Şimdi Ara

Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz birikmiş param var bu aralar ps3 almayı düşünüyorum ve peşin alacam.Sizce hangi modeli almak daha iyi olur...40'lık model ile 60'lık arasındaki farklar nedir? Birde 80'lik modeli vardı diye hatırlıyorum yanlış da olabilir varsa onu farkı nedir?Bu bir kaç gün içinde alacam... Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• ps2 oyunlarini oynayacaksan 60gblik modelini tercih etmelisin... acak orijinal ps2 oyunu almayip bir ps2 konsolun varsa ve de kart okuyucularina ve fazladan 2 usb port istemezsen 40gblik modeli almani oneririm Ancak 2 yil eurasia garantili makinelerden alirsan herhangi bir arizaya karsi makineni garanti altina almis olursun.
    ben olsam 40 gblik modelini alirdim... yeni uretilen son cihazlar 65nm ile uretilen cell islemciler ile donatilmislar. kirpilmis dizayn onu hafifletmis (400g) ve daha az isi cikiyor, ve havalandirma delikleri daha az. ama sana kalmis. bende 60gblik ntsc-j var son derece memnunum, en iyi uretilen modellerden, simdiye kadar donanimsal bir ariza cikarmadi. 40 gblik modelinin de cikaracagini soylemiyorum ancak bazi arkadaslarin blu ray suruculerinde sorun var di ama sorunlar kesildi sanki..
  • eğer garantili alacaksan şu an sadece 40 lık bulunuyor sanırım zaten 60 lık bulman zor garantili olarak
  • bende garantili aldım.ama forumda okuduklarımdan sonra tekrar alacak olsam garantisiz alırdım...

blu-ray film de izlerim diyorsan pal makina alman gerek.

tr alt yazı ve seslendirmeli filmleri sadece pal makinada izleyebilirsin.(blu-ray)
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Şimdi 2 model arasında kaldım ya garantili 40'lık alacam yada spot 60'lık alacam. Ayrıca ps2 sahibi olduğum için 40'lık mantıklı geliyor.Fakat eğer 40'lık alırsam o pal olacak fakat alacağım 60'lık makine ntsc-j veya ntsc olacak. Bu pal,ntsc-j ve ntsc arasındaki farklar nedir? Oyunlarda herhangi bir sorun olmadığını biliyorm fakat blueray dvd meselesini anlamadım.
  • şimdi şöyle özetleyeyim blu-ray filmlerde bölge kodu vardır.

sen eğerki ntsc-u veya j bir makina alırsan 2. bölge kodlu blu-ray filmleri izleyemezsin.

haa bende ntsc alırım filmleri izlerim diyebilirsin ancak ozamanda tr de satışı olmadığı için türkçe alt yazı ve seslendirmelerden mahrum kalırsın.

bence pal almanda fayda var.
  • Anladım şimdi platin elektronik de 80'lik ntsc-j fiyatı 799 , 40'lık pal makinanın fiyatı 899... Sizce hangisini almak daha mantıklı? Ps3'lerde tekrar eden bir sorun varmı ki garantili alınsın...
  • tabiki de 60 gb
  • üst konularda , yeni ps3 alacaklar konusuna yazarsan daha ayrtıntılı ve hızlı cevap alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.