Şimdi Ara

HANGİ PS4 OYUNLAR TÜRKÇE GELECEK ? [BAŞVURULAR YAPILMIŞ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 16 Haziran 2017; 18:4:34 >

• Yav bu adamların biz yaptık, oyunlarımızı tanıttık gibi konuşmasına gıcık oluyorum ya. Yav sen bişey yapmadın, sende aynı anda öğrendin bizle müdür, havalara girme sanki oyunun başında durmuş gibi. Ne yaptığın ettiğin belli değil zaten, iyice savsakladınız bu Türkçe işini, her exclusive Türkçe gelecekten, şimdi canınızın istediğini Türkçe yapma durumuna düştük. Niye sen Horizon a, Nioh a, Persona 5 e, Heavy Rain e, Yakuza ya Türkçe koymuyorsun be adam? Sana dublaj yap diyen yok alt tarafı alt yazı koyacaksın. Koyamıyorsan böbürlenipte yaptık ettik demiyeceksin. Umarım forumu takip ediyorsundur da bu başlık altındaki eleştirileri dikkate alırsın. Senden önceki müdür senden 1 milyon kat daha vizyonlu birisiydi be
  • Girdim bi umut bakalım hangileri olabilir acaba diye resmi görünce aynı hızla geri çıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir şey yok. Uncharted Kayıp Miras altyazı ve dublaj ile geliyormuş. Gran Turismo yine Türkçe metin ile gelecekmiş.

God of War ve Detroit için de başvurular yapılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Yeni bir şey yok. Uncharted Kayıp Miras altyazı ve dublaj ile geliyormuş. Gran Turismo yine Türkçe metin ile gelecekmiş.

God of War ve Detroit için de başvurular yapılmış.

İşteyim açamadım videoyu Days Göne ile ilgili bi söylem varmı?

• Horizon icinde basvuru yapsaymis beyefendi.

• Ben bu adam ne iş yapar çözebilmiş değilim arkadaş? playstatıon dediğin cihaz zaten ülkede piyasanın ezici olarak tek hakimi, rekabet desen yok 80 yaşında nineler bile biliyorlar playstatıon ismini.

Bir tane rpg exclusıve geldi dağıldılar resmen yok bütçe yok hede hödö...ama gidersin tabi beleşten e3 lere ne olacak yaz şirkete...
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Haziran 2017; 20:35:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Girdim bi umut bakalım hangileri olabilir acaba diye resmi görünce aynı hızla geri çıktım.

Hocam öyle demeyin seviyorum ben bu adamı Adamın playstation'da hiç bir vasfı yok tamam ama nedense sempatik geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

Girdim bi umut bakalım hangileri olabilir acaba diye resmi görünce aynı hızla geri çıktım.

Hocam öyle demeyin seviyorum ben bu adamı Adamın playstation'da hiç bir vasfı yok tamam ama nedense sempatik geliyor

emmi bende kirli sakallıyım böyle konusurken gülümserim sempatikmiyimdir?

• Düşünsenize Spider-Man'in dublaj ile geldiğini ve o komik dublaj ile oynanıldığını, oyun böyle mundar edilir işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

quote:

emmi bende kirli sakallıyım böyle konusurken gülümserim sempatikmiyimdir?

Başkan "mi" kısmını ayrı yazmadığını keşke görmeseydim. Normalde seni de sempatik buluyordum

• PlayStation Türkiye günden güne kötüleşiyor. Bu gidişle God of War, Days Gone, Spider-Man gibi ağır toplar Türkçe gelmez.

• Knack 2 , Matterfall ... Hey gidi hey. Belkide Knack 2 'de Türkçe gelecek ama bizim Mustafa'nın haberi yok. Öyle bir müdür işte.
  • Detroitin Turkce gelmesi cok onemli.

• Detroitin türkçe olması iyi olur da diğer oyunları unutmasalar bari. Knack 2 dublaj olacak mı acaba
  • 2000 sayfa text olan oyunu Türkçe çıkarmayıp sonra satmadı diye ağlamasınlar.
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    Ne diyim hocam Allah sevginizi arttırsın :)

• inşallah çok satan oyunlara gelir de bizde mutlu oluruz.Şimdiye kadar sadece bf1 de türkçe yama geldi sanırım.Beni şahsen çok mutlu etti.Devamı diğer oyunların başına
  • Ne zaman göreceğiz tüm oyunların Türkçe dublaj olmasada en azından TR alt yazı olsun

Oyunu oynuyorsun hicbirsey anlamıyorsun metro redux sürekli konuşma sahnesi var boş boş bitmesini bekliyorum ne diyor ne konuşular anlamadan oynuyoruz

Çoğu oyunda böyle

Şimdi diyeceksiniz ee sende ingilizce öğren bu kadar basit mi

Bir almana bir İtalyana fransız olan birine diyebiliyormusunuz git ingilizce öğren

Diyemiyorsunuz çünkü onlarin kendi dilleri var hem dublaj hemde alt yazı olarak var

1 oyunda 10 tane dil var ayrı ayrı bizim dil yok

Ne güzel adamlar kendi dilinde oynasın bizde ingilizce mi öğrenelim bu mudur olay

Türkçe dublaj oynamak oynadığın oyundan daha çok zevk alıyorsun anlayarak oynuyorsun

İngiliz fransız alman İtalyan bunlar ne yapıyorda bunların dilleri var araştır öğren ps Sony Turkiye yetkilisi kendi oyunu yapıyormuş gibi konuşuyor

• Video nun özeti: gt sport ve gow 4 te fazla text yok Tr altyazı yaptık, detroit maliyeti yüksek düşündük taşındık taşındık düşündük hem satmaz dedik altyazı yok..

• Hâlâ tek tek her oyun için Türkçe altyazı için izin mi istiyorlar..
    God of War için bile.Durum çok vahim.Naughty Dog oyunları dışında yakında Türkçe oyun çıkmayacak bunlar yüzünden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.