Şimdi Ara

harley davidson bot gerçekten ağır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
20.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: The North Remembers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: club marina

Ağırlığından ziyada almamanı tavsiye ederim. (benim görüşüm)

Ben de kayma problemi yüzünden çok kar yağan yerde oturuyorsan almamanı tavsiye ederim.Bende var eşek ölüsü gibi ağırlar , tank gibi tipi var sıcak tutuyor onda sorun yok ama altı buzda kaymaya müsait.Hatta ben bu harley i almadan önce bi kere kar yağmıştı dışarı adidasla çıkmıştım biraz kayıp dönecektim ayakları üşütmemek için.Bi arkadaş da benim şuan giydiğim harleyi giyiyordu ama sürekli düşüyordu adam.10 dk ayakta duramadı bayırda filan düştü götünün üstüne sürekli , ben de 1 kere bile kaymadım asıl benim yerden kalkamamam gerekirdi.

Benim oturduğum yerde çok kar yağmıyor yağsa da birkaç gün duruyor gidiyor sonra kuru soğuk , ben biraz da tipi yüzünden tercih ettim.Harley in başka modelleri belki kaymama konusunda daha başarılıdır onu bilemiyorum.

Bi de çok yol katediyosan yürümek işkence haline geliyor , bir süre sonra ayaklar alışıyor ama sürekli giymek ve çok yürürken de rahat etmek için sağlam bacaklara sahip olmak lazım.

Ama çok karlı yerde oturmuyorsan ve ağırlığı dert etmeyeceksen en karizma gözüken bot harleydir bana göre , dar kotla müthiş oluyor.Alıp da giydiğimde bir kere soğuk hissetmişliğim yoktur , dışarda tipi olsun ayaklarım yaz günü gibi sıcak oluyor.

http://www.zizigo.com/harley-davidson-gibson-siyah-gunluk-bot-025m0109-1
    Beğendiğim model bu, valla umarım kayıp düşmem ya altı lastik sanırım o kadar kaymaması lazım arkadaş nasıl yürüyormuş senin
    Ankarada öğrenciyim ayaklarım ve ellerim terler, eller için ameliyat oldum ama ayaklarım hala biraz terliyor, yani soğuk yerse buz gibi oluyorlar. O yüzden soğuk kesinlikle geçirmemeli kaymamak için de dediğim gibi mıymıy yürüyorum
    Yürümeyi severim aslında o yüzden sağlam bot arıyorum, yoksa şu anki botum da çok yürümezsem fena değil.

@club marina
    Sen de soğuk geçiriyor diyorsun anlamadım valla.
    Edit: Ben de annemlerle falan konuştum ykm'den al diyorlardı tesadüfe bak.

Bendeki de bunun kahverengisi var.Arkadaşın soğuk geçiriyor demesi tamamen sıradışı bir durum , ekşideki yada başka sitelerdeki harley yorumlarını okursan botun güvenilir olma sebeplerinden biri zaten botun içi ile dışının başka bi boyuttaymış gibi izole olması ve botun tank gibi olması.Ben de almadan önce nette çok yorum okudum ve çevremdekiler de asla soğuk geçirmediğini (su filan zaten bahsetmeye gerek yok nasıl girecek onun içine) söylüyorlardı ben de aldım 1 seneyi geçiyor , tipinde ve performansında en ufak değişiklik olmadı.

Belki arkadaş gerçek bir harley botla bu sorunu yaşıyordur belki hatalı üretim gibi birşey olabilir , ama senin linkini attığın modelde hiç bu sorunları duymadım , genelde de çevremde bu modeli görüyordum ben de bunu aldım pişman değilim yine olsa yine alırım aldırırım.

Abi çok iyi gazladın vallaha çıkıp alırdım şimdi ama kart 17sinde dönüyor
    Ben biraz zayıf olduğumdan ağırlığını dert ettim de gidip deneyince görürüz artık onu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 15 Aralık 2013; 20:21:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ağırlığından ziyada almamanı tavsiye ederim. (benim görüşüm)

Ben de kayma problemi yüzünden çok kar yağan yerde oturuyorsan almamanı tavsiye ederim.Bende var eşek ölüsü gibi ağırlar , tank gibi tipi var sıcak tutuyor onda sorun yok ama altı buzda kaymaya müsait.Hatta ben bu harley i almadan önce bi kere kar yağmıştı dışarı adidasla çıkmıştım biraz kayıp dönecektim ayakları üşütmemek için.Bi arkadaş da benim şuan giydiğim harleyi giyiyordu ama sürekli düşüyordu adam.10 dk ayakta duramadı bayırda filan düştü götünün üstüne sürekli , ben de 1 kere bile kaymadım asıl benim yerden kalkamamam gerekirdi.

Benim oturduğum yerde çok kar yağmıyor yağsa da birkaç gün duruyor gidiyor sonra kuru soğuk , ben biraz da tipi yüzünden tercih ettim.Harley in başka modelleri belki kaymama konusunda daha başarılıdır onu bilemiyorum.

Bi de çok yol katediyosan yürümek işkence haline geliyor , bir süre sonra ayaklar alışıyor ama sürekli giymek ve çok yürürken de rahat etmek için sağlam bacaklara sahip olmak lazım.

Ama çok karlı yerde oturmuyorsan ve ağırlığı dert etmeyeceksen en karizma gözüken bot harleydir bana göre , dar kotla müthiş oluyor.Alıp da giydiğimde bir kere soğuk hissetmişliğim yoktur , dışarda tipi olsun ayaklarım yaz günü gibi sıcak oluyor.

http://www.zizigo.com/harley-davidson-gibson-siyah-gunluk-bot-025m0109-1
    Beğendiğim model bu, valla umarım kayıp düşmem ya altı lastik sanırım o kadar kaymaması lazım arkadaş nasıl yürüyormuş senin
    Ankarada öğrenciyim ayaklarım ve ellerim terler, eller için ameliyat oldum ama ayaklarım hala biraz terliyor, yani soğuk yerse buz gibi oluyorlar. O yüzden soğuk kesinlikle geçirmemeli kaymamak için de dediğim gibi mıymıy yürüyorum
    Yürümeyi severim aslında o yüzden sağlam bot arıyorum, yoksa şu anki botum da çok yürümezsem fena değil.

@club marina
    Sen de soğuk geçiriyor diyorsun anlamadım valla.
    Edit: Ben de annemlerle falan konuştum ykm'den al diyorlardı tesadüfe bak.

Bendeki de bunun kahverengisi var.Arkadaşın soğuk geçiriyor demesi tamamen sıradışı bir durum , ekşideki yada başka sitelerdeki harley yorumlarını okursan botun güvenilir olma sebeplerinden biri zaten botun içi ile dışının başka bi boyuttaymış gibi izole olması ve botun tank gibi olması.Ben de almadan önce nette çok yorum okudum ve çevremdekiler de asla soğuk geçirmediğini (su filan zaten bahsetmeye gerek yok nasıl girecek onun içine) söylüyorlardı ben de aldım 1 seneyi geçiyor , tipinde ve performansında en ufak değişiklik olmadı.

Belki arkadaş gerçek bir harley botla bu sorunu yaşıyordur belki hatalı üretim gibi birşey olabilir , ama senin linkini attığın modelde hiç bu sorunları duymadım , genelde de çevremde bu modeli görüyordum ben de bunu aldım pişman değilim yine olsa yine alırım aldırırım.

Abi çok iyi gazladın vallaha çıkıp alırdım şimdi ama kart 17sinde dönüyor
    Ben biraz zayıf olduğumdan ağırlığını dert ettim de gidip deneyince görürüz artık onu da.

Valla benim gazımla aldığında arkadaşa olan şey sana da olmasın orjinal olup olmadığından emin ol.İnternetten almak numara açısından biraz sakat olabiliyor.Deneyip hangi numara ayağına en iyi oturuyorsa almak en iyisi o yüzden mağazadan al almışken.Arkadaş 1 haftada şöyle bozuldu böyle oldu diyince şaşırdım , forumda çok harley konusu gördüm hiç böyle birşey yazılmamıştı.50 liraya bot alsan bile birkaç hafta orası burası patlamadan gider yani harley nasıl 1 haftada o hale gelebilir ?

Sen yine de almadan önce forumda başka konular aç görüş al , senin modelden alan çok insan var forumda konulardan biliyorum.Nerden almışlar nolmuş iyice öğren , bu botu istediğinden o ağırlıkla yürümenin sıkıntı olmayacağından da emin olduktan sonra al derim çünkü harley yerine hafif ama tipi güzel olan bu fiyatlarda başka botlar da var.

• giydiğim ilk gün ayağıma fena vurmuştu otobüste falan sanki düşecek gibi hissediyordum tabanı çok yüksek, bir de araba kullanırken sıkıntı çıkarıyor bana rahat kullanamıyorum arabayı epey ağır yani, alışıyorsun ama zamanla bence alınabilir
  • Ankarada alıp memnun olanlar varsa nereden aldılar?
  • quote:

başlıkta yazdığı gibi herkes ağır diyor alasım var ama kullananlardan yorum bekliyorum?

ilk hafta ağırdır sonra normal ağırlık gelir ben 2 yıldan beri giyiyorum çabuk yıprattığım halde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mz~

Hocam ben gecen sene aldim 2 senedir giyiyorum yani. Agir degil alisiyorsun ama tabani duz, kayiyorsun.

merhabalar, sizdeki nubuk mu yağlı deri mi yoksa crazy deri mi? Ben nubuk olanı beğendim de.
    Kayma sorunu sanırım çoğu botta var lakin bu bot soğuğu içeri alıyor mu asıl merak ettiğim o? Mecburen buzda mıymıy yürüyoruz.

nubuk, yağlı ve crazy deri nasıl oluyordu?
  • Biraz geç kaldım işim çıktı kusura bakmayın

harley davidson bot gerçekten ağır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

quote:

Hocam ben gecen sene aldim 2 senedir giyiyorum yani. Agir degil alisiyorsun ama tabani duz, kayiyorsun.

merhabalar, sizdeki nubuk mu yağlı deri mi yoksa crazy deri mi? Ben nubuk olanı beğendim de.
    Kayma sorunu sanırım çoğu botta var lakin bu bot soğuğu içeri alıyor mu asıl merak ettiğim o? Mecburen buzda mıymıy yürüyoruz.

yukarda boyner linki verdim bir postta orda 3 çeşit bot var, siyah siyah ve kahverengi.
    siyahların biri nubuk biri yağlı deri, kahverengi olan da crazy deri.
    Farklarını ben de bilmiyorum araştırıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

yukarda boyner linki verdim bir postta orda 3 çeşit bot var, siyah siyah ve kahverengi.
    siyahların biri nubuk biri yağlı deri, kahverengi olan da crazy deri.
    Farklarını ben de bilmiyorum araştırıyorum

Tek fark görüntüsüdür bence. Nubuk ve crazy iyiymiş. Yağlı deri çok çocukça duruyor.

• http://www.boyner.com.tr/ProductDetail.aspx?ProductId=677878&ProductCode=516604770&ProductCategoryId=100000297&ProductCategoryId1=509004

Bu botu önerir misiniz? Birde boynere gidip mağazadan almayı düşünüyorum. Fiyatta nasıl bir indirim yapabilirim?
  • quote:

Biraz geç kaldım işim çıktı kusura bakmayın

Ben de orası burası yamulmuş yıpranmış halde ss bekliyodum , bi sorun göremedim botlar da orjinal gözüküyor.

• 2 hafta oldu alalı pişman oldum açıkcası,hiç rahat degıl fazla agır yurümesı zor araba kullanırken bıle sıkıntı tavsıye etmıyorum.
  • quote:

http://www.boyner.com.tr/ProductDetail.aspx?ProductId=677878&ProductCode=516604770&ProductCategoryId=100000297&ProductCategoryId1=509004

Bu botu önerir misiniz? Birde boynere gidip mağazadan almayı düşünüyorum. Fiyatta nasıl bir indirim yapabilirim?

Bendeki model şu ;

http://modelleriniz.com/modeller/ha/harley-davidson-bot-modelleri-3.jpg

Senin linkini verdiğinin altı biraz daha tırtıklı benimkinden daha az kayar gibi gözüküyor.Bendeki modelde hiç sorun yaşamadım yukarıda da anlattım , alan arkadaşlarım da benim modelden aldılar.Şu bilek kısmındaki arması değişik olanı alan da var onda da aynı bir sorun duymadım okulda.

Açıkçası ben diğer botlar yerine harleyi görüntüsü yüzünden tercih ettim.Senin linkteki botu mesela dar bi kotla giydiğinde hoşuna gitmeyebilir , benim resmini attığım bot çok daha karizmatik duruyor.Bunu dert etmeyip sadece performansı benim için önemli harley olması yeterli diyorsan alabilirsin.Alabilirsin derken benim o model hakkında bi tecrübem yok giyen birinden de ne olduğunu duymadım o anlamda alabilirsin diyorum.

Burda karizmatik duruyor derken bu bana göre tabi , belki sen linkini attığın beğenmişsindir benimkini beğenmemişsindir , o manada.

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

2 hafta oldu alalı pişman oldum açıkcası,hiç rahat degıl fazla agır yurümesı zor araba kullanırken bıle sıkıntı tavsıye etmıyorum.

İnternetten alanların çoğu bunu diyor.Bot gerçekten ağır ve ben de alışmış olmama rağmen araba kullanırken sıkıntı çıkarabiliyor.Mağazada deneyip ağırlığını test etmek bi yürümek vs. bu yüzden önemli.Giyen herkes de harleylerin çok ağır olduğunu söyler , bilir.
  • benim arkadas 5 kilo diyor ama bilmiyorum hizli yuruyemiyor ayaginda onlar varken zira benim cat colorado ile dr rahat yuruyemiyorsun ama agir genel olarak ele alirsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

http://www.boyner.com.tr/ProductDetail.aspx?ProductId=677878&ProductCode=516604770&ProductCategoryId=100000297&ProductCategoryId1=509004

Bendeki model şu ;

http://modelleriniz.com/modeller/ha/harley-davidson-bot-modelleri-3.jpg

Senin linkini verdiğinin altı biraz daha tırtıklı benimkinden daha az kayar gibi gözüküyor.Bendeki modelde hiç sorun yaşamadım yukarıda da anlattım , alan arkadaşlarım da benim modelden aldılar.Şu bilek kısmındaki arması değişik olanı alan da var onda da aynı bir sorun duymadım okulda.

Açıkçası ben diğer botlar yerine harleyi görüntüsü yüzünden tercih ettim.Senin linkteki botu mesela dar bi kotla giydiğinde hoşuna gitmeyebilir , benim resmini attığım bot çok daha karizmatik duruyor.Bunu dert etmeyip sadece performansı benim için önemli harley olması yeterli diyorsan alabilirsin.Alabilirsin derken benim o model hakkında bi tecrübem yok giyen birinden de ne olduğunu duymadım o anlamda alabilirsin diyorum.

Burda karizmatik duruyor derken bu bana göre tabi , belki sen linkini attığın beğenmişsindir benimkini beğenmemişsindir , o manada.

Senin ki de çok güzel duruyor aslında.

quote:

Şu bilek kısmındaki arması değişik olanı alan da var onda da aynı bir sorun duymadım okulda.

Bu kısmı pek anlamadım.

Bende görüntüsü çok hoşuma gittiği için almak istiyorum. Dar kotla neden hoş gitmesin ki? :D Tabi dediğin gibi zevk meselesi kişiden kişiye göre değişiyor.

Birde sende olanın linki var mı? Bir inceliyim diyorum. Fiyatını vs. Sen galiba mağazaya gidip aldın?

• Evet ağırlar. İlk giydiğimde ağırlığından ziyade topukları çok rahatsız etmişti beni. Ama kısa sürede alışıyorsun. Yalnız yokuş çıkarken tam bir eziyete dönüşüyorlar demedi deme Bende de gibson modeli var

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

Evet ağırlar. İlk giydiğimde ağırlığından ziyade topukları çok rahatsız etmişti beni. Ama kısa sürede alışıyorsun. Yalnız yokuş çıkarken tam bir eziyete dönüşüyorlar demedi deme Bende de gibson modeli var

topuk ve olayını açıklar mısın biraz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

Evet ağırlar. İlk giydiğimde ağırlığından ziyade topukları çok rahatsız etmişti beni. Ama kısa sürede alışıyorsun. Yalnız yokuş çıkarken tam bir eziyete dönüşüyorlar demedi deme Bende de gibson modeli var

topuk ve olayını açıklar mısın biraz

Bana yüksek gelmişti topukları ilk aldığımda bir garip hissetmiştim yürürken? Sonradan alışıyorsun tabi normal bir şekilde yürüyorsun bu arada ayağı vurabiliyor ayakkabı. Ayağının şeklini aldıktan sonra vurma problemi kalmıyor, bana biraz acı çektirdi yani Yeni alırsanız ayağımı vuruyor diye hemen iade etmeyin ayağınıza alışsın biraz zaman tanıyın.

• sakın almayın bundan ben almak için gittigimde giydim ve magazanın içinde gezerken yorudum ,sonra tımberland aldım 10kat daha rahat tavsiye etmem kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.