Bildirim
Hannibal Lecter vs Walter White
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dr.hannibal lecter tabisi -
Walter White -
Walter White -
Hannibal alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zekalarını kullandıkları alanlar çok farklı kıyaslamak bence çok saçma olur. Ama hannibal'ın olaylarında tamamen kurgu var şansa hiçbizaman yer bırakmıyor bu yönüyle hannibal daha önde duruyo ama herzaman walter white reyiss diyorum -
Walter White derim -
Bu biraz çelişkili bir cevap oldu ama neyse
Hannibal tek atar Sonra yer
-
quote:
Orijinalden alıntı: War Terminator
Hannibal tek atarSonra yer
hannibal mangal yapar -
BB hayranıyım, Walter White demek isterdim ama dersem fanboyluk yapmış olurum, haksızlık olur. İzleyenler bilir; olaylar walterın şansına gelişiyor, tesadüfen büyük şeyler oluyor vs. Bir şekilde bala döke yaşadı adam :) Daha doğrusu şöyle diyim; fırsatları değerlendirmede üstüne yok.
Ama kim daha zeki dersen Hannibal öne geçer. Kaç tane insan geçti elinden insaf. -
Sherlock ikisini de havada alır
quote:
Orijinalden alıntı: mıçanadam
Bu biraz çelişkili bir cevap oldu ama neyse
Çok ayrı karakterler o yüzden ikisini kıyaslamak saçma geldi banaNorman Bates ile Hannibal olsa hannibal takla attırır
-
Hannibal dizisini izlemedim ama hannibal karakterini The Silence of the Lambs filminde izledim ve Antony Hopkins'in müthiş oyunculuğuyla karaktere hayran kaldım. Dizideki karakteri oynayan kişi de Antony Hopkins kadar iyi oynuyor mu ? Şimdi diziyi izlesem aynı oyunculuğu görmek isterim yoksa karaktere ısınamam. -
Hannibal zeka olarak daha üstün biri.Walter'da olaylar walterın aleyhine gelişiyor genelde.Hannibal doktor olduğu için ve olayları manüpüle edebildiği için daha zeki -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Pacino
Hannibal dizisini izlemedim ama hannibal karakterini The Silence of the Lambs filminde izledim ve Antony Hopkins'in müthiş oyunculuğuyla karaktere hayran kaldım. Dizideki karakteri oynayan kişi de Antony Hopkins kadar iyi oynuyor mu ? Şimdi diziyi izlesem aynı oyunculuğu görmek isterim yoksa karaktere ısınamam.
Kişiye göre değişebilir ama,mads mikkelsen bence çok başarılı oynuyor. -
hannibal arkasında iz bırakmıyor, bu haliyle güçlü, ama walter'ın da şakası olmaz, kafayı taktı mı gidicidir o adam
walter daha cesurdur , gerçek hayattaki katillerler çetelerle yüzyüze, hannibal ise dışarı fazla adımını atmaz, anca evde ,az pişmiş biceps'le boudin noir yapadursun ,ev hanımı gibi
ben will reyiz alır diyorum , ama beyni sağlam will reyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Pacino
Hannibal dizisini izlemedim ama hannibal karakterini The Silence of the Lambs filminde izledim ve Antony Hopkins'in müthiş oyunculuğuyla karaktere hayran kaldım. Dizideki karakteri oynayan kişi de Antony Hopkins kadar iyi oynuyor mu ? Şimdi diziyi izlesem aynı oyunculuğu görmek isterim yoksa karaktere ısınamam.
alakası yok , hopkins reyiz'in oyunculuğu hiçbirşeye değiştirilmez, jodie foster ablamızı da unutmamak lazım, hele o aksanıyla birleşince
dizinin tek farkı , peşinde olan polisin oyunculuğu ve sahnelerdeki cinayet şekilleri
-
-
Hannibal yer
Benzer içerikler
- bet dizi yorum
- lost izlenir mi
- miami vice 1.sezon 1.bölüm izle
- lost ne anlatıyor
- lost'' dizisinin sonunu anlamadım
- rings of power 3. sezon ne zaman
- true detective 5. sezon ne zaman
- 2024 en iyi yabancı diziler
- berlin 2. sezon
- mini dizi önerileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X