Şimdi Ara

harley davidson bot gerçekten ağır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
20.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta yazdığı gibi herkes ağır diyor alasım var ama kullananlardan yorum bekliyorum?

• ap
  • Ağırlığından ziyada almamanı tavsiye ederim. (benim görüşüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Ağırlığından ziyada almamanı tavsiye ederim. (benim görüşüm)

allah allah, birçok arkadaşım memnun sen neden tavsiye etmiyorsun?
  • quote:

Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben gecen sene aldim 2 senedir giyiyorum yani. Agir degil alisiyorsun ama tabani duz, kayiyorsun.

• Biraz ağırdırlar ama güzeldir aynı zamanda. Karda kayabilirsin, tabandan galiba. Uzun mesafelerde pek gitmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bende bunu begendim alsam mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Hocam ben gecen sene aldim 2 senedir giyiyorum yani. Agir degil alisiyorsun ama tabani duz, kayiyorsun.

merhabalar, sizdeki nubuk mu yağlı deri mi yoksa crazy deri mi? Ben nubuk olanı beğendim de.
    Kayma sorunu sanırım çoğu botta var lakin bu bot soğuğu içeri alıyor mu asıl merak ettiğim o? Mecburen buzda mıymıy yürüyoruz.
  • quote:

Ben de kayma problemi yüzünden çok kar yağan yerde oturuyorsan almamanı tavsiye ederim.Bende var eşek ölüsü gibi ağırlar , tank gibi tipi var sıcak tutuyor onda sorun yok ama altı buzda kaymaya müsait.Hatta ben bu harley i almadan önce bi kere kar yağmıştı dışarı adidasla çıkmıştım biraz kayıp dönecektim ayakları üşütmemek için.Bi arkadaş da benim şuan giydiğim harleyi giyiyordu ama sürekli düşüyordu adam.10 dk ayakta duramadı bayırda filan düştü götünün üstüne sürekli , ben de 1 kere bile kaymadım asıl benim yerden kalkamamam gerekirdi.

Benim oturduğum yerde çok kar yağmıyor yağsa da birkaç gün duruyor gidiyor sonra kuru soğuk , ben biraz da tipi yüzünden tercih ettim.Harley in başka modelleri belki kaymama konusunda daha başarılıdır onu bilemiyorum.

Bi de çok yol katediyosan yürümek işkence haline geliyor , bir süre sonra ayaklar alışıyor ama sürekli giymek ve çok yürürken de rahat etmek için sağlam bacaklara sahip olmak lazım.

Ama çok karlı yerde oturmuyorsan ve ağırlığı dert etmeyeceksen en karizma gözüken bot harleydir bana göre , dar kotla müthiş oluyor.Alıp da giydiğimde bir kere soğuk hissetmişliğim yoktur , dışarda tipi olsun ayaklarım yaz günü gibi sıcak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 15 Aralık 2013; 20:05:40 >

• 1 hafta giyindim şekli hemen bozuldu saldı kendini bu nedenle bot ayağıma büyük geliyor artık + ayağı hiç sıcak tutmuyor yerde kar yok ayağım buz kesti resmen geçen gün.
  • quote:

1 hafta giyindim şekli hemen bozuldu saldı kendini bu nedenle bot ayağıma büyük geliyor artık + ayağı hiç sıcak tutmuyor yerde kar yok ayağım buz kesti resmen geçen gün.

Sen harley giydiğine yada gerçek harley giydiğine emin misin çakma bot satmış olmasınlar ? Resmini atabilir misin yada linkini hangi modeli aldıysan ?

Bu botu insanlar senelerce giyiyor tank gibidir , ilk defa senden duydum 1 haftada şekli bozuldu yamuldu gibi şeyleri.Belki de yanlış numara giyiyor olabilirsin.Çok saçma geldi anlattığın şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

Hocam ben gecen sene aldim 2 senedir giyiyorum yani. Agir degil alisiyorsun ama tabani duz, kayiyorsun.

merhabalar, sizdeki nubuk mu yağlı deri mi yoksa crazy deri mi? Ben nubuk olanı beğendim de.
    Kayma sorunu sanırım çoğu botta var lakin bu bot soğuğu içeri alıyor mu asıl merak ettiğim o? Mecburen buzda mıymıy yürüyoruz.

Turunu bilmiyorum ama nubuk sanirim, gibson modeli. Sicak tutuyor ben cok memnunum.

• Ayda dünya yer çekimi varmış gibi gezersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

1 hafta giyindim şekli hemen bozuldu saldı kendini bu nedenle bot ayağıma büyük geliyor artık + ayağı hiç sıcak tutmuyor yerde kar yok ayağım buz kesti resmen geçen gün.

Sen harley giydiğine yada gerçek harley giydiğine emin misin çakma bot satmış olmasınlar ? Resmini atabilir misin yada linkini hangi modeli aldıysan ?

Bu botu insanlar senelerce giyiyor tank gibidir , ilk defa senden duydum 1 haftada şekli bozuldu yamuldu gibi şeyleri.Belki de yanlış numara giyiyor olabilirsin.Çok saçma geldi anlattığın şey.

Hocam botun resmini çekip geliyorum hemen bir 10 dk bekleyin valla çok canımı sıktı o kadar para verdim daha 1 ay oldu alalı 1 hafta giydim ayakkabı ne hale geldi. Bu arada YKM mağazasından aldım 240tl fiyatı.

• quote:

quote:

Ben de kayma problemi yüzünden çok kar yağan yerde oturuyorsan almamanı tavsiye ederim.Bende var eşek ölüsü gibi ağırlar , tank gibi tipi var sıcak tutuyor onda sorun yok ama altı buzda kaymaya müsait.Hatta ben bu harley i almadan önce bi kere kar yağmıştı dışarı adidasla çıkmıştım biraz kayıp dönecektim ayakları üşütmemek için.Bi arkadaş da benim şuan giydiğim harleyi giyiyordu ama sürekli düşüyordu adam.10 dk ayakta duramadı bayırda filan düştü götünün üstüne sürekli , ben de 1 kere bile kaymadım asıl benim yerden kalkamamam gerekirdi.

Benim oturduğum yerde çok kar yağmıyor yağsa da birkaç gün duruyor gidiyor sonra kuru soğuk , ben biraz da tipi yüzünden tercih ettim.Harley in başka modelleri belki kaymama konusunda daha başarılıdır onu bilemiyorum.

Bi de çok yol katediyosan yürümek işkence haline geliyor , bir süre sonra ayaklar alışıyor ama sürekli giymek ve çok yürürken de rahat etmek için sağlam bacaklara sahip olmak lazım.

Ama çok karlı yerde oturmuyorsan ve ağırlığı dert etmeyeceksen en karizma gözüken bot harleydir bana göre , dar kotla müthiş oluyor.Alıp da giydiğimde bir kere soğuk hissetmişliğim yoktur , dışarda tipi olsun ayaklarım yaz günü gibi sıcak oluyor.

http://www.zizigo.com/harley-davidson-gibson-siyah-gunluk-bot-025m0109-1
    Beğendiğim model bu, valla umarım kayıp düşmem ya altı lastik sanırım o kadar kaymaması lazım arkadaş nasıl yürüyormuş senin
    Ankarada öğrenciyim ayaklarım ve ellerim terler, eller için ameliyat oldum ama ayaklarım hala biraz terliyor, yani soğuk yerse buz gibi oluyorlar. O yüzden soğuk kesinlikle geçirmemeli kaymamak için de dediğim gibi mıymıy yürüyorum
    Yürümeyi severim aslında o yüzden sağlam bot arıyorum, yoksa şu anki botum da çok yürümezsem fena değil.

@club marina
    Sen de soğuk geçiriyor diyorsun anlamadım valla.
    Edit: Ben de annemlerle falan konuştum ykm'den al diyorlardı tesadüfe bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 15 Aralık 2013; 20:12:07 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam botun resmini çekip geliyorum hemen bir 10 dk bekleyin valla çok canımı sıktı o kadar para verdim daha 1 ay oldu alalı 1 hafta giydim ayakkabı ne hale geldi. Bu arada YKM mağazasından aldım 240tl fiyatı.

Valla 60-70 liralık botlar bile en kötü bir kışı çıkarıyorlar , gerçekten harley bu kadar kısa sürede nasıl dediğin gibi olur anlayamadım.O paraya gerçek olmayanını satmaya da cesaret edemezler heralde , merak ettim noldu da böyle oldu.

• quote:

quote:

quote:

Turunu bilmiyorum ama nubuk sanirim, gibson modeli. Sicak tutuyor ben cok memnunum.

Siz nerde oturuyordunuz hangi ilde? Mesela ankarada kar yağdığında dockers botum fena değildi lakin ertesi günler yerler buz tutup hava soğuyunca ayakakabının içi buz kesti resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 15 Aralık 2013; 20:14:41 >

• Bunu almaya karar verdim gibi. Ama bu indirim işini nasıl yapabilirim? Çek falan alıp fiyatı düşürüyor ya bazıları. Hiç anlamam bu işlerden. Yardım edecek var mı bana?

• quote:

quote:

quote:

http://www.zizigo.com/harley-davidson-gibson-siyah-gunluk-bot-025m0109-1
    Beğendiğim model bu, valla umarım kayıp düşmem ya altı lastik sanırım o kadar kaymaması lazım arkadaş nasıl yürüyormuş senin
    Ankarada öğrenciyim ayaklarım ve ellerim terler, eller için ameliyat oldum ama ayaklarım hala biraz terliyor, yani soğuk yerse buz gibi oluyorlar. O yüzden soğuk kesinlikle geçirmemeli kaymamak için de dediğim gibi mıymıy yürüyorum
    Yürümeyi severim aslında o yüzden sağlam bot arıyorum, yoksa şu anki botum da çok yürümezsem fena değil.

@club marina
    Sen de soğuk geçiriyor diyorsun anlamadım valla.
    Edit: Ben de annemlerle falan konuştum ykm'den al diyorlardı tesadüfe bak.

Bendeki de bunun kahverengisi var.Arkadaşın soğuk geçiriyor demesi tamamen sıradışı bir durum , ekşideki yada başka sitelerdeki harley yorumlarını okursan botun güvenilir olma sebeplerinden biri zaten botun içi ile dışının başka bi boyuttaymış gibi izole olması ve botun tank gibi olması.Ben de almadan önce nette çok yorum okudum ve çevremdekiler de asla soğuk geçirmediğini (su filan zaten bahsetmeye gerek yok nasıl girecek onun içine) söylüyorlardı ben de aldım 1 seneyi geçiyor , tipinde ve performansında en ufak değişiklik olmadı.

Belki arkadaş gerçek bir harley botla bu sorunu yaşıyordur belki hatalı üretim gibi birşey olabilir , ama senin linkini attığın modelde hiç bu sorunları duymadım , genelde de çevremde bu modeli görüyordum ben de bunu aldım pişman değilim yine olsa yine alırım aldırırım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.