Şimdi Ara

Caterpillar bot mu Yeşil Kundura mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bot alacağım ama kararsız kaldım. Ayakkabıcıda bir Caterpillar(Cat) bir de Yeşil Kundura markalı bot var ikisinin de tipi aynı. Cat botu da yeşil kundura üretir dedi adam üstüne baktım etiketinde yeşil kundura yazıyor. Cat kaliteli olduğu için alacaktım ama Yeşil Kundura da su geçirmezlik garantisi var CAT için ise adam bu su geçirir dedi. yeşil kundura 180 lira cat ise 250 lira hangisini almalıyım yağmur çamurla çok uğraşacağım bu kış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeşil Kundura
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Yeşil Kundura

siz kullanıyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

bot alacağım ama kararsız kaldım. Ayakkabıcıda bir Caterpillar(Cat) bir de Yeşil Kundura markalı bot var ikisinin de tipi aynı. Cat botu da yeşil kundura üretir dedi adam üstüne baktım etiketinde yeşil kundura yazıyor. Cat kaliteli olduğu için alacaktım ama Yeşil Kundura da su geçirmezlik garantisi var CAT için ise adam bu su geçirir dedi. yeşil kundura 180 lira cat ise 250 lira hangisini almalıyım yağmur çamurla çok uğraşacağım bu kış

Klasik esnaf ağzı yapmış sana önerim greyder alman yerli üretim hem fabrikası çorumda 170tl civarı botları şuan 4. senesinde benim tarçın renkli.

Cat de kaliteli ama yarım yarım derilerden birleştirerek yapıyo ayakkabının tipi bozuluyo sevmiyorum sen git greyder al kendi mağazasından al yalnız.

• Uydurmuşta uydurmuş.
  • derindarbe200 D kullanıcısına yanıt
    yaşadığım şehirde marka satan sadece 2 ayakkabıcı var baktım greyder bulamadım hocam. 160 liraya yeşil kundura markasını aldım sarı renk

cevap verenlere teşekkürler

• The north face, jack wolfskin yada merell öneririm.
    Ha illa cat yada yeşil dersen yeşil kundura

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adidas mı Hummel mi? -Ayakkabı
    8 yıl önce açıldı
    Converse ayakkabılar rahat mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.