Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

2. sezon çıkış tarihi belli mi ?

2 Ocak 2014
  • Diziyi unuttuk lan, kim kimdi hiç biri kalmadı aklımda, pislik herifler bu kadar aramı verilir, az bi şey bizim şu Türk dizilerinden örnek alın be,
  • BluRay'i gelmiş

izlerim bunuda
  • 1 haftada bitirdim.Şimdi bağımlısı olduğum için öylece kaldım Ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum.Cnbc-E'de bölümleri çıkıyor bazen.Onları bile izliyorum
    Başlamak isteyenlere: Arkadaşlar bu türleri beğeniyorsanız hatta beğenmiyorsanız bile tavsiye ederim.İlk bölümün 10 dk.sından sonra içine çekiyor sizi.Filmde çok ilginç olaylar var ve kurgu mükemmel olmuş gerçekten.Dexter vs. izleyen varsa ordakilerin cinayet bile olmadığını bu diziyi izledikten sonra anlayacaktır.Tek önerim var.Dikkat izlediğiniz süre içerisinde sizinde psikolojiniz uçabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

1 haftada bitirdim.Şimdi bağımlısı olduğum için öylece kaldım Ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum.Cnbc-E'de bölümleri çıkıyor bazen.Onları bile izliyorum
    Başlamak isteyenlere: Arkadaşlar bu türleri beğeniyorsanız hatta beğenmiyorsanız bile tavsiye ederim.İlk bölümün 10 dk.sından sonra içine çekiyor sizi.Filmde çok ilginç olaylar var ve kurgu mükemmel olmuş gerçekten.Dexter vs. izleyen varsa ordakilerin cinayet bile olmadığını bu diziyi izledikten sonra anlayacaktır.Tek önerim var.Dikkat izlediğiniz süre içerisinde sizinde psikolojiniz uçabilir

Haklısın.
    Normal'de bu tür diziler izlemem bi gün tv'de gezinirken cnbce de gördüm 2. veya 3. bölümüydü baya sürükleyiciydi.O zaman şehir dışında olduğum için internetten izleyemedim ama şuan izlemek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

kafam birşey takıldı aslında.filmin konusu ilgimi çektiği için beğendiğimi belirttim fakat her bölüm aynı tekdüzelikte gidiyor sanki.bilmiyorum izleyen arkadaşlar bana hak verir mi.sürekli aynı şeyler anlatılıyor şu an için.nasıl devam eder bilmiyorum ama bu şekilde gidecekse pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.adını koyamadığım bir yavanlık var dizide sanki.

Kusura bakmayın,Dizi resmen geyik...olmayacak işler-olmayacak olaylar-gerçekleşmeyecek hikayeler,çok düşük inandırıcılık ve sonucunda kendini tekrar eden ve 5.bölümden sonra bırakılan bir dizi....bir nevi "alice harikalar diyarında"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 31 Ekim 2013; 11:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iromin

quote:

1 haftada bitirdim.Şimdi bağımlısı olduğum için öylece kaldım Ocak ayını sabırsızlıkla bekliyorum.Cnbc-E'de bölümleri çıkıyor bazen.Onları bile izliyorum

Haklısın.
    Normal'de bu tür diziler izlemem bi gün tv'de gezinirken cnbce de gördüm 2. veya 3. bölümüydü baya sürükleyiciydi.O zaman şehir dışında olduğum için internetten izleyemedim ama şuan izlemek istiyorum

Hocam bana kalırsa izlediklerini bir kenara koy ve başla.1 haftadan az sürede bitirdim.Bu kadar sürükleyici ve insanın iç dünyasında gidip gelen bir film olunca insan kopamıyor.Kimse pişman olmaz yani.Benim oyum tam.

• Arşivlediğim nadir dizilerden biri. İzleyin, izlettirin. Bir iki bölümünden sıkıldınız diye de yarım bırakmayın. Sezonu bitirin ki zaten öyle yirmi-otuz bölümlük bir sezonu da yok, bitirdikten sonra tekrar değerlendirin diziyi.

İzlenme oranları da yüksek bildiğim kadarıyla Amerika'da. Üç veya dört sezon sürüp tadına bitmesini umuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Haklısın.

Hocam bana kalırsa izlediklerini bir kenara koy ve başla.1 haftadan az sürede bitirdim.Bu kadar sürükleyici ve insanın iç dünyasında gidip gelen bir film olunca insan kopamıyor.Kimse pişman olmaz yani.Benim oyum tam.

Hocam peki bu diziyi 1.bölümden itibaren nerelerden izleyebilirim 720-1080p olarak ama eğer indirilcek yer varsa indirebilirim,ha yoksa siteden'de izlerim çünkü bazı sitelere baktım görüntü kalitesi baya düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

Hannibal (2013-2015)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın.

Hocam peki bu diziyi 1.bölümden itibaren nerelerden izleyebilirim 720-1080p olarak ama eğer indirilcek yer varsa indirebilirim,ha yoksa siteden'de izlerim çünkü bazı sitelere baktım görüntü kalitesi baya düşük.

dizimag de 720 var hocam. malum sitelerdede Bluray i çıkmış yukarıda belirtmişler zaten.

• Dizide çalan bütün müzikler.

http://www.trntbl.me/hannibalsmusic
  • dizideki renk uyumuna dikkat eden oldumu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

quote:

Orijinalden alıntı: tayfun808

Hannibal (2013-2015)

• diziyi bitirdim şuan boşluktayım .Hannibal ayarında bir dizi bulursak arada iyi gelicek .
  • Hannibal 2013 Sezon 1 BluRay [10 üzerinden 7 puan]

(O bir cerrah, klinik psikiyatrist, necrologist, adli psikolog, aşçı, müzisyen, kütüphaneci. "My name is Hannibal and this is MY DESIGN")
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellopos

dizideki renk uyumuna dikkat eden oldumu hiç?

Ne gibi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

Dizide çalan bütün müzikler.

http://www.trntbl.me/hannibalsmusic

Kimse pek lafını etmedi ama dizinin müzikleri çok iyi seçilmişti bence. Klasik müzik zaten farklı bir hava katıyordu ama sanatçı ve beste seçimleri de çok iyiydi. Genelde Bach'ın bestelerini çaldılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.