Şimdi Ara

Hangi Lastik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar , 10 gündür lastik araştırıyorum 2-3 marka arasında kaldım önerisi olan varsa yazabilir.

225-50-17R Lastik boyutu.

2.0 DCI latitude için alacağım aslında NOKİAN Powerproof da karar kıldım , fakat diğer markalara göre sanırım km daha az yapıyormuş.Resimde de 2020 en iyi lastikleri var , bütçem 700-800 arası bu fiyatlarda sadece nokian gözüme battı.Michell 1000 tl , continental 920 tl , goodyear 900 tl.

Hangi Lastik ?

• Bu listedekilerin çoğu iyidir. Ucuz olanı alın geçin bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Evet bir çoğu zaten yakıt C , yol tutuş A . Sadece arada farklar var Nokian 700 TL mesela Michelin 1000 TL .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı konfor beklentin falan yoksa PremiumContact 6 al geç. Ben de kullanıyorum performansı çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tavsiye için .

• FALKEN azenis üzerinde yoğunlaşırdım
  • Cpc6 en optimal tercih olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hankook Ventus Prime K3 17 inç ebatında iyi lastiktir. F/P ürünüdür.

• Continental.
  • En uzun km performansi cpc6 da.. Sonra da michelin de olmasi lazim.. İmkan varsa ps4 tavsiye ederim..

• size tavsiyem latitude gibi konforlu bir arabanız varken yumuşak bir lastik alın. Xl FR yada yüksek yük endeksli lastiklere bakmayın. Bende aynı ebat lastik araştırıyorum uzun zamandır. Goodyear Efficent grip 2 beğendim ama fiyatı 750 den 1000 tl ye yükseldi sezon bittiği için diye düşünüyorum emin değilim. goodyear asymetric 5 in yol tutuşu ve konforunu çok övüyorlar ama bu dediklerimin 94y 94w olan modellerini alın diğer türlü daha sert olacak boşuna alt takımı yıpratacak. cp6 da güzel lastik o az önce dediklerimden biraz daha sert, sesli ama iyi tutunan bir lastik. Primacy 4 yumuşak ama tutuşunu çok beğenmiyorlar. Nokian powerproff çok güzel lastik ama xl olan ve yük endeksi yüksek olan modeli var sadece oyüzden ben eledim goodyear efficent grip performans 2 alıcam bulamazsam asymetric 5 alıcam.
  • Hocam lastik hakkında bir fikrim yok ama, bir sonraki aracımı latitude ya da bütçem uyarsa talisman düşünüyorum. 1.5 mi yoksa 2.0 mı daha mantıklı olur? Bir de genel yorumun nelerdir? D segmentin hakkını verir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.