Şimdi Ara

Hangi Tiguan olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlarım 2. El Tiguan 1.4 TSI DSG şanzıman arabalardan hangi beygir güçlüsü , hangi yılın ve modelin arabası kalite ve kullanışlılık bakımından tercih edilmelidir ? Kronik sorunlu yıl veya model hangisidir ? Saygılar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sadece tasarım olarak 2016 öncesi ve sonrası ayırıyorum. 2016 öncesini hiç sevmem ama 2016 sonrası tasarım olarak çok şık. Birde 1.4 TSI'ın güzel yakıt tükettiğini duydum. 1.6 TDIda da malesef otomatik vites seçeneği yok sanırım. Çok muallakta bırakan bi durumu var.

• 2016 ve üzeri 125`lik BMT (bluemotion) motorlu olanlara bakın. dsg olarak Tiguan ıslak kavrama DSG ile geliyor (kuru kavrama değil)

• Sn Suatcagdas bilgi için teşekkür ederim ancak cahilliğime verin 2016 yılından öncesindeki modellerde ıslak kavramamı yok ? Islak kavrama avantajı ne ? Ayrıca modellerden hangisini lmak avantajlı bütçe olarak 260-270 bin TL civarı ? Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkozcan

Sn Suatcagdas bilgi için teşekkür ederim ancak cahilliğime verin 2016 yılından öncesindeki modellerde ıslak kavramamı yok ? Islak kavrama avantajı ne ? Ayrıca modellerden hangisini lmak avantajlı bütçe olarak 260-270 bin TL civarı ? Saygılar.

hocam tiguan ilk nesilden bu yana ıslak kavrama şanzıman kullanıyor, 2016 dememin sebebi bu yılda yeni kasaya geçildi, açıkçası önceki kasanın tasarım yüzü ve içi biraz eski kaldı artık. kuru kavrama şanzımana kıyasla ıslak kavrama şanzıman yoğun trafikte kolay kolay ısınmaz ve arıza çıkarma riski daha azdır. bütçeniz el verir mi bilmiyorum ama 2016 model yeni kasa bakmaya çalışın. birde 2016 modellerde olan 1.4tsi BMT (bluemotion) 125bg'lik motorlar daha rafine ve sorunlarından arındırılmış motorlardır. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 30 Eylül 2021; 21:1:17 >

• 2012 Model 150HP olan 1.4 TSI vardı bizde. 6 ileri ıslak kavrama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostlarım bu konunun devamı olarak 2. el 260 bin TL lik para ile 2014-2016 model 1.4 TSI otomatik vites Tiguan görüyorum , biraz hasarlı 2.el 2015-2016 model TGDI 1.6 benzinli otomatik Tucson görüyorum bu 2 araçtan hangisini tercih edersem pişmanlık duymam . Full donanımlı istiyorum . Eğer başka model önerirseniz yazabilirsiniz ancak değişen ve boyanan olmaması ( çok çok az hasarlı) fazla km si olmayan önerinizi yazabilirsiniz . Eğer Tiguan derseniz Lounge - Cut - Chrome - Sport Style hangisini almak avantajlı. Full donanımı en fazla olanını tercih ederim. Park asistanı Tiguanda ne kadar kullanışlı ? Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu accent hangi kasa oluyor ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba dostlarım bir önceki soruma cevap verebilirsiniz memnun olurum ayrıca bugün bir tamir servisinde tiguanlerin 150 beygir olanların da sorunlar oluyor dedi bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim ? Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.