Amerika İş İlanları | Facebook bir videoda gördüm, merak edip bakayım dedim. herkesin öve öve bitiremediği, 6 ayda son model lüx ev araba aldığı amerika... yalnız girmemle şok oldum. bu nedir gardaşım? sürekli paylaşım açanlra "isimsiz kullanıcı" ve %90'ı evsiz, arabasız, parasızlıktan yalvarıyor. kız kısmı ne yapar varya düşünmek istemiyorum diycem ama almanya'ya da bu kafa ile gelip, dönercilerin yatak odalarından geçenleri duyuyorum, görüyorum. size 21 yılını yurtdışında geçirmekte olan abinizden bir tavsiye: gideceğiniz ülkenin hiç olmadı dilini bilin. facebookta tanımadığın insanın eline düşen, amerika öven kezolarımızın başına neler geliyor siz düşünün. tekrar yazıcam: size nette video çekenlere inanmayın! o steroidli sopa yiyen ve millete ; kanadaya gitmeyi başarı göstermeye çalışıp, 60 yaşında kadınla evli görünen bu tiplere inanmayın. üzülürsünüz. |
Hani Amerika'ya giden herkes kurtuluyordu? Atıp tutanlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nedense herkes yurt dışını kötülüyor ama giden kimse de dönmek istemiyor. Eğer sende samimi isen Türkiye'ye dönersen . Uzaktan davulu sesi hoş gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu kafayla yorum yapacaksak;
neden kimse görmediği yer hakkında yorum yapıyor?
bak görüp, boşluğa düşmüşü gösteriyorum; ama özellikle ve ezici çoğunlukla sol görüşlü arkadaşlar; gideni de yalanlayacak kıvama gelmişler :)
-
hocam koş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iş ve evin hazır değilse gitme , bildiğin sokakta kalıyorsun.
-
ALMANCI BU BLOKLAYIN
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Giden dönmüyor demek pek doğru değil, çevremde onlarca örnek var gidip de tutunamayan, mutlu olamayan ve geri dönen. Fakat gidip çok başarılı olanları, Türkiye'ye göre çok daha mutlu olanları da var.
-
amerikadaki homesless ler bizden fazla et yiodur
gercek et kastim ne oldugu belirsiz market tavugu degil
-
"dur" "dır" gibi hikaye kipi, istek kipi vs konuşarak olmuyor. gidenlerin ne halde oldukları belli. isteyen girip bakar.
-
En Beğenilen Yanıtlar

Nedense herkes yurt dışını kötülüyor ama giden kimse de dönmek istemiyor. Eğer sende samimi isen Türkiye'ye dönersen . Uzaktan davulu sesi hoş gelir.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X