Şimdi Ara

harley davidson bot gerçekten ağır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
20.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

http://www.boyner.com.tr/ProductDetail.aspx?ProductId=677878&ProductCode=516604770&ProductCategoryId=100000297&ProductCategoryId1=509004

Bu botu önerir misiniz? Birde boynere gidip mağazadan almayı düşünüyorum. Fiyatta nasıl bir indirim yapabilirim?

Bendeki model şu ;

http://modelleriniz.com/modeller/ha/harley-davidson-bot-modelleri-3.jpg

Senin linkini verdiğinin altı biraz daha tırtıklı benimkinden daha az kayar gibi gözüküyor.Bendeki modelde hiç sorun yaşamadım yukarıda da anlattım , alan arkadaşlarım da benim modelden aldılar.Şu bilek kısmındaki arması değişik olanı alan da var onda da aynı bir sorun duymadım okulda.

Açıkçası ben diğer botlar yerine harleyi görüntüsü yüzünden tercih ettim.Senin linkteki botu mesela dar bi kotla giydiğinde hoşuna gitmeyebilir , benim resmini attığım bot çok daha karizmatik duruyor.Bunu dert etmeyip sadece performansı benim için önemli harley olması yeterli diyorsan alabilirsin.Alabilirsin derken benim o model hakkında bi tecrübem yok giyen birinden de ne olduğunu duymadım o anlamda alabilirsin diyorum.

Burda karizmatik duruyor derken bu bana göre tabi , belki sen linkini attığın beğenmişsindir benimkini beğenmemişsindir , o manada.

Senin ki de çok güzel duruyor aslında.

quote:

Şu bilek kısmındaki arması değişik olanı alan da var onda da aynı bir sorun duymadım okulda.

Bu kısmı pek anlamadım.

Bende görüntüsü çok hoşuma gittiği için almak istiyorum. Dar kotla neden hoş gitmesin ki? :D Tabi dediğin gibi zevk meselesi kişiden kişiye göre değişiyor.

Birde sende olanın linki var mı? Bir inceliyim diyorum. Fiyatını vs. Sen galiba mağazaya gidip aldın?

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/harley-davidson-gibson-erkek-bot-97327031

Ben düzce'de öyle gezerken denk geldim de aldım , mağazada denedim , internetten alma riskine girmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

Evet ağırlar. İlk giydiğimde ağırlığından ziyade topukları çok rahatsız etmişti beni. Ama kısa sürede alışıyorsun. Yalnız yokuş çıkarken tam bir eziyete dönüşüyorlar demedi deme Bende de gibson modeli var
     harley davidson bot gerçekten ağır mı?

topuk ve olayını açıklar mısın biraz

Bana yüksek gelmişti topukları ilk aldığımda bir garip hissetmiştim yürürken? Sonradan alışıyorsun tabi normal bir şekilde yürüyorsun bu arada ayağı vurabiliyor ayakkabı. Ayağının şeklini aldıktan sonra vurma problemi kalmıyor, bana biraz acı çektirdi yani Yeni alırsanız ayağımı vuruyor diye hemen iade etmeyin ayağınıza alışsın biraz zaman tanıyın.

Ağırlık olarak kaç kilodur yani bu botlar, aşağıda birisi daha ağırlığından yakınmış 10 dakka yürüdüm yoruldum diye yani gerçekten merak ediyorum abartıldığı kadar var mı? Nasıl olsa deneyeceğim ama gidip de orda rezil olmayalım bi bakıyon kıpırdatamıyom ayağımı falan :P

• Bence gereksiz.Scoteer aldım bu sene gayet memnunum ayakkabı hiç kaymadı.Çok rahat saatlerce giy ayağın ağrımıyor.Benim ki kısa bot normal spor ayakkabı gibi duruyor ama botun dibi yanı.
  • Okadar abartı değil ayağını kıpırdatamayacak kadar Tam bir şey söyleyemem ama ikisi birlikte şöyle 2 yada 2.5 kg gelir sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermaeus Mora -- 16 Aralık 2013; 19:58:41 >
  • quote:

Okadar abartı değil ayağını kıpırdatamayacak kadar Tam bir şey söyleyemem ama ikisi birlikte şöyle 2 yada 2.5 kg gelir sanırım?

buzda gerçekten o kadar kayıyor mu peki?
    Herkes kayıyor diyor tabanı düz olduğundan.
  • Şahsen kullanıyorum memnunum. Buz da hafif kayıyor ama sağlam basarsan pek bişey olmuyor. Tek sıkıntısı ağır ama ayağın gram üşümüyor. Tabanı kalın.
    Onun dışında duruşu yeter
  • quote:

quote:

Okadar abartı değil ayağını kıpırdatamayacak kadar Tam bir şey söyleyemem ama ikisi birlikte şöyle 2 yada 2.5 kg gelir sanırım?

Evet malesef karda buzda kayma yapıyor dikkatli yürümek lazım. Ama ayağını yere sertçe vurarak yürürsen buz kırılır ve kayma olmaz al sana kaymanın çözümü

• bikereliğine babama veriştim, otobüsle dönmüş eve yürüyememiş
  • quote:

quote:

quote:

Evet malesef karda buzda kayma yapıyor dikkatli yürümek lazım. Ama ayağını yere sertçe vurarak yürürsen buz kırılır ve kayma olmaz al sana kaymanın çözümü

gerçekten yaratıcı bir yöntem
    Valla karda buzda cat iyi diyorlar o yüzden ikilemdeyim.

• Cat aldim geçen markafoniden 130 a felan gayet iyi tank gibi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bişey sorucaktım ben "Harley Davidson Laconia" modelinden almayı düşünüyorum da gerçek olup olmadığını nasıl anlayabilirim ve tavsiye edermisiniz?
    Birşey dah asormak istiyorum ağırlığı net kaç Kg bilgisi olan mesaj atabilirmi ?

harley davidson bot gerçekten ağır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes7474 -- 30 Aralık 2014; 12:31:03 >
  • İZMİRİN BOTLARI ALIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmirin botları alır derken

• enes7474 E kullanıcısına yanıt
    Arkadaş izmir sevdalısı

• Ağır + herkes de var.
  • yahu şöyle çok çok kaliteli. dünyanın en kaliteli markaları arasında gösterilen bir bot önerebilir misiniz?. 150 TL bütçem var. çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Ağırlığından ziyada almamanı tavsiye ederim. (benim görüşüm)

allah allah, birçok arkadaşım memnun sen neden tavsiye etmiyorsun?

sen nası izmirlisin

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Made in turkey haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

yahu şöyle çok çok kaliteli. dünyanın en kaliteli markaları arasında gösterilen bir bot önerebilir misiniz?. 150 TL bütçem var. çok teşekkürler

Çok çok kaliteli ve 150 lira :))) sen 500 lirayi koy cebe ve MERELL al ! Parcalayamazsin ayakkabilarini.

• Ağır

Iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.