Şimdi Ara

Captain Phillips ve Tom Hanks'in oyunculuğu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz Tom Hanks'in oyunculuğunu nasıl buldunuz ?

Bence muhteşem oynadı. Hele
    sondaki oyunculuğun da gerçekten göz yaşlarımı tutamadım.

İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin, yaşanmış bir hikayedir ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pollos -- 31 Ocak 2014; 19:56:59 >

• Bu akşam izledim filmi. Genel olarak beğendim ama ne yalan söyleyeyim Yabancı korku filmleri gibi yerimde duramayıp "Vursana vursana" diye söylendiğim çok oldu. 4 tane çırpı gibi herif neredeyse 15-20 kişinin olduğu gemide terör estiriyor. Mavi Marmara'da bile bizimkiler Allah ne verdiyse dalıyorlardı bunlar maşallah "Buyur abi. tamam abi." başka birşey yok. Pek gerçekçi bulmamakla birlikte filmi de zenci ile tom dayıyı da beğendim. 7/10 hakkıdır.
  • 2 gün önce izledim tarif ettiğin yerde aynen dediğin gibi oldu bana da tam arşivlik filmlerden.
    Ayrıca anlamadığım birşey var:

Madem bu gemiler böyle tehlikeli yerlere gönderiliyor neden mürettebat arasına silahlı bekçilere yer verilmiyor.Koca gemiyi 4 perişan adam elegeçirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 31 Ocak 2014; 20:50:46 >

• Aynen abi ya orası banada saçma geldi ama yaşanmış yani 4 adam koskoca gemiyi ele geçirebiliyormuş bunu öğrendim
  • berbat bi filmidi 10/4
  • Muhteşem bi film

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • film idare eder oyunculuk 10 numara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmi sinemada izlemiştim gerçek bir olaydan alıntı, çok güzel işlemişler olayı filme filmle beraber aynı aksiyonu yaşıyorsunuz aynı atmosferi soluyorsunuz sanki.

Tom Hanks'ın oyunculukta döktürdüğü bir film.
  • Ben filmi beğenmedim ama oyunculuğu her zamanki gibi iyiydi..
  • Film de güzel oyunculuğu da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Take That kullanıcısına yanıt
    10 üzerinden 4 ü hak etmiyor hocam. Nesini beğenmediniz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

2 gün önce izledim tarif ettiğin yerde aynen dediğin gibi oldu bana da tam arşivlik filmlerden.
    Ayrıca anlamadığım birşey var:

Madem bu gemiler böyle tehlikeli yerlere gönderiliyor neden mürettebat arasına silahlı bekçilere yer verilmiyor.Koca gemiyi 4 perişan adam elegeçirdi

Bildiğim kadarı ile gemilerde silahlı adam bulundurmaya karşı bir kanun var.

• tom hanks'li düşünürsek 10/9
    tom hanks'siz düşünürsek 10/5
  • Son sahnede aştı Tom abimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

film başlığına yorum yaptım ama madem sordun. bi kere inanılmaz uzatılmış gereksiz sıkıcı monoton diyaloglar var. aradaki 1 saatlik süre kesinlikle gereksiz. sonra ne bilim bi gerilim hissetmedim. adamlar kıytırık bi sandalla koca gemiyi rehin alıyor. gemide ne silah var ne güvenlik. korsanlarda zaten çelimsiz 2 tane tip. elvan abeylese ye benziyo liderleri. oyunculukları zaten facia. 4 bilemedin 5 olsun. millet tom hanks seviyor diye öve öve bitiremedi. benim özel bi ilgim yok tom hankse. sadece yeşil yolu izledim daha önce güzeldi. filmi izledim ama nasıl. ilk yarım 45 dk ya baktım sonra arada 1 saate yakın süreyi ileri sardım ve en son sahneyi izledim. aradaki bölümleri sardırarak geçti ama baktım hala saçma sapan monologlar aynı yerde sayıyor film bende izlemiş olmak için finale baktım

• Tom Hanks'in oyunculugu yine mukemmeldi. Inanilmaz bir oyuncu resmen izleyiciye işliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Take That

quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

film başlığına yorum yaptım ama madem sordun. bi kere inanılmaz uzatılmış gereksiz sıkıcı monoton diyaloglar var. aradaki 1 saatlik süre kesinlikle gereksiz. sonra ne bilim bi gerilim hissetmedim. adamlar kıytırık bi sandalla koca gemiyi rehin alıyor. gemide ne silah var ne güvenlik. korsanlarda zaten çelimsiz 2 tane tip. elvan abeylese ye benziyo liderleri. oyunculukları zaten facia. 4 bilemedin 5 olsun. millet tom hanks seviyor diye öve öve bitiremedi. benim özel bi ilgim yok tom hankse. sadece yeşil yolu izledim daha önce güzeldi. filmi izledim ama nasıl. ilk yarım 45 dk ya baktım sonra arada 1 saate yakın süreyi ileri sardım ve en son sahneyi izledim. aradaki bölümleri sardırarak geçti ama baktım hala saçma sapan monologlar aynı yerde sayıyor film bende izlemiş olmak için finale baktım

" adamlar kıytırık bi sandalla koca gemiyi rehin alıyor. gemide ne silah var ne güvenlik. korsanlarda zaten çelimsiz 2 tane tip. elvan abeylese ye benziyo liderleri. "

Hocam diğer yazdıklarınıza bişey diyemeceğim ama adamların kıytırık sandalla gemıyı rehin alması yaşanmış yani banada saçma geldi ama filmden sonra yaşanmış olduğuna bakınca sizin gibi düşünmedim, yani o düşünceniz yanlış.

• Pollos kullanıcısına yanıt
    spoilere basmadan önce bende aynını yazıcaktım..cidden duygulanıyor son sahnede insan..tom hanksin oyunculuguna diyecek yok rolle bütünleşiyor adam.

ve sandalla gemiye çıkma olayı gerçektir.2 ay somaliye aden körfezine göreve gittik askerlikte gemiyi gören geri çekiliyodu ama vardı yani.
  • yav biz gerçek değildir demiyoruz ama saçma sonuçta gerçektede olduysa saçma birşey olmuş. hadi onu geçtik daha sürükleyici olaabilirdi aama heralde sadece gerçek olay filme dökülmüş ondan baya sıkıcıydı film
  • Bekleyenler vardır belki, TR 6 kanal ses'li DUAL sürüm geldi....

General           : Captain.Phillips.2013.BluRay.1080p.DUAL.DTS.x264.CHD-HDA.mkv  
    Format : Matroska at 16.2 Mbps
    Length : 15.1 GiB for 2h 14mn 4s 72ms

Video #0 : AVC at 14.0 Mbps
    Aspect : 1920 x 800 (2.400) at 23.976 fps

Audio #0 : AC-3 at 640 Kbps
    Infos : 6 channels, 48.0 KHz
    Language : tr ( HDA )

Audio #1 : DTS at 1 509 Kbps
    Infos : 6 channels, 48.0 KHz
    Language : en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 5 Şubat 2014; 15:21:53 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.