Şimdi Ara

Hangi Yabancı Ülkeye Yerleşebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ülkenin durumu malum ve dahada kötüye gidecek
    insanca yaşanabilecek ülkelerden hangisine yerleşmek mümkün ve hangi şartları istiyorlar?

• Çomar Gurbetçi dayılar sağolsun Avrupa'da Afrikalilardan bile daha gerideyiz zor yani Avrupa falan o hayali bi çıkar kafandan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 23:27:1 >
  • Sürgüne mi gideceksin

• ülkelerin

iyi bir eğitim alırsanız ya da bir meslekte yeterince iyiyseniz hemen hemen hepsine yerleşebilirken,

türkiyede sıradan bir bölüm ve üniversiteyi bitirmiş ve sıradan bir çalışansanız hemen hemen hiçbirine yerleşemezsiniz.
  • Bana göre şöyle düşünenlerin pkklıdan farkı yok.Atada istese giderdi ama halkını düşünüp kaldı unutma bu topraklarda milyonlarca insanın kanı var.Başta bu ülke için ölen insanlara ihanet olur.

• Avrupa da 20yıla çöp, en iyisi kanada okyanusya kore ve japonya

Bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir yere gitmiyoruz.Bu ülke bizim,biz kurduk yine yeniden yüceltecek olanlar bizleriz.Zamanı gelince kaçıp gidecek onlar.Kankaları gitti zaman onlara da gelir elbet.
  • Kaale alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7015A580 -- 25 Ocak 2018; 14:11:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7015A580

Kaale alma
    mesajım silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 23:26:52 >
  • beyler gidecek olan varsa beraber gidelim ölümü bile göze aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physical Graffiti

Google'den bak. Türk cumhuriyetine inşallah asla geri dönemezsin

Kurtuluş savaşında ülkeyi satan şerefsizleri anımsadım

İstanbul'da araplar kendi dükkanlarını açmış her taraf arapça tabela dolmuş bu adama kızma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

İstanbul'da araplar kendi dükkanlarını açmış her taraf arapça tabela dolmuş bu adama kızma

Alıntıları Göster
    mesajım silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 23:26:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Tamam , Türk Cumhuriyetini terk edelim sırf bu yüzden. Atamızın emanetini hiçe sayalım. Gençliğe hitabeyi boş verelim , atamıza ihanet edelim...

merak etme biz bir yere gitmeyeceğiz ama halk derin uykuda tepkiyi doğru yerlere göstermeliyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 28 Ocak 2017; 13:42:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adamcan123

Bana göre şöyle düşünenlerin pkklıdan farkı yok.Atada istese giderdi ama halkını düşünüp kaldı unutma bu topraklarda milyonlarca insanın kanı var.Başta bu ülke için ölen insanlara ihanet olur.

Sana bir şey diyeyim, Atatürk ülkenin şuanki halini görse insan içine çıkmazdı.Ne hata yaptımda yurttaşlarım bu hale geldi diye düşünür dururdu.Ayrıca hayatda olsaydıda kesin ya Sürgün ederlerdi, yada idamı getirip idam ettirmeye çalışırlardı.

Biz inatla tekrar dene tuşuna bastığımız halde halkımız ve devletde inatla yoksay tuşuna basıyor, artık bizimde yapacağımız bir şey kalmıyor

• kaç kurtul kulak asma bu yorumlara yok ülke falan fistan. Devlet halk için var. halkın isteklerini kaeşılayamıyorsa napim Ben o devlete.

not:çık git diyenler için şans olsa gebersen kalmam :)

• quote:

Merhaba , böyle düşünerek ülkeyi kurtardınız . Neden vatan haini oluyomuş sen sanki hergün ülkeyi tekrar kurtarıyosun kafaya bak .

• Çok iyi derecede İngilizce. Vatandaşı olduğunuz ülkede üniversite mezunu olmanız. 1 - 3 sene arası yine vatandaşı olduğunuz ülkede çalışma süresi. Bu en önemlisi ülkesinde belirli süre çalışma durumu bulunması gerek. Gittiğiniz ülkede onları koyduğu sürede yine çalışma süresi. Genel olarak 1 - 3 yıl arası yine. O süreç içerisinde ülkenin anadilini öğrenmek. Yine en onemlisinden o ülkede yaşadığınız sürece sicili temiz tutmak. İstediğiniz kalburustu bir Avrupa ülkesinde rahat vatandaş olursunuz bu şartları sağlarsanız. Öyle suriyelilerin ülkemize gelip vatandaşlık alması givi kolay değil gelişmiş bir ülkenin vatandaşlığını almak.

• git gürcüye araba 2bin dolar ev 20bin dolar parliament 5 lira benzin 1.5 lira yılda 1 trye giriş yapcan sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopelesss

quote:

Merhaba , böyle düşünerek ülkeyi kurtardınız . Neden vatan haini oluyomuş sen sanki hergün ülkeyi tekrar kurtarıyosun kafaya bak .

Alıntıları Göster
    mesajım silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 28 Ağustos 2020; 23:26:5 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.