Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

Orijinalden alıntı: Martin.

filmlerinin hepisini izledim hannibalın kurbanlarının yanaklarını dızıde yıyıomu bılmyıorum ama kurbanlarını ısırması zamanında kardesını yemişler soğuk savas donemınde neyse hannibal rising filmini izleyin gorursunuz
    şuan spoiler verdiğinin farkındamısın

yanlzı bu diziye ait değil başka bir film dolayısıyla spoiler değil
  • quote:

quote:

quote:

filmlerinin hepisini izledim hannibalın kurbanlarının yanaklarını dızıde yıyıomu bılmyıorum ama kurbanlarını ısırması zamanında kardesını yemişler soğuk savas donemınde neyse hannibal rising filmini izleyin gorursunuz
    şuan spoiler verdiğinin farkındamısın

yanlzı bu diziye ait değil başka bir film dolayısıyla spoiler değil

hannibal rising filmi olduğunu bende biliyorum . ama filmini izlemeyip dizisini izleyenler merak edenler vardır hannibal'ın neden insanların organlarını yediğini . onun için söyledim

• e2 HD de falan izlemişti mbeğendim.. PC den devam edeceğim
  • 3 günde 1. sezonu bitirdim, bitirmez olaydım, 2. sezon 2 ocak ta başlıyormuş, kim öle kim kala.
  • ilk iki bölümü bitirdim hoşuma gitti devam edeyim.sezon arası uzunmuş yalnız.
  • Bitti be,

Nasıl başladı nasıl bitti anlamadım bitmesin diye yavaş yavaş izliyordum ama bitti,

Dizi 9 bölümden sonra tavan yaptı hayatımda bu kadar iyi kurgulanmış bu kadar titiz çalışılmış bir dizi görmedim nasıl başlayacak 2 sezon kestiremiyorum bile,

• Bende yeni başladım.
  • Mads Mikkelsen harika bir oyuncu şimdiden hayranı oldum adamın
  • 6. bölümdeyim aşırı karışık bir dizi
  • Çok az kaldı bitmesine ve tek kelimeyle müthiş dizi.Mads Mikkelsen'e kimse birşey diyemez.Adam Hannibal Bir oyuncu bu kadar mı oturur bir role?? Hugh'da çok iyi yine.Beni fena sardı.Fakat devamı için '.. 2014' yazıyor İnşallah ilk aylarındadır, şöyle kışın falan.Fena olur o zamanlar izlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Çok az kaldı bitmesine ve tek kelimeyle müthiş dizi.Mads Mikkelsen'e kimse birşey diyemez.Adam Hannibal Bir oyuncu bu kadar mı oturur bir role?? Hugh'da çok iyi yine.Beni fena sardı.Fakat devamı için '.. 2014' yazıyor İnşallah ilk aylarındadır, şöyle kışın falan.Fena olur o zamanlar izlemek

2 ocak 2014'te başlıyor . bilginize

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Çok az kaldı bitmesine ve tek kelimeyle müthiş dizi.Mads Mikkelsen'e kimse birşey diyemez.Adam Hannibal Bir oyuncu bu kadar mı oturur bir role?? Hugh'da çok iyi yine.Beni fena sardı.Fakat devamı için '.. 2014' yazıyor İnşallah ilk aylarındadır, şöyle kışın falan.Fena olur o zamanlar izlemek

2 ocak 2014'te başlıyor . bilginize

Saolasın hocam.Güzel oldu bu haber

• 10. bölüm bitti.Yok böyle birşey.Dexter'dan çok daha fazla sardı ama ürkütüyor gece gece.
  • ilerliyorum 5 teyim süper dizi

• adamı gözgöre göre harcadılar ya bu kadars saçmalık olmaz...lan hiç kafalarına dank etmiyor mu hastanede o kadar cinayet oluyor kimsenin ruhu duymuyor hadi onu geçtim kamera sistemide mi yok..hadi dizye esrar katmak için kamera sistemlerinin olmamasınıda geçtim ulan en afilli ajanları o kadar iş çözmüş biraz lafına güvenin lan adam benim üzerime içerden biri yıkmak istiyor diyor kimse tınlamıyor..lecter dan nasıl şüphelenmiyor bizim morfiyus..çok kaba bir karekter olmuş..hantal tam bir odun gibi ortalıkta boy gösteriyor.biraz adama misyon yukleyin en azından bu gibi durumlarda çakallıkların farkına varsın yoksa dizide işi ne bu karekterin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kervancılar -- 22 Eylül 2013; 20:55:09 >
  • Finaldeyim şuanda.Çok merak ediyorum.Neler olacak.Hadi bakalım
  • Eveet sıra geldi hannibala.En son 4. bölümde kalmışım aradan da 5 ay geçmiş.Atlaya bakayımda biraz neler olup bitmiş hatırlayayım.
  • başladık.takip
  • İkinci sezon ne zaman başlıyor?
  • kafam birşey takıldı aslında.filmin konusu ilgimi çektiği için beğendiğimi belirttim fakat her bölüm aynı tekdüzelikte gidiyor sanki.bilmiyorum izleyen arkadaşlar bana hak verir mi.sürekli aynı şeyler anlatılıyor şu an için.nasıl devam eder bilmiyorum ama bu şekilde gidecekse pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.adını koyamadığım bir yavanlık var dizide sanki.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.