Yüzbaşı
13 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 158 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Özet:Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı,MEB,Gençlik ve Spor Ve BTK başta olmak üzere bir sürü akademisyen katılımıyla Ekim ayında Digital Oyunlar hakkında bilgilendirme ve önlemler vs konuşulacak.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, şiddet içeren bilgisayar oyunlarının çocuk ve gençler üzerinde zararlı etkileri olabileceğini vurgulayarak evlerde 'güvenli internet' kullanılmasını önerdi. Kurum, "Çocukların internet aktivitelerini yakından izleyin" uyarılarını yaptı

Metin2 oyununa yönelik, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan (BTK) ailelere uyarı geldi. BTK, şiddet içeren bilgisayar oyunlarının çocuk ve gençleri intihara sürükleyebildiğine dikkat çekerek, ailelerin de bilgisayar ve internet konusunda en az çocukları kadar bilgili olması gerektiğini vurguladı. Evlerde “güvenli internet” özelliğinin kullanılmasını öneren BTK, “Çocukların internet aktivitelerini yakından izleyin, internet kullanım sürelerini sınırlayın. Çocukları sosyal aktivitelere yönlendirin” dedi.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre BTK, dijital oyunların etkilerini masaya yatırmak için ilgili kurumların katılımı ile iki ayrı etkinlik de düzenleyecek; konuyu tüm taraflarıyla masaya yatıracak. Bu kapsamda, Çocuk ve Bilgi Güvenliği Derneği, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve akademisyenlerin katılımıyla, ekim ayında “dijital oyunlar” ana temalı “Çocuk ve Bilgi Güvenliği” etkinliği gerçekleştirilecek.

Kaynak:

https://www.cnnturk.com/turkiye/dijital-oyunlari-inceleyecek-olan-btk-aileleri-uyardi-bazi-oyunlar-cocuklari-intihara-surukleyebilir
Arkadaşlar ne yapıcağımı bilemedim epeydir steame giremiyordum işim icabı şifremi unuttum problem değil değiştireyim dedim steam guardı cepten açtım ve burda koptum (Onaylamaları bu aygıt üzerinden alamazsınız) uyarısı çıkıyor.Şimdi sorun şu şifreyi değiştirsem doğrulama kodunu alamıyorum,steam guardı kaldır desem şifre istiyor lan zaten şifreyi bilmiyorum elimde sadece bir kurtarma kodu var steam mobilin bana verdiği ben ne yapıcam bir yol gösterin lütfen
Bugün minecraft olayını zaten duymuştur herkes az önce haberler de röportajlarla da yayınlandı ve tüm oyunların tek tek incelenip gerekli "önlemlerin alınacağı" söylendi.Zaten şu an +18 yaş sınırı olan oyunların gta vs. Satışlarının yasaklanması bana saçma gelir sonuçta +18 yaş sınırı basılarak satılıyor ilerleyen dönemlerde sizce bu tarz sony exc. Oyunları olsun vs. Türkiye'de şiddet vs diyerek yasaklama ya da engelleme gelebilir mi düşüncelerinizi nelerdir?
Arkadaşlar usta birliği K.K.LOJ.K.LIĞI BKM.K.LIĞI 52'NCİ BKM.MRK.K.LIĞI DES.GR.K.LIĞI EMN. VE MHF.BL./DİYARBAKIR MERKEZ olan var mı umarım tek bana çıkmamıştır sonuçta dimi
Arkadaşlar başka forumda 11 temmuz saat 10:00 AM yazmışlar bu doğrumu ona göre fatura kesimi olmadan para yatırıcam kartıma sizden bilen varmı haberin doğruluğunu?
Malum bir ay sonra askerim iştende çıktım kafa dinleme icabı da oynamadığım bir kaç oyun var kaldı 20 gün için ilerlemeli daha ağırlıklı sizce hangilerini almalıyım;

Dmc (playstore indirimi 36 tl değer mi?)
Mortal kombat( ön sipariş vericem gibi çok merak ediyorum)
Resindet evil 6 veya operation city almalımıyım?

Veya bana şunu oyna dediğiniz bi oyun var mı arkadaşlar.

Eğer karşılıklı oynamak isteyen varsa eklesin

Orgin:SC8634 Steam:samim341 uplay:sc8634
Arkadaşlar Grid 2 oynuyordum normal kapattım bilg. diğer gün girdim oyuna bu alttaki hatayı aldım oyunu sildim baştan yükledim olmadı özelliklerden doğrulama işlemi yaptım gene olmadı bu hata niye durup dururken almaya başladım ben ne yapıcam?
Arkadaşlar e-bay dan aldım İOS7 udid adam hemen yolladı kayıt tamam diye yalnız itunes te hiç birşey gözükmüyor yada nerden nasıl indiricem?
Evet teknolojik gençler :)) beklediğim gün geldi akşam 21:30 İos7 tanıtımıyla başlayan apple lansmanı ve ardından da sabaha kadar sürücek E3 Fuarı malzemeleriniz hazırmı bu gecelik
Cnn Türk'te gördüm adamın yorumu okuyunca şaşırdım videoyu aradımda buldum haber sitenin videosuna bakın

http://www.opsiyonhaber.com/haber-35041-Basbakana-ilginc-tweet---Seviyorsan-git-konus---Izle.html
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Oyun Platformu
PS3
Oyun Platformu
xboxone
Oyun Platformu
ps4pro
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 40 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 616
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 16.767 (Bu ay: 176)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.