Şimdi Ara

hangi cila ?teflonlu mu slikonlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
9.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracı güzelce yıkayıp kurumasıyla cila atmayı dusunuyorum. sadece cila koruma amaçlı yani pasta düşünmüyorum.

hepsi burada dan bakıyorum. slikonlu olan var teflonlu olan var. hangisi en iyi korumayı sağlar? 25 30 tl arası bir cila düşünüyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle teflon cila tavsiye ederim.Ama kaliteli marka alın.
  • bir cbs var 18 lira, bir de turtle wax var 33 lira. cbs bin yorumları da olumlu

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncays44

bir cbs var 18 lira, bir de turtle wax var 33 lira. cbs bin yorumları da olumlu
    O fiyat aralığında istiyorsanız erdem boyadan şu ürünü alın ;

Virtus 453

http://erdemboya.ticaretimiz.com/p129476-virtus453-teflon-cila6.html

250 ml 15 tl , bir araca 100 ml den fazla gitmez.. Hem piyasadaki dandik çbs,turtle wax gibi amatör değil profesyonel ürün almış olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Virtus 453

250 ml 15 tl , bir araca 100 ml den fazla gitmez.. Hem piyasadaki dandik çbs,turtle wax gibi amatör değil profesyonel ürün almış olursunuz.

o zaman bunu alayım. uygulamanın nasıl yapılacağı kutusunda yazar ama bu bölünüp gönderilecek siz nasıl uygulanacağıni biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Virtus 453

o zaman bunu alayım. uygulamanın nasıl yapılacağı kutusunda yazar ama bu bölünüp gönderilecek siz nasıl uygulanacağıni biliyor musunuz?

Bu ürün yağlı ve sıvı olduğundan çok az kullanmanız gerekmekte.. ben bi araç için max 100ml yazdım ama 100 ml bile çok fazla öyle söyleyeyim..

Elinize wax uygulama pedi alın çok ince şekilde ürünü dairesel hareketler ile yayın..Çabuk kuruyan bir ürün zaten. Kaput ve ön çamurlukları bitirtikten sonra silmeye başlayın.. Ardından tavan ve bagaj bölmesine geçin.. Sonra da kapıları yapıp silin..

Ama dediğim gibi ultra ince sürmeniz gerekir ürünü..Belli belirsiz olacak şekilde yani. Yoksa ürün kuruduktan sonra silmeniz imkansız olur.

Ürünü araca tamamen uygulayıp sildikten sonra 1 kat daha yaparsanız aynı işlemi kalıcılık açısından etkisi fazla olur.

Virtus 453 Profesyonel boya koruma ürünlerinden.. Yani piyasada 300-400 liraya yapılan sadece boya koruma işini kendiniz aynı şekilde yapmış olursunuz.. Ama turtlewax,çbs falan alırsanız onların dayanıklılığı yok zaten 2-3 yıkama sonra akar gider..

• Orijinalden alıntı: Duratec

Virtus 453

Hocam bu virtüs fk1000p dan daha iyi bir ürün müdür ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Hocam bu virtüs fk1000p dan daha iyi bir ürün müdür ?

Hayır tabi ki Fk1000p veya Collinite bulunabiliyorsa onlar çok daha iyi..

Başlıktaki fiyat aralığı için Virtus 453 önerdim ben.. Limit arttıkça çok daha iyi alternatifler olacaktır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Ağustos 2012; 11:30:58 >
  • Duratec hocam bilgiler için teşekkürler. artık uygulama için müsait bir yer bulursam yapacağım. sonucu burdan paylaşırım

• fk1000p 60grlık kutusunu alıp uygularsanız daha makbul olur bir kutu size iyi kullanımda 5-6 defa yeter buda nerden baksanız 2 ayda bir bile yapsanız 1 sene gider 25 liraya bir yıl koruma hemde piyasadaki yapılan uygulamalardan kat kat daha iyi olur katı sealant ve waxların uygulaması biraz daha emek ister ama dayanımı sıvı olanlara göre daha uzun ömürlüdür bilginize.Duratecin dediği gibi ne kadar ince atarsanız parlaklık ve silme o kadar kolay olur, uygulama üstüste yaparsanızda tadından yenmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heycan -- 16 Ağustos 2012; 3:26:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

fk1000p 60grlık kutusunu alıp uygularsanız daha makbul olur bir kutu size iyi kullanımda 5-6 defa yeter buda nerden baksanız 2 ayda bir bile yapsanız 1 sene gider 25 liraya bir yıl koruma hemde piyasadaki yapılan uygulamalardan kat kat daha iyi olur katı sealant ve waxların uygulaması biraz daha emek ister ama dayanımı sıvı olanlara göre daha uzun ömürlüdür bilginize.Duratecin dediği gibi ne kadar ince atarsanız parlaklık ve silme o kadar kolay olur, uygulama üstüste yaparsanızda tadından yenmez :)
    http://erdemboya.ticaretimiz.com/product_list/group_66026

uygulama pedlerinden hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar? fk1000p veya Virtus 453 uygulaması için kullanılacak.

• quote:

Virtus 453

Sıfır, opak beyaz araç içinde bu ürünü koruma amaçlı kullanabilirmiyiz acaba? Veya tavsiye edeceğiniz benzer bir ürün varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: firozat

quote:

Virtus 453

Sıfır, opak beyaz araç içinde bu ürünü koruma amaçlı kullanabilirmiyiz acaba? Veya tavsiye edeceğiniz benzer bir ürün varmıdır?

Kullanabilirsiniz tabi.. Collinite veya fk1000p alirsaniz onlar daha iyi olur

Ince ve 2 ser kat olarak uygulayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

quote:

quote:

Virtus 453

Kullanabilirsiniz tabi.. Collinite veya fk1000p alirsaniz onlar daha iyi olur

Ince ve 2 ser kat olarak uygulayabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Bahsettiklerinize de bir bakayım, bugün opak beyaz bir araç için kapora verdik. Önümüzdeki hafta araç teslim edilecek büyük ihtimalle. Aldığım gibi boya koruma yapmayı düşünüyorum. Kışa hazırlık olur

• quote:

Bahsettiklerinize de bir bakayım, bugün opak beyaz bir araç için kapora verdik. Önümüzdeki hafta araç teslim edilecek büyük ihtimalle. Aldığım gibi boya koruma yapmayı düşünüyorum. Kışa hazırlık olur

Alıntıları Göster
    ÇBS BELCO kesinlikle teflon olanını deneyin derim türk malıdır lakin harika sonuçlar elde ediyorsunuz beyaz araçta mükemmel sonuç veriyor.... opis kaporta boya servisindeki ustaların kullandıgı ve şiddetle tavsiye ettiği bir ürün... sonuçları mükemmel.... ve hemen hemen her markayı denemiş birisi olarak aracınızda ıslak görünümlü parlak bir ton istiyorsanıs çbs belco teflon...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

ÇBS BELCO kesinlikle teflon olanını deneyin derim türk malıdır lakin harika sonuçlar elde ediyorsunuz beyaz araçta mükemmel sonuç veriyor.... opis kaporta boya servisindeki ustaların kullandıgı ve şiddetle tavsiye ettiği bir ürün... sonuçları mükemmel.... ve hemen hemen her markayı denemiş birisi olarak aracınızda ıslak görünümlü parlak bir ton istiyorsanıs çbs belco teflon...

Alıntıları Göster
    halen fırsat bulamadım yapmaya.

• quote:

halen fırsat bulamadım yapmaya.

Alıntıları Göster
    dün uyguladım. ama foto yok arkadaşlar. yorgunluktan aklıma gelmedi. Benim araç beyaz olduğundan aşırı bir fark oluşmadı ama güzel oldu. daha canlı ve parlak bir görünüm oluştu. tavsiye ederim.
  • quote:

dün uyguladım. ama foto yok arkadaşlar. yorgunluktan aklıma gelmedi. Benim araç beyaz olduğundan aşırı bir fark oluşmadı ama güzel oldu. daha canlı ve parlak bir görünüm oluştu. tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    araç beyaz ise ithal olarak en çok parlaklık sağlayan Dodo Juice Diamond White wax öneriliyor. dayanıklılık açısından ise Autoglym ekstra parlaklik koruyucu (AG EGP) yada fk 1000p önerliyor..

zaman ve bütçe ayırırsam ag egp üstüne dodo uygulamayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 11 Ekim 2016; 20:44:15 >

• bugün fark ettim toz tutma olayi da azaldı.kapalı garaj olsa daha sık yaparım

• quote:

bugün fark ettim toz tutma olayi da azaldı.kapalı garaj olsa daha sık yaparım
    kış için karlı havalarda uzun süreli koruma sağlayan ne tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.