Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: RookieComedian

Dizide çalan bütün müzikler.

http://www.trntbl.me/hannibalsmusic

Kimse pek lafını etmedi ama dizinin müzikleri çok iyi seçilmişti bence. Klasik müzik zaten farklı bir hava katıyordu ama sanatçı ve beste seçimleri de çok iyiydi. Genelde Bach'ın bestelerini çaldılar.

Ohooo hocam müzikler apayrıydı zaten.Ben ççooook kısa bir sürede bitirdiğime üzülüyorum diziyi.Şimdi bekle kolaysa.İlk bölümden bir kaptırdım.7-8 günde bitmişti galiba.Oda zorla.Yoksa 2 güne bitirirdim valla İzlemeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Tür vs. ayrımı yapmasınlar.Haklı olduğumu görecekler.Birçok kez gördüm bu konuyu ve diziyi.En sonunda izledim ve harika olduğunun farkına vardım.Tabi bitireli baya oluyor.2. sezonu bekliyoruz merakla.Hannibal ve Will karakterleri yetiyor zaten insanın iç dünyasındakileri ele almaya.

• şimdi bitirdim ilk sezonu kesinlikle harika bir dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jun Bergov Krakey

şimdi bitirdim ilk sezonu kesinlikle harika bir dizi

Hocam bazıları tereddüt ediyor ama dediğin gibi gerçekten harika.Hakkını vermek lazım.O kadar tereddüt etmiştim başlamadan önce.Biteli baya oluyor.Şimdi uyuz oldum beklemeye.Açıp baştan izliycem o derece
  • Beyler başlamalı mıyım ? Boş zamanım olduğunda başlamayı düşünüyorum sizce değer mi ? Fikirlerinizi bekliyorum :)
  • Bende 2 ay önce bitirmiştim ilk sezonu . Ikinci sezonu beklerken unutuyor insan izlediği bölümleri . Dizi güzel ama karışık ve izlerken biraz sıkıyor . şimdi baştan izleyeceğım mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Beyler başlamalı mıyım ? Boş zamanım olduğunda başlamayı düşünüyorum sizce değer mi ? Fikirlerinizi bekliyorum :)

Başlamalısınİzlediğine pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironim -- 29 Kasım 2013; 15:15:20 >
  • Dizi kaliteli ve güzel ancak olaylar biraz karışık izlerken sıkıyor birde şu dizideki "will" in sahneleri fazla uzatılıyor ...

Bu arada 2.sezon ne zaman başlıyor

• Dizi çok basit gibi duruyor ama diziyi izledikçe kendinizi resmen psikoloji biliminin içinde buluyorsunuz, ve ister istemez psikolojik kavramlara kafa yorar hale geliyorsunuz. Konuşmalar çok bilimsel ve dizi bazı yerlerde oldukça yüksek bilimsel bir havaya bürünebiliyor. Bazı yerleri gerçekten anlamıyorsunuz ve anlamak için geri sarabiliyorsunuz.
    Ama tavsiye ederim, her ne kadar mideniz sağlam değilse biraz sarsabilirse de dizi çok kaliteli.
  • Basladim bakalim =)

• ikinci sezona 1 ay kaldı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

ikinci sezona 1 ay kaldı arkadaşlar

Bir arkadaş konu açmıştı devam etcek diziler,devam etmicek diziler diye.Hannibal belli değil denilmiş.O yüzden pek bi ümidim yoktu.Bir ay'a kadar çıkarsa ikinci sezon cidden güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iromin

quote:

Bir arkadaş konu açmıştı devam etcek diziler,devam etmicek diziler diye.Hannibal belli değil denilmiş.O yüzden pek bi ümidim yoktu.Bir ay'a kadar çıkarsa ikinci sezon cidden güzel olur.

ikinci sezon onayı aldı dizi
  • quote:

quote:

quote:

Çok güzel haber işte bu.
    Teşekkürler bilgi için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok güzel haber işte bu.
    Teşekkürler bilgi için

rica ederim

• Alacaktı zaten.Kesin gibi birşeydi.Son yapılan oylamalarda hep 1. geldi.Face sayfasını takip ediyorum.
  • zaten iptal olsa şok olurdum tamda sıkıntılı bir yerde bitti 1.sezon .sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • art dersinde final project olarak hannibal la ilgili şeyler yapacaktım ama ceset ve kan olduğundan izin alamadım
  • çok ağır ilerleyen, psikolojik ağırlıklı dizileri sevenlere önerebilirim... sezonu izleyeli çok oldu ama bana hiçbir şey katmadı diyebilirim.. insanda ağır bir boşluk duygusu uyandıran bu dizi benim için ne yazık ki zaman kaybı oldu... Fakat bu tarzı sevenleri tatmin eder kesinlikle...
  • Afişte 28 şubat diyor başlangıç tarihi doğru mudur?...

Hannibal (2013-2015)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Afişte 28 şubat diyor başlangıç tarihi doğru mudur?...

Hannibal (2013-2015)

Afış fena

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.