo amfiyi düşünüyorsanız biraz daha ekleyin 1500 modelini bile elerseniz bir accuphase, roksan, rotel, krell markalara yönelmenizi öneririrm.istanbul gibi bir yerde temiz ikinci elini bulursunuz.

H/K surround amfi sanırım amerikan çıkışlı h/k zaten severimde bazı sebeplerden ötürü ön dikkatliydim fakat av amfi için h/k gerçekten çok iyi.özelliklerini, linkini verirseniz iyi olur.

ya yine kalnsman farkı oldu ... accuphase ve krell gibi markalar en üst seviyede.. stereoda denon 1500 gibi bi model zaten bunlara rakip bile diil....

çok farklı bi segment..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu yazdıgınız krell falan bunlar hangı sevıyedır babalar ?? bu ampullu olanlar var gercek hifi dedıklerı konuyu acabılırmısınız benım bıldıgım denon bana yeter ama dur bakalım bu fıyatlarda seyredıyorsa neden olmasın ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

bu yazdıgınız krell falan bunlar hangı sevıyedır babalar ?? bu ampullu olanlar var gercek hifi dedıklerı konuyu acabılırmısınız benım bıldıgım denon bana yeter ama dur bakalım bu fıyatlarda seyredıyorsa neden olmasın ??

yukarıdan aşşağıya dogru artan fiyat listesindeki en altta olan cihazlar diyelim :)

bunlar hi-end seviyesindeki cihazlardır.... burda konusu geceb denon pma 1500 ayarı cihazlar diillerdir... denonun bunlara denk fazla cihazı yoktur.. olsa olsa pre-power ciftleri o derecedeki kaltee yaklaşabilir... onun dışında denklik olarak belki duymuş olabilecegin, McIntosh, Mark & Levinson, Burmeister, Audio Note gibi markalara denktir.. 2. eli bile en az 2 tane pma1500 alır :)
  • tesekkurler arkadasım sunların bı lınklerı falan varmı inceleyeyeyim ? Merak ettim .. bide şu aşağıdaki resim nedir çok merak ediyorum ..

harman / kardon HK 970 HK 675

• Çok saol arkadasım ... bunların fiyatlar nası seyrediyor dıyecegımde once bı gırıp gezeyım model bakayım tekrar tesekk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 6 Nisan 2006; 22:43:43 >
  • pm attım
  • quote:

Çok saol arkadasım ... bunların fiyatlar nası seyrediyor dıyecegımde once bı gırıp gezeyım model bakayım tekrar tesekk.

2. el en ucuz anfisi ortalama 2500$ dan başlar.Hemen hemen tamamı Hi-End ve Top-End sınıfına girer.Bu kadarına girme bence, eğer dinlediysen al denonu kurtul bu virüsten.Bende stereo almak üzereyim.marantz 7200 ile onkyo 8511 arasında gidip geliyorum.Aslında tüm veriler marantz diyor, ama benim kulağım onkyo 8511 diyor.2 hafta içerisinde gümrükten wharf 9.6 larında gelmesiyle birlikte toplayacağım sistemi inşallah.
  • İşallah ta aceleye getirme Arkadaşım Bence iyice bi araştır bu araştırma konusunda her dakıka farkklı bır konu ogrenıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Çok saol arkadasım ... bunların fiyatlar nası seyrediyor dıyecegımde once bı gırıp gezeyım model bakayım tekrar tesekk.

2. el en ucuz anfisi ortalama 2500$ dan başlar.Hemen hemen tamamı Hi-End ve Top-End sınıfına girer.Bu kadarına girme bence, eğer dinlediysen al denonu kurtul bu virüsten.Bende stereo almak üzereyim.marantz 7200 ile onkyo 8511 arasında gidip geliyorum.Aslında tüm veriler marantz diyor, ama benim kulağım onkyo 8511 diyor.2 hafta içerisinde gümrükten wharf 9.6 larında gelmesiyle birlikte toplayacağım sistemi inşallah.

Bence senin kulağında 7200 desin... :)
    ben bir kaç sefer 8511 dinleme şansını yakaladım.. yanlız 8511 için cok fazla gelebilicek bir çift tannoy ile dinledim.. sesi çok yumuşak gelmişti.. ama çok büçlü ve gövdeli bir sesi yoktu... ilginç ve güzel yanı ise ses düğmesinini ciddi anlamda sonralara dogru yaklaştırabiliyor olmamdı ...

• ben marantz derim.
    bu arada dostlar krell, mark-levinson, linn, merian bunlar zaten çok pahalı lakin yine de accupahse, luxman, rotel veya Technics, sony pre-power amplileri çok daha uygun olur. denon 2000 düşünün derim en azından...
  • bnce arcam yada roksan baksın.
    bu arada accuphase ve luxmanın fiyatlarıda çok uçuk
  • ikinci el olursa evet biraz pahalı ama iyi.
    dinleyiniz imkanlar dahilinde...
    lambalı amfi de süper bir şey. her lambalı amfiyi sevmem ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

ikinci el olursa evet biraz pahalı ama iyi.
    dinleyiniz imkanlar dahilinde...
    lambalı amfi de süper bir şey. her lambalı amfiyi sevmem ama.

lambalı amfinin ne farkı var hala anlamadım. yani lambası var onu biliyoruz ama ne işe yarıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.