Şimdi Ara

'Harddisk erişim süresi düşüklüğü' hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ve büyük şok geliyor bakın bir dakika
    HDTune_Benchmark_SAMSUNG_SP2014N

ben diyordum mp3ler niye takılıyor bu sorunun nedeni nedir 10000 tane mp3 var içinde aktarmaya kalksam günler sürüyor çöümü nedir 0.6 mb normal bir rakam değil
    200 gb olan tek parçadır sadece data vardır içinde xp diğerinde
    arkadaşlar hard diski söküp baktım pata bir hard disk ide ile bağlı slave (jumper yok) biostanda ide 4 e bağlı yazıyor sorunumun çözümünü açıklayabilecek varm

yardımlarınızı bekliyorum depolama bölümünde cevap yazan yok o yüzden buraya açtım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cevap yokmu lütfen yardım
  • bağlantı kablolarını iyice gözden geçirdim herhangi bir sorun yok bağlantıda biosta var büyük ihtimal bilgisi olan yokmu

sata500 gb/ide 200 gb kullanıyorum

• Bozulan HardDisk'lerinizi Tamir Edin
    konusunu inceleyin.

HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım
    konusunu inceleyin.

Evet; bir problemin var, fakat test etmek yeterli değil. Tek SAMSUNG 8MB IDE 7200RPM SP2014N HDD bağlıyken test yapman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Bozulan HardDisk'lerinizi Tamir Edin
    konusunu inceleyin.

HD tune programlı ile harddisk testi resimli anlatım
    konusunu inceleyin.

Evet; bir problemin var, fakat test etmek yeterli değil. Tek SAMSUNG 8MB IDE 7200RPM SP2014N HDD bağlıyken test yapman lazım.

sorunda biraz daha derine indim biraz araştırma sonucu bunları gördüm
    samsung 200 gb hdd slave durumda sadece data yüklü internet üstünden araştırdım pio modunda ve
    değiştiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 28 Aralık 2008; 21:07:27 >

• pio modunda olsa dahi 0.6 mb çok düşük, ayrıca işlemci kullanımıda çok yüksek. Biosda PATA disklerin AUTO PIO yada UDMA çalışması için seçenekler vardır. Yanlışlıkla PIO da kalmış olabilir, onu auto ya ayarlayabilirsin. Anakartın chipset sürücüleri mutlaka kuru olsun. Birde everest den detaylı SS koyarsan daha açıklayıcı olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clarion

pio modunda olsa dahi 0.6 mb çok düşük, ayrıca işlemci kullanımıda çok yüksek. Biosda PATA disklerin AUTO PIO yada UDMA çalışması için seçenekler vardır. Yanlışlıkla PIO da kalmış olabilir, onu auto ya ayarlayabilirsin. Anakartın chipset sürücüleri mutlaka kuru olsun. Birde everest den detaylı SS koyarsan daha açıklayıcı olur.

valla ne yaptım ettimse sonuç yok verileri boşaltıp kullanmayacağım

aklıma takılan birşey var bu hard diskte gigabyteın orjinal kablosu var diyorum bir ihtimal olsada kablodan problem oluşurmu hard disk normal bir hard disk gibi çalışıyor ama inat eder gibi 0.6-1mb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  'Harddisk erişim süresi düşüklüğü' hakkında

HDD'yi başka makinada dene farklı sonuçlar alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.