Şimdi Ara

Hani Amerika'ya giden herkes kurtuluyordu? Atıp tutanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir videoda gördüm, merak edip bakayım dedim. herkesin öve öve bitiremediği, 6 ayda son model lüx ev araba aldığı amerika...

yalnız girmemle şok oldum. bu nedir gardaşım? sürekli paylaşım açanlra "isimsiz kullanıcı" ve %90'ı evsiz, arabasız, parasızlıktan yalvarıyor. kız kısmı ne yapar varya düşünmek istemiyorum diycem ama almanya'ya da bu kafa ile gelip, dönercilerin yatak odalarından geçenleri duyuyorum, görüyorum.

size 21 yılını yurtdışında geçirmekte olan abinizden bir tavsiye:

gideceğiniz ülkenin hiç olmadı dilini bilin.

facebookta tanımadığın insanın eline düşen, amerika öven kezolarımızın başına neler geliyor siz düşünün.

tekrar yazıcam: size nette video çekenlere inanmayın! o steroidli sopa yiyen ve millete ; kanadaya gitmeyi başarı göstermeye çalışıp, 60 yaşında kadınla evli görünen bu tiplere inanmayın. üzülürsünüz.

• Nedense herkes yurt dışını kötülüyor ama giden kimse de dönmek istemiyor. Eğer sende samimi isen Türkiye'ye dönersen . Uzaktan davulu sesi hoş gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kafayla yorum yapacaksak;

neden kimse görmediği yer hakkında yorum yapıyor?

bak görüp, boşluğa düşmüşü gösteriyorum; ama özellikle ve ezici çoğunlukla sol görüşlü arkadaşlar; gideni de yalanlayacak kıvama gelmişler :)

• hocam koş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iş ve evin hazır değilse gitme , bildiğin sokakta kalıyorsun.

• ALMANCI BU BLOKLAYIN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Giden dönmüyor demek pek doğru değil, çevremde onlarca örnek var gidip de tutunamayan, mutlu olamayan ve geri dönen. Fakat gidip çok başarılı olanları, Türkiye'ye göre çok daha mutlu olanları da var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amerikadaki homesless ler bizden fazla et yiodur

gercek et kastim ne oldugu belirsiz market tavugu degil

• "dur" "dır" gibi hikaye kipi, istek kipi vs konuşarak olmuyor. gidenlerin ne halde oldukları belli. isteyen girip bakar.

• Alıntı

metni:
    Herkese merhaba, bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok memnun olurum. Haziranda doordash yapmaya başladım. Suana kadar 13k kazandım, vergisini ödeyeceğim fakat ne kadar vergi çıkacak bilmiyorum. Yaklaşık 9bin mil yaptım ve yaklaşık olarak bugüne kadar 3bin dolarlık benzin aldım. 3 defa yağ vs bakımı yaptım. Bu bilgilere göre bir hesap yapilabiliyor mu acaba? Teşekkür ederim, herkese iyi geceler dilerim.

yemek dağıtımı yapmış. hazirandan beridir 13.000 euro kazanmış. 6 ayda 13000 euro demek, ayda 2100 yapıyor ki vergisi yok.

ama amerika'dan size video atanlara bakıyorsun günde 100$ a para demiyor :)

ama işin gerçeği başkaymış demek. işte her izlediğinize inanmamanız için gerçek bir kesit.

hatta mesaj linkini atayım da inanan olmaz falan.

Hani Amerika'ya giden herkes kurtuluyordu? Atıp tutanlar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.