quote:Orijinalden alıntı: kemalwebnet quote:Orijinalden alıntı: sandmann. quote:Orijinalden alıntı: kemalwebnet quote:Orijinalden alıntı: Fraulein Tahliye olsun, sağ salim onu şeref tribününde otururken görelim. Ben transfer falan istemiyorum Evet tahliye oldu ve şike yaptığınız mahkeme tarafından onaylandı. Hala şeref tirbününde oturmasını mı istiyorsunuz? Mahkemelerin adaletli çalıştığına inanıyor musun sen ? Çalışamıyorlar çünkü kişilere özel yasalar çıkarılıyor. Sporda şiddet yasası değiştirilmeseydi herşey çok daha adaletli olacaktı. Sadece işine geleni gördüğün için, ben de kendi işime gelen şekilde cevaplıyorum. O koltuğun TEK sahibi Aziz YILDIRIM'dır.
quote:Orijinalden alıntı: Fraulein quote:Orijinalden alıntı: kemalwebnet quote:Orijinalden alıntı: sandmann. quote:Orijinalden alıntı: kemalwebnet quote:Orijinalden alıntı: Fraulein Tahliye olsun, sağ salim onu şeref tribününde otururken görelim. Ben transfer falan istemiyorum Evet tahliye oldu ve şike yaptığınız mahkeme tarafından onaylandı. Hala şeref tirbününde oturmasını mı istiyorsunuz? Mahkemelerin adaletli çalıştığına inanıyor musun sen ? Çalışamıyorlar çünkü kişilere özel yasalar çıkarılıyor. Sporda şiddet yasası değiştirilmeseydi herşey çok daha adaletli olacaktı. Sadece işine geleni gördüğün için, ben de kendi işime gelen şekilde cevaplıyorum. O koltuğun TEK sahibi Aziz YILDIRIM'dır.