Şimdi Ara

Hani Aziz Yıldırım'ın bir söze vardı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki arkadaşlar hatırlar son 1-2 ay içinde Aziz Yıldırım bir söz vermişti. "Ben tahliye olunca dünya 3 takım hakkında konuşacak. Rmadrid, Barcelona, Fenerbahçe." Sizce Aziz başkan aklin hayalin alamaytacagı transferler ile geri döner mi ya da siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

Belki arkadaşlar hatırlar son 1-2 ay içinde Aziz Yıldırım bir söz vermişti. "Ben tahliye olunca dünya 3 takım hakkında konuşacak. Rmadrid, Barcelona, Fenerbahçe." Sizce Aziz başkan aklin hayalin alamaytacagı transferler ile geri döner mi ya da siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

Fenerbahçe'yi konuşabilirler. ama önemli olan hangi konuda bahsettikleri.
  • Ben hatırlamıyorum, ne zaman söylemiş bunu.
  • öyle aşırı büyük transferler olursa nolur ben sana söyliym. Eğer ilk 2 sezonda şampiyonlar ligini kazanamazsak finansal olarak çökeriz başka da bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Ben hatırlamıyorum, ne zaman söylemiş bunu.

Dediğim gibi tam hatırlamıyorum ama Sabah gazetesinde çıkmıştı bu yazı.

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

öyle aşırı büyük transferler olursa nolur ben sana söyliym. Eğer ilk 2 sezonda şampiyonlar ligini kazanamazsak finansal olarak çökeriz başka da bir şey olmaz

1 ya da 2 adam alınsa yeter. Kaldı ki Messi, Ronaldo felan demiyorum da ismi iyi bilinen, yetenekli ucuz oyuncular var. Bu arada klüp olarakta o kadar batmayız gibime geliyor.

• Aziz tahliye olacak. mesajım bulunsun.
  • tövbe ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tahliye olsun, sağ salim onu şeref tribününde otururken görelim. Ben transfer falan istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Tahliye olsun, sağ salim onu şeref tribününde otururken görelim. Ben transfer falan istemiyorum

+1907

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tahliye olsun, sağ salim onu şeref tribününde otururken görelim. Ben transfer falan istemiyorum

bende senin gibi düşünüyorum yeterki çıksın...
  • Yanlışım mı var bilmiyorum da bu saatten sonra tahliye hükümlü olarak olur o da temyize gider yani gene ceza damgası yer. Bu saatten sonra bizi sevindirecek tek karar beraat olur.
  • şu yabancı sınırlaması kaldırılsın herşeyin oluru var bence
  • hele bi soluklan.
  • quote:

Evet tahliye oldu ve şike yaptığınız mahkeme tarafından onaylandı. Hala şeref tirbününde oturmasını mı istiyorsunuz?
  • yanlış demiş
    juventus , fenerbahçe ve sigma olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Evet tahliye oldu ve şike yaptığınız mahkeme tarafından onaylandı. Hala şeref tirbününde oturmasını mı istiyorsunuz?

Mahkemelerin adaletli çalıştığına inanıyor musun sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

yanlış demiş
    juventus , fenerbahçe ve sigma olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Mahkemelerin adaletli çalıştığına inanıyor musun sen ?

Çalışamıyorlar çünkü kişilere özel yasalar çıkarılıyor. Sporda şiddet yasası değiştirilmeseydi herşey çok daha adaletli olacaktı.

• her seçim zamanıda 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veriyordu
    onun gibi birşeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: MeDaLion_

Belki arkadaşlar hatırlar son 1-2 ay içinde Aziz Yıldırım bir söz vermişti. "Ben tahliye olunca dünya 3 takım hakkında konuşacak. Rmadrid, Barcelona, Fenerbahçe." Sizce Aziz başkan aklin hayalin alamaytacagı transferler ile geri döner mi ya da siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

Fenerbahçe'yi konuşabilirler. ama önemli olan hangi konuda bahsettikleri.

Çok net
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.