Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikada çeşitli eyaletlerde çekiliyor.
  • bende bitirdim süperdi
  • Arkadaşlar dizi hakkında yorumlarınız nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Arkadaşlar dizi hakkında yorumlarınız nasıl?

bazı konularda pest dedirtsede yani hiç mi aklınızdan hannibal geçmiyor desekte..dizsi fena değil..özellikle hannibal tam bir karizm..:)) 60 ların havasında sakin kendi içinde tutarlı ama katil..:D
  • Diziyi cnbc e de bikac bolum izledim cok gergin bi dizi,bastan saglam bi sekilde baslamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde tek yaşıyorum bir çırpıda 3 bölüm izledim birazdan yatmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.Saygılar Mads Mikkelsen reyiz.Şimdi bunu 2 güne bitirsem sonra 2 ay kim bekleyecek o da var.
  • çekilen 4 film ile bağlantılı bir senaryo mu yoksa filmlerden kopuk mu devam edecek belki 2.sezonda görebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jansenac

çekilen 4 film ile bağlantılı bir senaryo mu yoksa filmlerden kopuk mu devam edecek belki 2.sezonda görebiliriz

Kuzularn sessizliği filminde öncesini anlatıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

Orijinalden alıntı: jansenac

çekilen 4 film ile bağlantılı bir senaryo mu yoksa filmlerden kopuk mu devam edecek belki 2.sezonda görebiliriz

Kuzularn sessizliği filminde öncesini anlatıyor .

gerçek sıralama bu şekildedir aynı star wars sıralaması gibi karışıktır

-1- Hannibal Rising (2007)
    -2- Red Dragon (2002)
    -3- The Silence of the Lambs (1991)
    -4- Hannibal (2001)

dizi red dragon öncesini anlatıyor zaten red dragon filminin hemen başında 10 dk içinde
    will graham hannibalı yakalamıştı
    . yani graham ile hannibalın nasıl tanıştığı vb. şeyler filmlerde yoktu. bu dizi bunu anlatıyor.

• İlk sezonu yeni bitirdim yukarıda ilk 3 bölümü izledim yazdığım mesajda kendi evimde tektim iyi ki kalan bölümleri tatile geldiğimde bitirmişim çünkü tek başımayken bitirmek pek akıl işi olmazmış zira dizinin psikolojik yönü çok kuvvetli.

Dizi görsel ve işitsel olarak şaheser ona laf yok ancak görsel ve işitsel olarak şaheser olan artık çok fazla dizi var.Bu dizinin olayı oyunculuk şaheseri olması.İsim olarak ne yer ne içer duymuşluğum var fakat Dr.Lecter karakterini içeren daha önceden hiçbir filmin tamamını izlemedim.Yani benim için Hannibal = Mikkelsen oldu.Dizide tüm oyunculuklar iyi Hugh Dancy de çok iyi alıp götürüyor fakat bir karakter var ki diziye girdikten sonra beni büyüledi.Gillian Anderson'ın oynadığı Dr. Bedelia Du Maurier karakteri dizinin en etkileyici sahnelerine imza attı benim adıma.Kadının tamamı bir ayar ses tonu ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun kanıtı ses tonu aynı kalıpta bu kadar kafada vurgulu konuşabilen bir karakter daha görmedim sen konuş ben sabaha kadar dinlerim modundayım o ne zaman sahne alsa.

Dizinin izlerken süzgeçten geçirip anlamlandırma aşaması çok kolay değil yani obaaa 1 bölüm Hannibal atayım modunda bir dizi değil çoğu zaman lan orda ne dedi acaba onu da mı demek istedi modundasınız bazen olmayacak şeyleri bile düşündürtüyor size Dr.Lecter'ın oynadığı kusursuz oyunlara çaresiz Will penceresinden bakmaya çalışmak bile başlı başına bir olay.Zaten son 5-6 bölümün psikolojik zorlama seviyesi çok yüksek çabuk etkilenen biri diziyi ters bir zamanda izlese yatağa idrar falan bırakabilir yalandan kabus görüyorum sanıp.

İlk sezon 9/10 çok net eğer bu kalite devam ederse zaten çok kısa zamanda dizi piyasasının tahtına göz diker.

• (öncelikle özür diliyorum diziyi karalamak için yazmıyorum izleyecek arkadaşlara uyarı gibi kendi görüşüme göre)

Manhunter (1986) red dragon ilk çevrimi arasında çok olmasada senaryo değişikliği var

bu dizi red dragon öncesini anlatıyor ama red dragonla bağlantı olmayacak sanırsam seneryo değişikliği olacak büyük ihtimal

diziye gelirsek tavsiye edermiyim? dizi kalitelimi iyimi? bence iyi ve kaliteli ama arkadaşlar ben tavsiye etmiyorum. bence çok kafa yoruyor. belki yalnız, peşpeşe hemen izlediğim için kafamı yordu ama bu diziyi düşünmemek için başka şeylere odaklanmaya çalıştım (oyun oynadım pb,icf,nfsw) baş ağrısından kurtuldum. yani bazı dizilere uyarı koymaları gerekir hani açık şeylere falan +18 vb. gibi uyarı veriyolarya bundada sağlık açısından uyarı gerektiriyor. izleyen diğer arkadaşlar ne düşünür bu konuda bilemem ama benim görüşüm bu. yinede izlemek isteyenler bence yalnız izlemesin dizi bence direk beyine hitap ettiği için diziye kendini fazla kaptırmasın yoksa korkunç bir başağrısı oluşabilir kendi deneyimime göre.

• Birkaç yorum okudum da şimdi ne kadar abartmışsınız. Yok gece izlemeyin,yok evde tek başınayken izlemeyin. Alt tarafı dizi arkadaşlar. Yazın gecenin geç saatlerinde tek başıma izlemiş biri olarak izlemeyen arkadaşlara tavsiyemdir akşam saatlerinde izlemeleri. Dizinin zevki o zaman çıkıyor çünkü.
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt
    Dizi sağlam geriyor hocam siz bundan keyif almışsınız da geceyi uykusuz da geçirtebilir bazı sahneler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

İkinci sezon ne zaman başlıyor?

2 ocak 2014

3 ocak doğum günüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Birkaç yorum okudum da şimdi ne kadar abartmışsınız. Yok gece izlemeyin,yok evde tek başınayken izlemeyin. Alt tarafı dizi arkadaşlar. Yazın gecenin geç saatlerinde tek başıma izlemiş biri olarak izlemeyen arkadaşlara tavsiyemdir akşam saatlerinde izlemeleri. Dizinin zevki o zaman çıkıyor çünkü.

Herkesin tepkisi aynı olmayabiliyor ve dizinin benim dediğim tarz bir yönü var yani etkilenmeye meyilli bir adamı gayette çarpabilir bazı bölümlerde gerilim cidden kuvvetli çünkü.

2. sayfaya düşmüş forumun geç keşfedeceği bir dizi olacak sanırım.
  • 7.bölüme kadar geldim.2.sezon basliyana kadar yetişir bitiririm.

• Diziye başlamayanlara tavsiye
    Önce filmleri izleyin 4 seridir.

1. film Kuzuların sessizliği
    2. film Hannibal
    3. film Red Dragon
    4. film Hannibal Rising hannibalın çocukluğunu başından geçenleri ve bu insan eti yemeye nasıl başladığını falan anlatıyor beğenmeyen çok ama ben beğendim.

ben film leri izlemeden direk dizi izledim pişman oldum bayramda filmlerin tamamını izledim

• Arkadaşlar kurguda biraz kopukluk var gibi dizi sözde Red Dragon'un öncesini anlatıyor fakat şöyle bir şey var filmin ilk 10 dakikasında Will anlar anlamaz hannibal saldırıyordu fakat dizide anladığı gibi hapise düştü sanırım dizideki anlatılanlar değiştirilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

Diziye başlamayanlara tavsiye
    Önce filmleri izleyin 4 seridir.

1. film Kuzuların sessizliği
    2. film Hannibal
    3. film Red Dragon
    4. film Hannibal Rising hannibalın çocukluğunu başından geçenleri ve bu insan eti yemeye nasıl başladığını falan anlatıyor beğenmeyen çok ama ben beğendim.

ben film leri izlemeden direk dizi izledim pişman oldum bayramda filmlerin tamamını izledim

İlk Manhunter filmi var.
    Konuyu iyi ki görmüşüm unutmuştum bu diziyi de takip ettiğimi. Gerçi buna ve Bates Motel'e daha çok var.

• Dizide var olan teknoloji (LCD ekranlar, diz üstü bilgisayarlar, tablet bilgisayarlar vs.) günümüze ait. Bu açıdan diziyi var olan seriden bağımsız bir şekilde değerlendirmek daha doğru olabilir sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.