Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziler kalmayınca Hanniball a başlıyım dedim ilk bölüm çok da iyi değildi. Çok sakin geçti. Hep böyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Diziler kalmayınca Hanniball a başlıyım dedim ilk bölüm çok da iyi değildi. Çok sakin geçti. Hep böyle mi?

İzlemeye devam et, asla pişman olmazsın.

Ben güncel takip ediyorum, iş yerinde şu sıralar boşluk oluyor, baştan başladım tekrar izliyorum.

Hayatımda izlediğim en iyi dizi, en iyi senaryo. Her bölümdeki her konuşma her kelime her görüntü bir anlam ifade ediyor. Hiç bir şey boş değil. Müthiş bir kurgu.

Ayrıntılar o kadar fazla ki ilk izlediğimde hiç birini farketmemişim diyorum. En ufak bir hareket, söz veya görüntü ilerki bölümlerde anlam kazanıyor. "Bak geçen sezon şöyle bişey göstermişlerdi demek ki bunun olacağının işaretiymiş" diyorsun.

Anlatacak kelime bulamıyorum. Kurgusuna hasta olduğumuz o Game of Thrones bile beni bu kadar heyecanlandırmıyor.

Dizi bugün bitse ben eski bölümlere en az 3 tekrar yaparım, ve inan bana her tekrarda yeni bir şey yakalarım gözden kaçırdığım.

• 3.sezon ne kadar boktan ilerliyor arkadaş.
    6.bölümü şimdi bitirdim yarım yamalak ne yaptıkları belli değil bu sezon böyle giderse en fazla 1 sezon daha görür ondan sonra direk iptal olur zaten.

1.bölümü izliyorum sanırken meğersem komple sezonu izliyormuşum her bölümden koymuşlar ne bok yiyeceklerini şaşırmışlar iyice.

sen git 1.bölüme 2 3 ve 2.sezon sahnelerini koy.
    sonra 2.bölüme 3 4 5 yarım yamalak koy.

bulmaca gibi olmuş resmen.

2.sezondan sonra 1 saniye zevk alamadım acaba şimdiki bölümde ne oalcak hissi hiç olmadı kalan 4 bölümde böyle olacaksa yandık.
  • şöyle geriye doğru sayfaları gezeyim dedim dizi iptal bile olmuş.
    belliydi zaten böyle olacağı.kalan bölümlerde böyle ise kanal manal almaz bu diziyi benden demesi.
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    3x7

Sezon finali tadındaydı bence bu bölüm.Mason'ı bi daha görmeyeceğime seviniyorum.

3x8
    3.sezonun en iyi bölümlerinden birisi

Sudaki yaratığa yılanbalığı dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qyzx -- 31 Temmuz 2015; 10:56:54 >
  • 3x9

Murder Husbands nedir ya Will'in ilişkisi hiç gerçekçi gelmiyor bana zaten onun gibi bir adama böyle şeyler ters. Abigail flashbackleri güzeldi. Elemanla Hannibal ortaklaşa bir şeyler yapacak gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hannibal ve will'in aynı anda yürümesi, aynı anda adımları atmaları...

bizim thorin meşekalkan da hele şükür konuştu bu bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 31 Temmuz 2015; 19:42:31 >
  • Film ile aynı gidiyor resmen replikler falan hepsi aynı bi şaşırtsalar keşke bizi.
  • Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Zaten iptal oldu

• Filme göre ilerlemeye devam ederse çok aksiyonlu bölümler gelecek gibi duruyor.İlk bölümler de çok durgun ilerliyordu dizi gerçekten.
    Hala bir kanal ile anlaşılmamış umarım iptal olup yarıda kalmaz dizi.
  • Satrayni adlı kişinin Vine'daki gönderisine göz at!
    https://vine.co/v/eihZVi7WD2W

• 3. sezona katlanamıyorum artık. İlk sezonun hatrına devam etmek istiyorum ama çok yavaş ve ağır geliyor. 3. sezon 9. bölüm ilk sezon gibi olacak izlenimi vermişti fragmanlardan görebildiğim kadarıyla ama hala istediğim tadı alamadım. 9. bölümü tamamlamadım, sizce devam etmeye değer mi değmez mi?
  • 4.sezona hiç umut yok mu arkadaşlar bitmesin bu harika dizi
  • 3. Sezon gibi olacaksa 4'ün olmaması daha iyi bence. Kan değişimi gerekiyor kamera arkasına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölümün sonu dışında pek bir şey yoktu resmen bu sezon izleyiciyi ile dalge geçtiler.
  • Aylarca yeni sezonunu beklediğim, gün saydığım Hannibal'ın en son 3x4. bölümünü izledim. Yorumlara bakıyorum hiç kimse beğenmiyor. Harbiden 3.sezonda izleyiciye istediğini veremedi Hannibal. Oysa ki ilk 2 sezon muhteşemdi.
  • son 3-4 bölüm iyi gidiyordu ama son bölüm ile yine 3.sezonun ilk bölümlerine döndü
  • Off bu nası bir dizi böyle.Tam aradığım şekilde
  • 3 sezon 10 bölüm niye oynamadı,

• Arkadaslar hannibal neden testlim oldu bana aciklar misiniz

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.