Şimdi Ara

Hannibal Lecter vs Walter White

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet soru açık Sizce bu iki karakterden hangisi daha zeki akıllı ? Neden ? 2 diziyide izleyenler, izlemiş olanlar yorum yaparsa daha iyi olur

Hannibal Lecter

Walter White

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıçanadam -- 23 Nisan 2014; 18:07:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dr.hannibal lecter tabisi
  • Walter White
  • Walter White
  • Hannibal alır

• Zekalarını kullandıkları alanlar çok farklı kıyaslamak bence çok saçma olur. Ama hannibal'ın olaylarında tamamen kurgu var şansa hiçbizaman yer bırakmıyor bu yönüyle hannibal daha önde duruyo ama herzaman walter white reyiss diyorum
  • Walter White derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu biraz çelişkili bir cevap oldu ama neyse

• Hannibal tek atar Sonra yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Terminator

Hannibal tek atar Sonra yer

hannibal mangal yapar
  • BB hayranıyım, Walter White demek isterdim ama dersem fanboyluk yapmış olurum, haksızlık olur. İzleyenler bilir; olaylar walterın şansına gelişiyor, tesadüfen büyük şeyler oluyor vs. Bir şekilde bala döke yaşadı adam :) Daha doğrusu şöyle diyim; fırsatları değerlendirmede üstüne yok.

Ama kim daha zeki dersen Hannibal öne geçer. Kaç tane insan geçti elinden insaf.
  • Sherlock ikisini de havada alır

• quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

Bu biraz çelişkili bir cevap oldu ama neyse

Çok ayrı karakterler o yüzden ikisini kıyaslamak saçma geldi bana Norman Bates ile Hannibal olsa hannibal takla attırır
  • Hannibal dizisini izlemedim ama hannibal karakterini The Silence of the Lambs filminde izledim ve Antony Hopkins'in müthiş oyunculuğuyla karaktere hayran kaldım. Dizideki karakteri oynayan kişi de Antony Hopkins kadar iyi oynuyor mu ? Şimdi diziyi izlesem aynı oyunculuğu görmek isterim yoksa karaktere ısınamam.
  • Hannibal zeka olarak daha üstün biri.Walter'da olaylar walterın aleyhine gelişiyor genelde.Hannibal doktor olduğu için ve olayları manüpüle edebildiği için daha zeki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Hannibal dizisini izlemedim ama hannibal karakterini The Silence of the Lambs filminde izledim ve Antony Hopkins'in müthiş oyunculuğuyla karaktere hayran kaldım. Dizideki karakteri oynayan kişi de Antony Hopkins kadar iyi oynuyor mu ? Şimdi diziyi izlesem aynı oyunculuğu görmek isterim yoksa karaktere ısınamam.

Kişiye göre değişebilir ama,mads mikkelsen bence çok başarılı oynuyor.
  • hannibal arkasında iz bırakmıyor, bu haliyle güçlü, ama walter'ın da şakası olmaz, kafayı taktı mı gidicidir o adam
    walter daha cesurdur , gerçek hayattaki katillerler çetelerle yüzyüze, hannibal ise dışarı fazla adımını atmaz, anca evde ,az pişmiş biceps'le boudin noir yapadursun ,ev hanımı gibi
    ben will reyiz alır diyorum , ama beyni sağlam will reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Hannibal dizisini izlemedim ama hannibal karakterini The Silence of the Lambs filminde izledim ve Antony Hopkins'in müthiş oyunculuğuyla karaktere hayran kaldım. Dizideki karakteri oynayan kişi de Antony Hopkins kadar iyi oynuyor mu ? Şimdi diziyi izlesem aynı oyunculuğu görmek isterim yoksa karaktere ısınamam.

alakası yok , hopkins reyiz'in oyunculuğu hiçbirşeye değiştirilmez, jodie foster ablamızı da unutmamak lazım, hele o aksanıyla birleşince
    dizinin tek farkı , peşinde olan polisin oyunculuğu ve sahnelerdeki cinayet şekilleri

• bender82 kullanıcısına yanıt

• Hannibal yer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.