Şimdi Ara

Nihat GENÇ: En büyük taraftar başlıklı bomba yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Trabzonspor İzmir'de Göztepe'yle berabere kalırsa, şampiyonluk ilk defa Anadolu'ya gelecek. Kabarmış heyecanımız nereye koysak durmuyor, mahallede arkadaşlara, başkandan araba isteyelim, dedim. Trabzonspor >başkanı, un fabrikası sahibi Şamil Ekinci. Gülbahar'dan aga Mesut, Faroz'dan Üveyiz ve ben, taksiyle fabrikaya gittik, başkanın odasına girdik. Taraftarlar olarak otobüs istiyoruz, maça gideceğiz, dedik. Yumuşak huylu, çok tatlı bir adam, derin bir sevinçle hiç soru sormadan telefonu kaldırdı, Kanberoğlu şirketini aradı. "İki otobüs verin, çocuklar >İzmir'e kadar gidecek", İstanbul'da Galatasaray'la kupa maçımız da var, diye araya sokuşturduk, telefonda:"Ordan İstanbul'a geçecekler, sonra geri gelcekler…" İki otobüsü Gülbahar mahallesinde parkın önüne çektik, Faroz, Arafil Boyu, Gülbahar gibi büyük mahallelerden onbeşer kişi, Bahçecik, Hacıkasım, Yenicuma gibi diğer mahallelerden beşer kişilik kontenjan ayırıp haber gönderdik.

Yer kavgası, dövüş, hakaret, otobüslere bindik. Otobüs Giresun sınırı Aksu tesislerinde ilk molayı verdiğinde, neye uğradığımızı şaşırdık, hiç kimsede para yoktu. Tüm otobüs gülmekten kırıldık. Mahalle dayılarından biri (isimleri vermiyorum, bugünkü itibarları sarsılır) ilk nutkunu >verdi:".mına koduğumun uşakları paranız yoktu, niye bindiniz!".. Arafil boyundan Aga Mustafa'yı hatırlıyorum, Gama Bülent uzunboylu, babayiğit bir çocuk, bir de Bokludere'den Sultan'ı, ufak tefek bir oğlan ama bela, kavgasız dövüşsüz günleri yok, bir de Faroz'da ünlü Arap'ı. Elimizde davullar, bayraklar. Yemeği bitirdikten sonra topluca kasanın önüne geliyor, "Trabzon-Trabzon" diye bağırıyoruz. Çocukların yüzlerinde zaptedilmez bir şehvet, azgın bir zalimlik anadan doğma huyları. Pis dişleri, sırıtan dudakları, hemen herşeyi sarsarak yoklamaları, sağa- sola şeytani tekmelerle çeki düzen vermeleri, alaylı gülüşleri, küfürleri, dayanılacak gibi değil. Hayatlarının tek bir gününü tatlı bir huzurla geçirmemiş zincirlerinden boşalmış tam bir serseri konvoyu. Garsonlar, ahçılar, müşteriler başımıza toplanıyor, Farozlu çocuklar "Espiye deresine taşköprü kurulacak" oyun havasına kendi uydurdukları bir tür çiftetelliyle ortada oynuyor, biz el çırpıyor, tempo tutuyoruz.

[Devamı ...]

[ Trabzonspor1967.Org En Güncel ve Bağımsız Trabzonspor Haber Sitesi ]

• Haberin içerigini burda yayınlayın lütfen.Reklam amaçlı başka bir Siteye yönlendirme yapmamanızı Rica ediyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.