hangi corollayı almalıyım

-
-
Sürüş dinamikleriniz ve ihtiyacınıza göre değişir.
Örneğin benim için elektrikli ve hybrid araçlar çöptür. Ancak bir başkası için hayat kurtarıcı olabilir.
-
1.6 valvematic 132 hp olanı tercih etmelisiniz bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben senede yüzde 90 İstanbul sehirici kullanan birisiyim. Yüzde 10 da sehirdisi kullanirim. Bana hybrid ideal. Ama sen konya gibi biryerde yaşarsın. Yoğun trafik görmezsin. Senede 5-7bin km yaparsın. Sana hybrid gereksizdir mesela. Boşu boşuna da yüksek MTV ödemiş olursun. Kişiden kişiye, şehirden şehire değişir bu durum.
nerede yaşıyorsunuz kullanım olarak neyi amaçlıyorsunuz yılda kaç km yapıyorsunuz ona göre değerlendirelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsi sorunsuz. Ekonomik model arıyorsanız lpg uyumlu 1.6 yada 1.5 alın. BRC nin sadece 1.5 corolla için ürettiği kiti var. Yakıt masrafını yarıya düşürüyor. 1.6 için zaten tüm kitler uyumlu.
istanbulda yaşıyorum. ama hafta sonları sürekli şehir dışına çıkıyorum. bana en sorunsuz olanı ve az yakanı lazım.
1.5 Benzinli üzer böyle bir kullanıcıyı
132lik motor da 1.8 motor da efsane üniteler
Şehir içinde çok km yapıyorsanız hibrit
Şehir dışında çok km yapıyorsanız 132lik alıp LPG takacaksiniz bu kadar basit
1 6 motor uzun ömürlüdür ve lpg uyumu var oldukça ekonomik olur
1.8 motorda kendini ispatladı aslında ben 1.5 olanı almam perfomans daha düşük emisyon için motordan kıstılar
ben 1.8'in mtv'sini çok mantıksız buluyorum...
ve üzerine uzun yıllar kullanacak isenize 8-10 yılın sonunda bataryası ile başbaşa kalacaksınız...
hepsini alt alta koyunda sanırım 1.5'i alıp geçmek lazım şu ülke şartlarında...
esasında fabrika çıkışlı lpg seçeneği olsa keşke...
-
peki 1.8 hybrid modellerde performans nasil. hybrid olmasına özgü bir takım sorunlar ya da kullanıma ilişkin dikkat etmek gereken hususlar varmıdır? satarken daha zorluk çekmek vs. hybrid araçlarla ilgili hiç bir bilgim yok.
1.6 132 bg olan thor'un çekici gibi bir makine yağını suyunu eksik etmessen hiçbir şey olmuyor.
(Peugeot kullanıcısıyım)
-
şubat 2019'dan bu foto
benim başımdan aşan bir araçtı 1.8 hybrid 6 ay kadar düzenli kullandım.
CVT gazlamalı kullanımda çok bağırdığı için konforsuzluk oluşturuyor...
japon araçlarında yol sesi iç kabin gürültüsü avrupa araçlara göre bir tık fazla...
ortalamam şehir içi 4.5-5LT seviyesindeydi...
aynı aracın 1.6 132'lik versiyonu vardı onunda 6.5-8lt arası geziyordum...
hybrid'e mtv ve belirttiğim gibi + batarya bakımları giderleri oluşuyor 2-3 sene binip satacağım diyorsanız evet
ama alıp evlatlık yaparım aracı diyorsan bu konuları düşün derim....
-
1.5 motordan kaçın 3 silindirdir başınızı ağrıtır. 1.6 makbuldur
-
Kesinlikle x-pack olanlardan alın. Güvenlik her şeyden önemli.
Giriş paket (vision) alın, gerekir ise tüp takıp binin. Çok fazla donanım gerekmiyor. Bu paket yeterli bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Perfotmans diğerlerinden kötü değil hocam mtv sorun olmazsa düşük km alınabilir
aynen öyle 1.5-1.6 kullanmış 1.8hybrid sahibi olarak benim yapacağım yorumu yapmışsınız ama bence konu sahibi hybridden daha çok memnun kalacağını düşünüyorum uzun yolda devamlı gazlamıyorsanız sabitleyiciyi açıp giderim diyorsanız hybrid yok ben rampada yardıracağım düzde uçacağım diyorsanız 1.6 132 lpg olmalı bu arada 122lik hybrid ile 132lik 1.6 aynı performansta hybrid kalkışta ve tepkilerde 1 tık daha atik ikisini de almadan bi deneyin derim
Ornekleri var midir hocam? Nasil bir bas agrisi yaratmis mesela?
2014 1.6 132 Hp Auris sahibiyim.
Aracı alınca Candan Mühendislik'te BRC Seq 32 LPG dönüşümü yaptırdım.
6 yıl 60.000 km. LPG'li kullanıyorum.
Hiç bir performans kaybı ve sorun yaşamadım. 10 yaşında aracın senelik bakımları haricinde hiç bir arızası, kronik sorunu ve ekstra gideri olmadı.
LPG'ye mesafeliyseniz hafta içi şehir içi kullanımınızı da hesaba katarak, Hybrit size daha uygun olabilir.
En Beğenilen Yanıtlar

Ben senede yüzde 90 İstanbul sehirici kullanan birisiyim. Yüzde 10 da sehirdisi kullanirim. Bana hybrid ideal. Ama sen konya gibi biryerde yaşarsın. Yoğun trafik görmezsin. Senede 5-7bin km yaparsın. Sana hybrid gereksizdir mesela. Boşu boşuna da yüksek MTV ödemiş olursun. Kişiden kişiye, şehirden şehire değişir bu durum. |
Benzer içerikler
- puretech motor
- boya ölçüm cihazı tavsiye
- otomatik şanzıman ısınırsa ne olur
- satış yapmadan plaka değiştirme
- laufen lastik
- ford puma 2025
- renault symbioz
- lynk & co türkiye fiyat
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
- dünyada en çok satılan araba markası 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X