Şimdi Ara

PlayStation 5 Doğubanktan satın alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar doğubank esnafından 2-3 yere sordum 16.500₺ fiyat verildi ps5 için. Piyasada alabildiğim en ucuz rakamlar bunlar. Bildiğiniz düzgün bir esnaf var mı ? Geçen biri aklıma “yenilenmiş cihaz kakalamasınlar, parçası değişmiştir kutulayıp satıyorlardır” gibi bir şey soktu. Tavsiyesi olan var mı ?



  • Bir arkadaşım ALB Bilişim Teknoloji isimli firmadan aldı. Gayet memnun kaldı. Google'da aratırsanız yeri Ümraniye'de. Bir de oraya bakın derim. Güzel fiyatlar sunuyorlar.

    Dolandırıcılık olayı şöyle oluyor. Birileri üzerinde FİFA24 resimleri olan yada Sony Eurasia logolu 12XX serili PS5 kutularını topluyor. Ardından tamir görmüş yada ilk sürüm olan 1000 ve 1100 serili PS5'leri içine sıfır gibi koyuyorlar. PS5'lerin alt tarafında seri numaraları yazar. Onu kontrol etmekte fayda var. Siyah yüzeylerde parmak izine de bakabilirsin.

  • Bu kutu olayına başta bende şaşırmıştım ama letgo üzerinden boş kutu satanları görünce iyice şüphelendim.

  • hocam ben geçen sene kadıköyden ithalatçı garantili 2 kol 14 bin e almıştım gayette memnunum.elektronik işi biraz şans.eğer esnaf sağlam biri ise alınır.zaten emin olçok ama çok ölümcül bir hata olmadığı sürece sony garanti de bi işe yaramıyor.PS4 zamanında arkadaşta makine kendi kendine açılıyordu garantiye verdi ve sadece güncelleyip yollamışlardı. o da saymıştı bir sürü onlara zaten bende onu yaptım diye sonradan düzelmişti.olay bütçeye bakar.eğer ben 6 7 bin daha fazlaverebilirim ve gharanti de olsun dersen ve birazda pimpirikli isen girme yok değilsen al gitsin.ama esnaf sağlam olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.