Şimdi Ara

Hangisi iyi olur Sony ex300 mü akg k324p - MDR-082

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi artık tam kafamda kulaklık markaları oturdu arkadaşlar 3 ünün arasında kaldım hangisi iyi olur fiyat ve iyi performans alıcam diyorum Hangisi iyi olur

Sony ex300 mü yoksa
    akg k324p mi - yada sony MDR-082

bu arada sennheiser cx300 den vazgeçtim

• benden bursada 50 lıraya elden ex300 alan ve daha once akg k324p kullanan ( mediam markt ten 120 liraya almış ) jumuu nickli arkadaşın yorumunu sizler için aşağıya aktarıyorum belki sizin için yeterli olur ,,

yahu bi kulaklik bas konusunda bu kadar basarili olmak zorundami?
    sahne konusunda inanilmaz bi fark var.o kadar genis ki; gozlerinizi kapattiginizda enstrumanlara elinizle dokunabilirsiniz.
    Bas konusunda dinlerken notlar aldim;
    Akg k324p'e gore;
    Sahnesi genis.
    bas frekansi daha genis.
    Ama sesi keske daha fazla ciksa.
    Acaba bazi bas frekanslarinda kulaklik sorunlumu?
    Hayir degil!
    Öyle Hissetmeme sebep olan sey,bas frekansi genisligi.
    Cunku bu basi k324p ile duymuyorum...

Acaba diyorum sony bu kulakligi uretirken büyü'mü yapti.
    ancak kara büyü ile böyle bisi uretilebilir..
    (akg-k324'e göre)

bu yorumu asagıdakı lınkte gorebılırsınız ,,

http://forum.donanimhaber.com/m_40628435/tm.htm

• Kesinlikle Sony MDR EX300SL
  • vsonicv2 pro- nforce ne 7m sakın sony alma çok kötü sesi var
  • Hocam hepsinden kullandım şimdi kullandığım kulaklık EX300-sl bence en iyiside o AKGyi beğenenler çok ama ben hiç beğenmedim 5800 kullanıyorum bence kesinlikle EX300
  • sony ex300sl kullanıyorum, diğer kulaklıkları kullanmadım ama piyasadaki f/p olarak en iyi kulaklık diyebilirim.
  • Diğer kulaklıkları kullanmadan piyasadaki en iyi f/p kulaklığı olduğunu iddia etmek de ne müthiş bi tecrübedir. Yazık valla. Açıkçası fiyat aralığını söylersen bunlardan daha performanslı ürünlerin adının anılacağına garanti verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi kullandığım kulaklıklar içinde f/p olarak; Sennheiser MX 360 diyebilirim..
    Yabancı inceleme sitelerinin bir çoğunda fiyatına göre oldukça yüksek puanları var..
    Örneğin..http://www.testfreaks.com/headphones-headsets/sennheiser-mx-360-black/
  • Dostum v-moda vibe al. 25 30 tlye bulabiliyorsun ebaydan, hatta pembe renk kullanırım dıyorsan 18 tl gibi bir fiyatı var. ben denemek için almıstım pembe olandan. evde kullanıyorum, yyatarken falan iyi oluyor, basları falan gümbür gümbür aletin. basları cks70 kadar guclu nerdeyse cksnin bas kalitesine 100 verirsem mesela vibenin bası da 80 falan alır.ex082 de kullandım basları vibeye gore cok sonuk kalıyor sadece tizler biraz daha önde v-modaya göre ama v modanın mid ve tizler de hiç o kadar geride falan degil ve kendine has bir ses rengi war.ex300 sl ex82nin sadece basları yukseltilmiş hali diyorlar.tamam cogu kişi beyeniyor ve cok övüyor ama o kişilerin fazla kulaklık tecrübesi olmayan ve biraz da kullandıkları ürünün fanlıgını yapan kullanıcılar oldugunu düşünüyorum.tabi hepsine de deyil bu lafım.Aslında dh de genel olarak var bu durum.herkes kullandıgı urune en iyisi diyor süper diyor mükemmel diyor f/p canawarı diyor ws.Tabi dogal olarak da kendi kullandıkları ürünün en iyisi oldugugunu söyleyerek kendilerini kandırıyorlar. Sırf bu şekilde kullanıcı yorumlarına bakarak aldanıp 5800 xm almıstım mesela 3-4 ay önce bu kadar mı rezil bir telefon olur kulaklık sesi hiç mi cıkmaz kamera bu kadar mı dandik cekim yapar mesaj yazması bu kadar mı sorun olur.Bİr de 485 lira para vermiştim 2 hafta sonra 300 kusur liraya zor sattım.
    Yani anlatmak istedigim bir ürün cok satılabilir kullanana cok olabilir ama bu kesinlikle demek degildir ki o ürün on numara.
    Neyse biraz uzadı muhabbet ama sana şu kadarını söyleyebilirim ki v-moda vibe alırsan verdigin paraya acımazsın.yurtdısı ugrasmak ıstemem dıyorsan da forumda da satan arkadaslar oluyordu sanıyorsam.alırken f/p olarak degerlendirmek lazım.Tamam 60liraya ex300 alıp 100 birim performans alırısın ama 20 liralık v- moda ile de 95 birim performans alıyorsan verdigin paralar kesinlikle boşa gitmemiş olur ve f/p da ezer gecer ex300ü. bence bu şekilde degerlendirilmeli.
    Ayrıca iem degil de earbud tarzı düşünürsen frux nikli arkadasın dedıgı gibi mx360 cok iyi bir secim olur

• Ben v-moda vibe kullanıyorum EQ ayarı yapmadan müzik dinleyemiyorum tabi bu bana özgü birşey ama paylaşmak istedim zira yeni bir kulaklık arayışındayım rockboxed clip+ ile güzel bi EQ ayarı tutturamadım 5 6 gündür uğraşmama rağmen
  • Nuforce NE6 veya CX200 düşün..

quote:

Orijinalden alıntı: caut

Ben v-moda vibe kullanıyorum EQ ayarı yapmadan müzik dinleyemiyorum tabi bu bana özgü birşey ama paylaşmak istedim zira yeni bir kulaklık arayışındayım rockboxed clip+ ile güzel bi EQ ayarı tutturamadım 5 6 gündür uğraşmama rağmen
  • tabiki mdr-ex300.diğerlerinin lafı olamaz.
  • ve şimdi karar vermiş bulunmaktayım v moda vibe yada sony ex300 alacam

ve i pod nano kullanıcısıyım nanoma takacam şu an ipodun yanında gelen kulaklığı kullanıyorum ve sesi hoşuma gitmiyor.
  • Vibe alma desem de işe yaramayacak sanırım. ortofon eq-7 al rahatına bak fiyatı da uygun. peh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soon

ve şimdi karar vermiş bulunmaktayım v moda vibe yada sony ex300 alacam

ve i pod nano kullanıcısıyım nanoma takacam şu an ipodun yanında gelen kulaklığı kullanıyorum ve sesi hoşuma gitmiyor.

Şimdi kesin iki kulaklıktan birini alcaksan ex300 derim ben. İkisini de kullandım. Vibeye göre ses biraz daha net ex300de. Lakin bass şiddeti biraz düşük ama yeterli bası var ex300ün. Zevkine göre seçebilirsin. Yalnız ikisi de ipodun yanında verilen kulaklıktan iyi, hayal kırıklığına uğratmaz seni.

İkinci el düşünürsen de Vsonic R02 Pro var forumda. Kullanmadım ama f/p olarak iyi olduğu söyleniyor.
  • Ex 300 f/p olarak sınıfının en iyisi diyebilirim onu 1 gun kullakdıktan sonra ayrılamayan arkadasım var :)
  • Pazar malı 1TLlık Sony'lerden sonra, EASTWOOD'un sattığı EX300lerden tabii ki ayrılmak imkansız olur

quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

Ex 300 f/p olarak sınıfının en iyisi diyebilirim onu 1 gun kullakdıktan sonra ayrılamayan arkadasım var :)
  • Ex 300 f/p olarak sınıfının en iyisi diyebilirim onu 1 gun kullakdıktan sonra ayrılamayan arkadasım var :)

Pazar malı 1TLlık Sony'lerden sonra, EASTWOOD'un sattığı EX300lerden tabii ki ayrılmak imkansız olur

sevgili muttfts bugune kadar benden ex300 alan arkadasların emın ol heps daha once pazardan alınma 1 lıralık ex300 kullanmıyordu ,, aralarında evet dedıgın gıbı pazar malı 1 lıralık kulaklık kullanan bı kac kısı olmustur ,, ama alıcıların cogu yorumlardan da gordugun gıbı daha once cx200, cx300 , cx300 ıı , cx400 , cx500 , akg k324p , ep630 , ep830 kullanan arkadaslarda var ,,

arkadasların ex300 aldıktan sonra begenmelerının sebebı ve bır gun kullandıktan sonra ayrılamalarının sebebı kulaklıgın sesı ve kalıtesı degıl ,, verdıklerı paranın karsılıgını tamamıyle aldıklarını dusunmelerıdır ,,, ben ex300 u 50 lıraya kargo alıcı odemelı olarak satıyorum ,, 50 lıraya bu kalıtede yada daha ıyı bı kulaklık olsaydı emın ol ex300 yerıne onu satardım bu benımde ısıme gelırdı ,,

eger bugune kadar kulaklık sattıgım kısılerden br kısı cıkıp ben senden kulaklık aldım ama aldıgım kulaklık verdıgım parayı hak etmeyen bı kulaklık derse ben bu ısı bırakırım ,, yada abı sen bana ex300 u 50 lıraya sattın ama 50 lıraya ex300 den cok daha ıyı kulaklıklar varmıs benı kandırdın benım hakkımı yedın derse ben bu ısı bırakırım ,,,

sen bu 1 lıralık pazar malı kullanan arkadaslara 1 lıralık kulaklıktan sonra ex300 yerıne onlara tavsıye edebılcegın baska kulaklıklar varsa onlara bu kulaklıkları tavsıye ederek cok daha buyuk bı yardımın olmus olur ,,,

• EX300den daha iyi bir düzine kulaklık sayabilirim sana o fiyata. Hem de düşünmeden. O Sennheiser, AKG, Creativeleri kullananların yarısından fazlası sahte kullanıyordur zaten, ben eminim.

Alanlar tek denedikleri CX300 ve EX300 iken nasıl paralarının karşılığını aldıklarlarını söylüyorlar ve bunu iddia ediyorlar anlamış değilim. Cehalet mutluluktur gerçi..

Ben herkes nasıl birşey arıyorsa ona göre tavsiyeler veriyorum zaten. Gerektiğinde EX300ü de öneririm hiç merak etme, ama gerektiğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

EX300den daha iyi bir düzine kulaklık sayabilirim sana o fiyata. Hem de düşünmeden. O Sennheiser, AKG, Creativeleri kullananların yarısından fazlası sahte kullanıyordur zaten, ben eminim.

Alanlar tek denedikleri CX300 ve EX300 iken nasıl paralarının karşılığını aldıklarlarını söylüyorlar ve bunu iddia ediyorlar anlamış değilim. Cehalet mutluluktur gerçi..

Ben herkes nasıl birşey arıyorsa ona göre tavsiyeler veriyorum zaten. Gerektiğinde EX300ü de öneririm hiç merak etme, ama gerektiğinde.

ayıp oluyor hasan bey
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.