Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
85.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final sezonu diye artık kimse umursamıyor diziyi, kaynak altyazı bile öğleden sonra çıkıyor, umarım ozzie başlamıştır çevirmeye...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitecek olması iyi oldu. Tadında bırakmalıydılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne oluyor bu dizilere ya izlediğim bütün dizilerin kaynak altyazıları geç çıkmaya başladı
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    ilk bölümü izledim harbiden berbat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüm dizibox da mevcut, sonlara doğru seste senkron sorunu var...

Hannibal ın psikiyatristin dudağını yediği sahne biraz saçma geldi bana, normalde iyice terbiye eder öyle yerdi insanları, burada direk aç bir hayvan gibi hüpletti gitti, çiğnemedi bile... Onun dışında red dragon unda kör kızdan kurtulması lazım, ne bileyim pek sarmadı bu bölüm, ama graham ın katili kızdırma sahnesi hoşuma gitti :)
  • umarım haftaya hannibal'in son bölümünü izlemiş olmayız,bitmemeli bu dizi

• Chilton'a yazık oldu. is hannibal in love with me
  • televizyonda haftaya sezon finali diye yazmışlar
  • Sezon finali yazıyor ama bitircekler büyük ihtimal bu bölümü beğendim ama genel anlamda bu sezon çok ağır ve sıkıcıydı aforizma kasmaktan başka birşey yapmadılar ne kadar filme ve kitaba sadık kalsalar da.
  • 3. Sezon 1. Bölüm izleyip ara vermiştim, biraz sıkmıştı ve 2. Sezon finali sonrası oluşan beklentimi karşılamadı. Devam etsem mi yoksa aklımda ilk 2 sezonuyla mı kalsın?
  • Fortescue kullanıcısına yanıt
    4.sezon yok diye biliyorum iptal oldu diyorlar, eğer tamamlamak istersen bu kadar acele etme çünkü 3.sezon cidden çok sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 22 Ağustos 2015; 17:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

umarım haftaya hannibal'in son bölümünü izlemiş olmayız,bitmemeli bu dizi

Bölümün sonunda öbür bölümden bahsederken sezon finali demişler umarım devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bölüm baya iyidi.

chilton ne hale geldi ya

Hannibal (2013-2015)

finalden fotoğraflar

Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)
     Hannibal (2013-2015)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Ağustos 2015; 23:55:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

quote:

Orijinalden alıntı: mali_1907

umarım haftaya hannibal'in son bölümünü izlemiş olmayız,bitmemeli bu dizi

Bölümün sonunda öbür bölümden bahsederken sezon finali demişler umarım devam eder.

bitmesin,bitmemeli...
  • Dizinin 3. sezonunda abartılan kısım bana göre karakterler oldu.kapıcısından tut ana karakterlere kadar hepsi filozof sanki Edgar Allan Poe hikayelerinden fırlamışlar gibi.Derinlik katmak için bu kadar şeyini çıkarmaya gerek yoktu. Hannibal'in karakteri için şart zaten ancak kalan karakterlerin böyle bir değişime uğraması çok saçma.Dr. Bloom will Jack vs Hannibal ile geçmişleri oldu ve bundan da etkilendiler bu yüzden bir değişime illa ki gireceklerdi ama böyle kasıla kasıla Freud vari konuşmalarla ortalarda dolanmaları hiç gerçekçi gelmiyor gülüyor insan.Dizide şu an tek samimi gerçekçi karakter Hannibal gerisi küçük dağları ben yarattım havasında sofistike aydın tavırlarında takılan güruhtan ibaret..

Dizide anormal kişilik sadece Hannibal olmalıydı kalanlar normal statüsünde kalmalıydı ama şu an "hepimiz Hannibal'iz" yolundalar..

Neyse umarım dizi bitmez ve yeni sezonu görürüz..ayrıca lan gardaş bu frederick size ne etti?

• dikkat ediyorum dizi normal ilerlerken bedelia'nın sahneleri diziyi daha sıkıcı hale getiriyor afakanlar basıyor arkadaş ya.
  • Herkes diziyi yerden yere vuruyor, ben aksine dizinin iyi yolda olduğunu düşünüyorum. İlk 2 sezon kadar iyi olmasa da 3.sezonun kalitesi gitgide artıyor, ilk 6-7 bölüme göre son bölümler gayet iyiydi. Umarım yeni kanal bulunur
  • Nepennthe kullanıcısına yanıt
    Bu da doğru dizideki herkes monolog kasıyor resmen. Beni bu konuda en uyuz eden Alana'dır. Hiç yakışmıyor öyle süslü kelimeler onun ağzına.
  • Diziyi izliyoruz ama 4.sezon için anlaşma sağlanamadı hala.Araya gidecek gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

dikkat ediyorum dizi normal ilerlerken bedelia'nın sahneleri diziyi daha sıkıcı hale getiriyor afakanlar basıyor arkadaş ya.

Aynen ya kadın ne kadar gudubet rol de yapamıyor suratsız bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.