Şimdi Ara

Hangi arabayı tercih etmek mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Hangi arabayı tercih etmek mantıklı?

(En Son Oy Tarihi: 11.5.2019)
Giriş
  • Dört araç arasında kaldım. Sizce hangisi veya hiç biri mi :)

1. Peugeot 308 (Dizel, 13 binde, manuel, 2016 model, allure + ekstra, 93 bin lira )https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilk-sahibinden-13.000-km-boyasiz-kazasiz-dizel-cam-tavanli-577468205/detay/

2. Ford Focus HB (Benzinli lpg takılacak, 20 binde, otomatik, 2015 model, titanyum, 95 bin lira)

3. Toyota Auris (Benzinli lpgli, 49 binde, otomatik, 2014 model, ad. skypack, 82 bin lira)https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-boyasiz-auris-cam-tavanli-628021722/detay/

4. Kia Ceed (Dizel, 15 binde, otomatik, 2017 model, con. plus, 103 bin lira)

Bu arada bu modellerde çok düşük km li 2015 model civarı problemsiz arabanız varsa teklif verebilirsiniz. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 21 Aralık 2018; 22:21:38 >

• Focus bence hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAHİBİNDEN SEAT LEON 1.6 TDI STYLE DSG KAZA BOYA DEĞİŞEN YOK

İlan No: 631421901

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SilverAgent S kullanıcısına yanıt
    Aracınız güzelmiş ama 20 bin km civarı bir araç bakıyorum. Hayırlı satışlar dilerim. :)
  • Hepsi çöp 2.el, özelliklede Auris çöp. O fiyatlara sıfır Egea almak daha mantıklı

• Otomatik Toyata almayın hocam

• Bu paralara lpg li araç almayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi aracı tercih etmeliyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Focus
  • focusun lpg uyumu nasıl acaba? eğer iyiyse bence focus seçilir.
  • sıkı bir ford sever olarak bu üç ilan içinde tercihim peugeot308 olur.
  • Pejo güzel ama pahalı geldi bana

• 308 in manueli pek makbul değil, focusun lpg uyumunu bir araştırın, problemsiz ise alın bence

• 308in otomatik şanzımanlısını alın bence. en iyi seçenek bu.
  • SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    Sizin bu egea fanboyluğunuzdan , museonun da renault fanboyluğundan bıktım usandım. hangi konuyu açsam ikinizin de mesajı var mutlaka.
  • En mantıklısı bence Peugeot 308
  • Focusla 308 arasında kaldım onca yazılandan sonra.
    Focusun lpg uyumunu araştırdım sorunsuz diyen de var sorunlu diyen de var. Çok doyurucu bir bilgi alamadım.
    Benim için yalıtım da önemli aslında. Focusun benzinlisinin bile kafa ağrıttığını yazanlar olmuş. 308lerin dizel olmasına rağmen yalıtımı çok iyi yazılmış.
    İkinci el konusunda ikisi arasında ileride nasıl bir durum oluşur? Ford bir tık daha iyi gibi duruyor.
    308 leri 83-85 bin lira arasına bulabiliyorum. Hem fiyat avantajı hem lpg ile uğraşmamak adına bu da mantıklı geliyor. Otomatik vites olanlar 100 bin bandında bluehdi diye geçiyor.
    Henüz karar veremedim kısacası.
  • pejo hariç diğerleri
  • Mantık 308
    Kalbim Focus diyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.