Bildirim
Hani Aziz Yıldırım'ın bir söze vardı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MeDaLion_
Belki arkadaşlar hatırlar son 1-2 ay içinde Aziz Yıldırım bir söz vermişti. "Ben tahliye olunca dünya 3 takım hakkında konuşacak. Rmadrid, Barcelona, Fenerbahçe." Sizce Aziz başkan aklin hayalin alamaytacagı transferler ile geri döner mi ya da siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Fenerbahçe'yi konuşabilirler. ama önemli olan hangi konuda bahsettikleri. -
Ben hatırlamıyorum, ne zaman söylemiş bunu. -
öyle aşırı büyük transferler olursa nolur ben sana söyliym. Eğer ilk 2 sezonda şampiyonlar ligini kazanamazsak finansal olarak çökeriz başka da bir şey olmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Ben hatırlamıyorum, ne zaman söylemiş bunu.
Dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama Sabah gazetesinde çıkmıştı bu yazı.
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
öyle aşırı büyük transferler olursa nolur ben sana söyliym. Eğer ilk 2 sezonda şampiyonlar ligini kazanamazsak finansal olarak çökeriz başka da bir şey olmaz
1 ya da 2 adam alınsa yeter. Kaldı ki Messi, Ronaldo felan demiyorum da ismi iyi bilinen, yetenekli ucuz oyuncular var. Bu arada klüp olarakta o kadar batmayız gibime geliyor.
-
Aziz tahliye olacak. mesajım bulunsun. -
tövbe ya... -
Tahliye olsun, sağ salim onu şeref tribününde otururken görelim. Ben transfer falan istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Tahliye olsun, sağ salim onu şeref tribününde otururken görelim. Ben transfer falan istemiyorum
+1907
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Tahliye olsun, sağ salim onu şeref tribününde otururken görelim. Ben transfer falan istemiyorum
bende senin gibi düşünüyorum yeterki çıksın...
-
Yanlışım mı var bilmiyorum da bu saatten sonra tahliye hükümlü olarak olur o da temyize gider yani gene ceza damgası yer. Bu saatten sonra bizi sevindirecek tek karar beraat olur. -
şu yabancı sınırlaması kaldırılsın herşeyin oluru var bence -
hele bi soluklan. -
quote:
Evet tahliye oldu ve şike yaptığınız mahkeme tarafından onaylandı. Hala şeref tirbününde oturmasını mı istiyorsunuz? -
yanlış demiş
juventus , fenerbahçe ve sigma olması lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
quote:
Evet tahliye oldu ve şike yaptığınız mahkeme tarafından onaylandı. Hala şeref tirbününde oturmasını mı istiyorsunuz?
Mahkemelerin adaletli çalıştığına inanıyor musun sen ? -
quote:
Orijinalden alıntı: PleasantSinger0
yanlış demiş
juventus , fenerbahçe ve sigma olması lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: sandmann.
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
quote:
Evet tahliye oldu ve şike yaptığınız mahkeme tarafından onaylandı. Hala şeref tirbününde oturmasını mı istiyorsunuz?
Mahkemelerin adaletli çalıştığına inanıyor musun sen ?
Çalışamıyorlar çünkü kişilere özel yasalar çıkarılıyor. Sporda şiddet yasası değiştirilmeseydi herşey çok daha adaletli olacaktı.
-
her seçim zamanıda 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veriyordu
onun gibi birşeydir -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orijinalden alıntı: MeDaLion_
Belki arkadaşlar hatırlar son 1-2 ay içinde Aziz Yıldırım bir söz vermişti. "Ben tahliye olunca dünya 3 takım hakkında konuşacak. Rmadrid, Barcelona, Fenerbahçe." Sizce Aziz başkan aklin hayalin alamaytacagı transferler ile geri döner mi ya da siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Fenerbahçe'yi konuşabilirler. ama önemli olan hangi konuda bahsettikleri.
Çok net
Benzer içerikler
- fenerbahçe stadı oturma planı
- aziz yıldırım mafya mı
- tribundergi forum
- 12 yaş altı maça biletsiz girebilir mi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X