Şimdi Ara

Hannibal (2013-2015) (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.692
Cevap
42
Favori
84.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dizi tatsız tutsuz bir şekilde ilerliyor. Bu sezon olmayacak anlaşıldı. İlk 2 sezondan eser yok. Yeni hannibal olayı nedir diziye heyecan gelsin diye mi? Cyihoh'mu, Will mi yeni hannibal olacak?
  • 3.07

Dedim keskin nişancı kız aldı sattı bunları ama yanıldım tabii ki.

Jack iyi yırttın ha dötü.

Will nettin sen öyle yahu? fena ısırdın.

Hatunları etkisi altına aldı kurtuldu yine bir şekilde :)

Yav o domuz sahnesi neydi öyle, nasıl bir fantazidir bu

ahahaha Cordell'in yüzünü Mason'ın yüzünde görünce gülme tuttu.

Mason'ın planları güzeldi ama olmadı :'( sudaki yaratığın adını bilen var mı?

Keskin nişancı kızla ne anlaştı acaba Hannibal.

Will ile Hannibal'ın konuşması üzdü üstüne bir de dizinin biteceğini düşününce
    Bu kalitedeki bu farklılıktaki bir dizi, çekim açıları olsun müzikleri olsun atmosferi olsun vs vs neden iptal olur

• Diziye yeni kanal buldular mı ya? Devam etsin.

• 7. bolum bence sezonun en iyisi, dizinin de en iyi bolumlerinden biriydi. İtalya-Mason hikayesi de bittigine gore, dizinin bu bolumle beraber sanatsal halinden cikip eskisi gibi diyalog agirlikli hale gelecegini dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi eski haline dönecek sanki
  • Bari trt alsın diziyi:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de dexter ile kiyaslayanlar oluyordu bu diziyi , 8 sezonluk dizi ile yorumlardan Anladığım kadariyla 3.sezon sonu rafa kalkacak diziyi kıyaslıyorlar

Bu arada neden Kaldırılıyor dizi

• 7. bölüm yayınlandı mı?
  • Arkadaşlar en son 4. Bölümü izledim. Bugün yolculuğum sırasında izleyerek güncele yetişecem. Ama konuya giremiyorum spoiler yememek için. Bişey soracam.

4.sezon olayı ne oldu ? Çekilecek mi, belli oldu mu ? Belli olmadıysa çekilme ihtimali ne kadar var ?

Böyle soruları dayanamayıp sorduğum zamanlarda defalarca sırf pisliğine spoiler yedirdiler. İtler bundan zevk alıyor. Rica ediyorum sadece sorduğum soruya cevap verin. Bana spoiler yedirmek size bişey kazandırmaz itlik yapmayın. Lütfen.

• NBC diziyi iptal etti, yapımcılar hala yeni kanal arıyor. Eğer bulamazlarsa dizi biter sanırım.

Ayrıca imdb'ye bakınca sezonun 13 bölüm olduğunu gördüm, GoT'tan alışmışım 10 bölüme görünce sevindim
  • Nbc nin ne yapmaya çalıştığını bi anlamadım gitti, güzel dizileri iptal ediyo nerde gereksiz amaçsız dizi varsa devam ettiriyo.
    Ben eminim başka kanal bulucaklarından bu dizi bitmez başka kanalda devam eder

• 3x6

Sanatsal olması hoşumuza gidiyordu gidiyordu da sanatın bokunu çıkarın demedik ki. Sanatın bokunu çıkarıyorlar. Dizi ilk 2 sezonu mumla aratıyor şuan bana.

• 3x7

Bölüm yine kötüydü ama son sahne iyiydi. Bölümün sonu şaşırttı.
    Hannibalın yakalanmasını bu kadar erken beklemiyordum.

• Sondaki Will ve Hannibal konuşması çok iyiydi. İtalya ve Mason muhabbeti bittiğine göre artık eski günlere dönecek dizi. Bildiğimiz üzere Francis Dolarhyde üzerinden gidecek artık. Will ve Jack 'in konuşmasından da bunu çıkartabiliriz. Umarım yeni bir kanal sahip çıkar diziye.
  • 13. bölüme kadar devam değil mi ?
  • İnşallah

• thorin reis girdi diziye bakalım ortalık karışacak gibi
  • 3x8

Sonunda dizi beklediğimiz ayara geldi. Bol kan, bol ceset ve red dragon.
  • 3x7

You're going to eat him.with my face. Mason'un bebepe bunu yapacağını hiç düşünmemiştim, ölümünü de iyi yapmışlar. Will'e her bölüm bir şeyler oluyor sürekli yaralanıyor ama maşallahı var hemen ayağa kalkıyor

3x8

Hannibal hapishanede memory palace'ını kullanıyor galiba o yüzden değişti sürekli mekan. Aradan geçen zamanda Will aile kurmuş çok şaşırdım, ve uzun bir aradan sonra Will şovunu yaptı güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 27 Temmuz 2015; 16:41:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• özlemişim ya will'in cinayetleri çözüşünü, "this is my desing "

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.