Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

İkinci sezon ne zaman başlıyor?

2 ocak 2014

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

kafam birşey takıldı aslında.filmin konusu ilgimi çektiği için beğendiğimi belirttim fakat her bölüm aynı tekdüzelikte gidiyor sanki.bilmiyorum izleyen arkadaşlar bana hak verir mi.sürekli aynı şeyler anlatılıyor şu an için.nasıl devam eder bilmiyorum ama bu şekilde gidecekse pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.adını koyamadığım bir yavanlık var dizide sanki.

Aynen geyik cinayetini ve her yerde geyik hayvanı görmeyi çok abartmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

kafam birşey takıldı aslında.filmin konusu ilgimi çektiği için beğendiğimi belirttim fakat her bölüm aynı tekdüzelikte gidiyor sanki.bilmiyorum izleyen arkadaşlar bana hak verir mi.sürekli aynı şeyler anlatılıyor şu an için.nasıl devam eder bilmiyorum ama bu şekilde gidecekse pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum.adını koyamadığım bir yavanlık var dizide sanki.

Geyik, Will'in beyninde Hannibal'ın yansıması. Bölümler ilerledikçe somutlaşıp insansılaşıyor ve finalde de insan şeklini yani Hannibal'ın şeklini alıyor. Zaten o sanrılara güvenerek Will Hannibal'ın kendisini oyuna getirdiğini anlıyor.

Dizinin tek bir konu üzerinden gitmesi de Hannibal'ın daha Will'i görür görmez bir katile dönüşme istediğinden kaynaklanıyor. Bütün cinayetleri küçük küçük Will'e bağlıyor ve en sonunda polislerin eline sanki Will yapmış gibi kanıtlar sunuyor.

Kurgu çok ince ilerliyor. Bu yüzden de sıkıcı gelmiş olabilir. İkinci sezonun çok daha güzel çok daha farklı olacağını düşünüyorum. İnşallah yanılmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

quote:

Geyik, Will'in beyninde Hannibal'ın yansıması. Bölümler ilerledikçe somutlaşıp insansılaşıyor ve finalde de insan şeklini yani Hannibal'ın şeklini alıyor. Zaten o sanrılara güvenerek Will Hannibal'ın kendisini oyuna getirdiğini anlıyor.

Dizinin tek bir konu üzerinden gitmesi de Hannibal'ın daha Will'i görür görmez bir katile dönüşme istediğinden kaynaklanıyor. Bütün cinayetleri küçük küçük Will'e bağlıyor ve en sonunda polislerin eline sanki Will yapmış gibi kanıtlar sunuyor.

Kurgu çok ince ilerliyor. Bu yüzden de sıkıcı gelmiş olabilir. İkinci sezonun çok daha güzel çok daha farklı olacağını düşünüyorum. İnşallah yanılmam.

Hocam ben ilk sezoni izledim . Ama yinede cevabınız icin teşekürler

• Beyler geyik Will'in kötülük simgesiydi, daha sonradan olayları anlamaya başlayınca bir adama dönüştü ve
    en sonunda onun Hannibal olduğunu anladı.
    Bitti ilk sezon.Şahsen baya bi üzüldüm bitmesine.Ocak hemen gelir.Şunun şurasında bu ayı saymazsak 2 ayımız kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Beyler geyik Will'in kötülük simgesiydi, daha sonradan olayları anlamaya başlayınca bir adama dönüştü ve
    Bitti ilk sezon.Şahsen baya bi üzüldüm bitmesine.Ocak hemen gelir.Şunun şurasında bu ayı saymazsak 2 ayımız kaldı.

Hayır 3 ay . Ekim - kasım - aralık . birini eksik saydın herhalde

• quote:

Beyler geyik Will'in kötülük simgesiydi, daha sonradan olayları anlamaya başlayınca bir adama dönüştü ve

Gerçekten akıl oyunlarıyla doluydu; Başlar başlamaz dizi-mag'e düşer mi?

• Hayır kanka.Orda dediğim gibi bu ayı saymazsak 2 dedim.7 gün kaldı zaten Eylül'ün bitmesine.Saymaya gerek yok
    @kivi suyu

Düşer hocam.Dexter düşmüştü çünkü 2 ay var, dediğim gibi bu ayı saymazsak.Hadi hepsini saydık diyelim.2 ay 10 gün
    @Noatak
  • quote:

Hayır kanka.Orda dediğim gibi bu ayı saymazsak 2 dedim.7 gün kaldı zaten Eylül'ün bitmesine.Saymaya gerek yok
    @kivi suyu

Düşer hocam.Dexter düşmüştü çünkü 2 ay var, dediğim gibi bu ayı saymazsak.Hadi hepsini saydık diyelim.2 ay 10 gün
    @Noatak

Hocam sen ekimi saymıyorsun herhalde . Ekimide saysana . Eylül bititamamda . Ekim var arada

• Vikings de öneririm, muhteşem dizidir; yeni bölümleri bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

Vikings de öneririm, muhteşem dizidir; yeni bölümleri bekliyorum

Yerimi şimdi bunu söylemenin

• quote:

quote:

Değil

• quote:

quote:

quote:

Değil

Hocam geçen denk geldi Tv'de.İzledim bir bölüm.Ama pekte sarmadı.

Error yedim dün geceee dün gece Çok pardon.Doğru.3 ay var
    @kivi suyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 24 Eylül 2013; 12:37:20 >

• sizce dizi kaç sezon sürer ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Değil

Hocam geçen denk geldi Tv'de.İzledim bir bölüm.Ama pekte sarmadı.

Error yedim dün geceee dün gece Çok pardon.Doğru.3 ay var
    @kivi suyu

Ben tarihe ve değişik Mitolojilere ilgiliyimdir ondan çok dikkatimi çekti

• quote:

sizce dizi kaç sezon sürer ?

3-4 olabilir gibime geliyor.Hannibal'de o zeka varken, adamı kolay alt edemezler Will reyiz desen *ok yoluna gitti ama 2. sezon gösterecek gününü
  • quote:

sizce dizi kaç sezon sürer ?

bence 2. sezonun sonunda dizi biter.

önceki sayfalarda dediğim gibi her bölümde birileri öldürülüyor,will kendini katilin yerine koyuyor,sonra onu bulmaya çalışıyorlar.

son iki bölüm güzeldi fakat sezon finali olacak kadar etkileyici değildi bence.benim bu tür konulara ilgim olduğundan sardı beni açıkçası.ama 2. sezonu heyecanla beklemiyorum bu da bir gerçek.
  • Bitirdim. 2. sezonu bekleyenlerdenim
  • 1-2 yıl sonra başlamayı düşünüyorum. Azıcık bölüm biriksin de.
  • bu dizi hangi ülkede , hangi eyalette çekiliyor ? bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.