Şimdi Ara

harman / kardon HK 970 HK 675 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Çok saol arkadasım ... bunların fiyatlar nası seyrediyor dıyecegımde once bı gırıp gezeyım model bakayım tekrar tesekk.

2. el en ucuz anfisi ortalama 2500$ dan başlar.Hemen hemen tamamı Hi-End ve Top-End sınıfına girer.Bu kadarına girme bence, eğer dinlediysen al denonu kurtul bu virüsten.Bende stereo almak üzereyim.marantz 7200 ile onkyo 8511 arasında gidip geliyorum.Aslında tüm veriler marantz diyor, ama benim kulağım onkyo 8511 diyor.2 hafta içerisinde gümrükten wharf 9.6 larında gelmesiyle birlikte toplayacağım sistemi inşallah.

selam killforyou;

bu 9.6 lar nezaman ve kaç paraya geliyormuş?

• quote:

İşallah ta aceleye getirme Arkadaşım Bence iyice bi araştır bu araştırma konusunda her dakıka farkklı bır konu ogrenıyorum

3-4 yıldır ilgileniyorum bu konuyla.Yeterince bilgi birikimimin olduğunu düşünüyorum(Gerçi daha öğrenecek çok şeyimiz var).Ama yinede insan o kadar para vereceği için kolay karar veremiyor.8511 in ses seviyesi %25 de iken benim için yeterli ses seviyesine ulaşmış oluyorum.Dinletiyi definitive 10 ile yaptım.Sesi %70 seviyesine çıkardığımda (ki o seste hiç bir zaman müzik dinlemem) seste en ufak bir bozulma yoktu.Sesin rengi tam istediğim kıvamdaydı.Muhtemelen alacağım 8511'i.

quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

ikinci el olursa evet biraz pahalı ama iyi.
    dinleyiniz imkanlar dahilinde...
    lambalı amfi de süper bir şey. her lambalı amfiyi sevmem ama.

lambalı amfinin ne farkı var hala anlamadım. yani lambası var onu biliyoruz ama ne işe yarıyor?

En kaba tabirle sesi daha doğal, daha az kayıpla üretiyor.Ama çok özel anfiler.yani kişiden kişiye değişiyor başarıları.Kimisi çok çok beğebirken kimisi kafadan eliyor.Yani durum diğer Stereo anfilerden ve A/V Receiverlardan biraz farklı.

Sayın cell, 9.6 lar 2 ay önce geldi ama gümrükte bekliyor.Fuar nedeniyle Ertekin gidip alamamış.9 Nisanda yani pazar günü fuar kapanıyor.Ertekin 1 hafta içerisinde gümrükten Wharfları çekip tüm bayilere dağıtacakmış.Yani bi aksilik olmazsa önümüzdeki haftasonu gelmiş olurlar.580$ liste fiyatı var.Nakitte 460$-480$ a alınır.En ucuz yine Active elektronikten alınır.6 çift rosewood rengi gelcekmiş Active'e.Ben 3 tane arkadaşa daha alacağım.Yani 4 çift alacağım bi aksilik olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 7 Nisan 2006; 22:36:41 >

• quote:

Sayın cell, 9.6 lar 2 ay önce geldi ama gümrükte bekliyor.Fuar nedeniyle Ertekin gidip alamamış.9 Nisanda yani pazar günü fuar kapanıyor.Ertekin 1 hafta içerisinde gümrükten Wharfları çekip tüm bayilere dağıtacakmış.Yani bi aksilik olmazsa önümüzdeki haftasonu gelmiş olurlar.580$ liste fiyatı var.Nakitte 460$-480$ a alınır.En ucuz yine Active elektronikten alınır.6 çift rosewood rengi gelcekmiş Active'e.Ben 3 tane arkadaşa daha alacağım.Yani 4 çift alacağım bi aksilik olmazsa.

sevgili killforyou, active'den kaça anlaştın? ertekinden daha ucuz olur mu? yardımların için teşekkürler...
  • kill,

bende 8522 ile 8511 arasında kaldım. türk müziği dinleyicisi olarak bana bununla ilgili tavsiyelerin ne olur. 8522 nin 11 den fazlası nedir, değer mi..??

tşk.

quote:

quote:

Çok saol arkadasım ... bunların fiyatlar nası seyrediyor dıyecegımde once bı gırıp gezeyım model bakayım tekrar tesekk.

2. el en ucuz anfisi ortalama 2500$ dan başlar.Hemen hemen tamamı Hi-End ve Top-End sınıfına girer.Bu kadarına girme bence, eğer dinlediysen al denonu kurtul bu virüsten.Bende stereo almak üzereyim.marantz 7200 ile onkyo 8511 arasında gidip geliyorum.Aslında tüm veriler marantz diyor, ama benim kulağım onkyo 8511 diyor.2 hafta içerisinde gümrükten wharf 9.6 larında gelmesiyle birlikte toplayacağım sistemi inşallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.